Albert Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 5 óra körül nem jártál a hungárián, Anti? mintha téged láttalak volna Én meg Lantit láttam a Nővér utcában eldöngetni két GSi mellett délután Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 EZ mos' mér eladó???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 EZ mos' mér eladó???? :lol: talán mert nem sziszeg :lol: Semmi sem elég jó neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 (még nem találkoztam élő emberrel, aki fogott volna ilyet a kezében :lol: ). Nekem van egy, megmutassam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? egyértelmű benya hiány (felkell gyujtani) :lol: Na viccet félretéve lehet van valami kontakt vagy a ricnika tengelyen nemlehet hogy izééé?? ez csak tipp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal. Enyimbe mikor lessz V6 vazze?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 egyértelmű benya hiány (felkell gyujtani) :lol: Na viccet félretéve lehet van valami kontakt vagy a ricnika tengelyen nemlehet hogy izééé?? ez csak tipp :lol: Kizárt dolog meee nemtom, mikor a mennyezet repedezett, tesséksziveslennikikapcsolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Kizárt dolog meee nemtom, mikor a mennyezet repedezett, tesséksziveslennikikapcsolni :lol: Tudom atomtámadás ellen nemvéd de a vízbül veszikija zokxigént teccik érten??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal. na igen. ezen már túl vagyok, mivel nekem "hivatalos" autó kell :lol: tudod mint a barna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Boldog Születésnapot Lacee és Tom ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Én meg Lantit láttam a Nővér utcában eldöngetni két GSi mellett délután akár még énis lehettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Ez nekem is volt. Azt gondoltam hogy a kapcsoló vagy a relé, de úgyis szerkezetet kellett cserélnem mivel lötyögött, és a szerkezet cseréje egyszersmind megoldotta ezt a problémát is. Dinynél tuti van, ez nem olyan keresett mint a hátsó :D akár még énis lehettem :D És vittél valakit. Drift gondolom így cancel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Boldog Születésnapot Lacee és Tom ! uhh gyereknap van :lol: boldog b-dayt ifjak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Boldog Születésnapot Lacee és Tom ! Tomnak én is sokat és boldogot kívánok, Laceenak meg még nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Talán szénkefe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Nekem van egy, megmutassam? :D Már megint ez a melegfront... :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Talán szénkefe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Talán szénkefe. Mé hasmenése van vagy csak az ablaktörlő!???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Már megint ez a melegfront... :lol: :lol: :lol: :lol: Abban biztos voltam, hogy ebbe az irányba fogod terelni a témát. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 na igen. ezen már túl vagyok, mivel nekem "hivatalos" autó kell :lol: tudod mint a barna :lol: Láttál már Omega motorteret. Szerinted ki fogja megnézni ott hátul a motorszámot, főleg ha a motor is ugyanúgy néz ki, mint az X20XEV. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Lanti, coupe és a többiek :lol: ti mentek holnap a devils talira? Ha igen mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Köszönöm széKen für all! Tomasz Isten éltessen, este gyere berúgni ha nincs jobb dolgod! De reméljük van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Isten éltessen mindkettőtöket! Ha ilyen fiatal lehetnék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts