B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 asszem csabi az e-mailemet kérted: voszi@freemail.hu Igen, köszike!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na mivan...a lányok még mindig a Lurdynááááááá vannak??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Na mivan...a lányok még mindig a Lurdynááááááá vannak??? :lol: Szerintem ez csak a Vasárnapi hangulat :lol: Bár te ezt nem érzed mikor még 10 napokig szabi van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintem ez csak a Vasárnapi hangulat :lol: Bár te ezt nem érzed mikor még 10 napokig szabi van! :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Diny mikor adsz kölcsön gyertyakulcsot? Van a szomszédodban Antinál is. A multkor adtam nekki egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Van a szomszédodban Antinál is. A multkor adtam nekki egyet. Jaja...van nálam...ha kő, holnap odaadom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 ....Mif@szt kerestél te itt reggel nyóckóóó? :D Mi volt B7-ben? :D.... Fórumoztam :lol: :lol: :lol: Elvoltunk :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Céééépek vagytok... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 The big team! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Jaja...van nálam...ha kő, holnap odaadom... :D DIESEL kadettba kell gyertyakulcs?? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Én attól a vinnyogástól vagyok ki :lol: Az miből jön? Kompresszor? Válto? Jó hang az! :D Egyébként ennyire nem hangos, csak a kamera mikrofonja ezen a frekvencián erősít legjobban. Váltóból jön amúgy. Igen, azok viszont mi voltunk... :lol: Ma is mentem arra, de már motorral. 2 óra helyett 20 perc volt végigmenni a kerepesiig a lágymányositól :lol: Elvoltunk :lol: :lol: :D Én már kidőltem morrisons záráskor, majd máskor én is megyek, megnézem magamnak azt a B7-et :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 ....Én már kidőltem morrisons záráskor, majd máskor én is megyek, megnézem magamnak azt a B7-et :D.... Jó hely az :lol: Andit elkezdted már fárasztani ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Jó hely az :lol: Andit elkezdted már fárasztani ? :lol: :lol: :lol: :D Elhiszem, én is majd átmegyek egyszer... lesz még alkalom szerintem :lol: Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 :lol: :lol: :D Te csak ne röhögj, egész jól viselt tegnap este... ez már valami... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Te csak ne röhögj, egész jól viselt tegnap este... ez már valami... :lol: :lol: Az a bajjjjjjjj.....hogy mivel volt már bennem nem jelentékeny mennyiségű alkohol + nem csak rátok figyeltem, így nem tudom felmérni mennyire fárasztottad le :lol: :D Mondjuk ő mondta, hogy nem nehéz beszerezni az elérhetőségeit :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: miért rettegsz, csak nem lehánytad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: korai volt még nem biztos, hogy kiheverte a tegnapot... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 pityu, láttam ma, hogy hívtál, de akkor már aludtam, mint bunda. :lol: nehéz hetem volt, nem fért volna bele, hogy még ti is fárasszatok... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 mondjuk csütörtökön detti durmolt nem is én... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 mondjuk csütörtökön detti durmolt nem is én... :lol: Izgi kis versenyt toltatok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 pityu, láttam ma, hogy hívtál, de akkor már aludtam, mint bunda. :lol: nehéz hetem volt, nem fért volna bele, hogy még ti is fárasszatok... :lol: :D :D Gábbbiiiiii azt mondta jönnétek ti is, azért csörögtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes??? Parkolóban ácsorgás, duma, vérszívás, miközben páran nyélgázon közlekedtek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes??? jah.. a gonosz törpe letörte a mocitetőmről azt a csöpp festékfeljövetelt.... :lol: :lol: :D amugy future autókáztatott mindenkit.. mert még bejáratos....meg elis jöttem me uncsi vót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts