kiskecso Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ha veszel bele 1 chipet 170 körül lesz...:lol::D:D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ha veszel bele 1 chipet 170 körül lesz...:lol::D:D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Iiiii... :lol: Mekkora parasztvakítás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jó estét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2145498_bmw_m6_2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 és még egy izomautó.. http://www.hasznaltauto.hu/2415403_opel_1.6_1988 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Főtengely szimering ON szívósor ON! Minden Faxa! :lol: To be continued!..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 GSI 5 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 GSI 5 ajtós ráadásul kadettból van a motor benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 GSI 5 ajtós Ebben sem lennék aktív szűrő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ráadásul kadettból van a motor benne... Azt az SFI dobozból lehet látni ugyi?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Azt az SFI dobozból lehet látni ugyi?? :lol: abból... de lehet csak ilyet talált a powercup helyett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 és még egy izomautó.. http://www.hasznaltauto.hu/2415403_opel_1.6_1988 És ez lehet hogy keréken mért Le :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 És ez lehet hogy keréken mért Le :lol: :lol: jaja 12-es szorzóval :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ebben sem lennék aktív szűrő :lol: De passzív sem :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 hú de nem is tudom mikor voltam erre utoljára :lol: gondolom jó sok minden történt, de aszem nincs kedvem visszaolvasni több száz oldalt :lol: Hopp Laci mivan mi történik atomvárosban??? Mesélj csak ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 nincs valakinek infoja egy törött B omegáról? Kellene nekem 1, nem kell hogy járóképes legyen, csak jó moci, meg papír :lol: kasztni kutyát sem érdekli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 hú de nem is tudom mikor voltam erre utoljára :lol: gondolom jó sok minden történt, de aszem nincs kedvem visszaolvasni több száz oldalt :lol: Hopp Laci mivan mi történik atomvárosban??? Mesélj csak ... :lol: Hát szimeringes lett a moci :D Az lett cserélve szívosrt mokolgattuk , meg majd kerékcsapágy csere lessz Hidrotőkét is elkéne kussoltatni:D Ilyesmi :D Meg gondolkodttam rajta hogy kéne venni valami turbós géet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 nincs valakinek infoja egy törött B omegáról? Kellene nekem 1, nem kell hogy járóképes legyen, csak jó moci, meg papír :D kasztni kutyát sem érdekli :lol: Csak nem hogy teszel hátra is egy mocit :lol: :lol: Vagy a Moncsiéba????? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 nincs valakinek infoja egy törött B omegáról? Kellene nekem 1, nem kell hogy járóképes legyen, csak jó moci, meg papír :lol: kasztni kutyát sem érdekli :lol: Caravan megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 nincs valakinek infoja egy törött B omegáról? Kellene nekem 1, nem kell hogy járóképes legyen, csak jó moci, meg papír :lol: kasztni kutyát sem érdekli :lol: Amugy keresd Korit,,, itt forumon sajnos az övét összetörték! Omi! MV6! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Caravan megfelel? igazából sedan érdekelne, vagy nem tudom hogy szerepel a forgalmiban :lol:, a szín mindegy az megoldható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Csak nem hogy teszel hátra is egy mocit :lol: :lol: Vagy a Moncsiéba????? :D :lol: Nemnemnemnem. le akarom cserélni a barnát egy B omira(Mv6). Csakhát nincs "magyarosítva" :D A mocija meg egy caliba kerül, így azom sincs. ééééértíííííííííííí? :lol: De a motor mindegy, nem kell 3.0, elég a 2.0 is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 nincs valakinek infoja egy törött B omegáról? Kellene nekem 1, nem kell hogy járóképes legyen, csak jó moci, meg papír :lol: kasztni kutyát sem érdekli :lol: Kérdezd meg Gabo-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ... Meg gondolkodttam rajta hogy kéne venni valami turbós géet! :lol: hát jó az a let, de csak akkor ha van mindig fölös pénzed. Habár ha gyári minden akkor talán nem csak üzemórás :lol: kibírnád hogy nem nyúlsz hozzá? :lol: De akkor vecit vegyél, az szebb mint a cali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 5 óra körül nem jártál a hungárián, Anti? mintha téged láttalak volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts