mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Azt. Így jobb ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Azt. Így jobb ? :D :D :lol: :lol: Jaaaa vágom mááá :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Jaaaa vágom mááá :D :lol: :lol: :lol: Jó reggelt! Túlságosan reggel van, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Jó reggelt! Túlságosan reggel van, mi? :lol: Volt, már most felébredtem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintem Pista még le sem feküdt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintem Pista még le sem feküdt. :D Szerintem se :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintem se :lol: :lol: :lol: :D Szokott egyáltalán ő olyat?? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Piiiiiiiista...vótatok tegnap??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Ühümhüm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Mi meg elmentünk gokartozni, aztán kicsit elfáradtunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 A Németek megint alkottak. Calibra MV6 RWD Biturbo Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintem akkor még aludtam... :lol: :lol: Viszont tegnap este 7kor szerintem te álltál velem szemben a hungárián a dugóban :lol: Zasszttttatot :D :lol: :lol: :lol: Mif@szt kerestél te itt reggel nyóckóóó? :lol: Mi volt B7-ben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Viszont tegnap este 7kor szerintem te álltál velem szemben a hungárián a dugóban :lol: Beállt szembe a dugóba, vagy épp te? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Beállt szembe a dugóba, vagy épp te? :lol: Ilyet nem merne, mert az omi még mindig több vasat tartalmaz, mint a ducky :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 M3GTR V8 :lol: http://www.youtube.com/watch?v=7ISqY7BHCoE...feature=related (ilyen tempónál már kakipisi lenne asszem pár embernek :lol: ) Azért az előd se semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 M3GTR V8 :lol: (ilyen tempónál már kakipisi lenne asszem pár embernek :lol: ) ne magadbol indulj ki ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Mi meg elmentünk gokartozni, aztán kicsit elfáradtunk... :D :D Hmmmmmm de sajnállak! :lol: :lol: Én is tervezem már vagy 3 éve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 (ilyen tempónál már kakipisi lenne asszem pár embernek :lol: ) Én attól a vinnyogástól vagyok ki :lol: Az miből jön? Kompresszor? Válto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Én attól a vinnyogástól vagyok ki :lol: Az miből jön? Kompresszor? Válto? Mindkettő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Viszont tegnap este 7kor szerintem te álltál velem szemben a hungárián a dugóban :lol: Igen, azok viszont mi voltunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Én attól a vinnyogástól vagyok ki :lol: Az miből jön? Kompresszor? Válto? Váltó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Váltó... :D Vagy csak szorosabb a vezérlés mint nálam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Deviltali pont olyan volt mint vártam kivéve hogy többen voltak. De úgy látom a többieknek jobban bejön mert mintha még senki sem jött volna el onnan :lol: Fél órát voltam ott aztán jól elkéstem a délutáni melóról mert nem lehetett közlekedni a városban sehol :lol: B7 természetesen király volt, hatra értünk Raccehoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Hmmmmmm de sajnállak! :lol: :lol: Én is tervezem már vagy 3 éve :lol: asszem csabi az e-mailemet kérted: voszi@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Megnéztem István amit mondtál, hogy lehet az olaj bement a gyertyához de lecsavaroztam a takaró fedelet, kihúztam a gyertyapipákat de nincs olaj sehol. Ezek szerint nem amiatt 3 hengerezik, persze attólmég lehet valami valamelyik gyertyával. Diny mikor adsz kölcsön gyertyakulcsot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts