loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 marad a Castrol 10W 60 :lol: Edge? Én is olyat tolok bele legközelebb, nagyon csecse sokan dicsérik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Max visszakötöm... Bár az a 12L nem fog megrémíteni a 2.8 V6 ódi városi fogyija után. :lol: Csináld meg kapcsolhatóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Csináld meg kapcsolhatóra :lol: Ehehe. :lol: Ez jó ötlet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Max visszakötöm... Bár az a 12L nem fog megrémíteni a 2.8 V6 ódi városi fogyija után. :lol: Akkor psze nem új neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Akkor psze nem új neked :lol: Újnak nem új, de azért nem szeretem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Újnak nem új, de azért nem szeretem. :lol: Én is ugyvettem észre mart amugy teszeka fogyira ha üres tankolok és csók, hogy zőődkártya :lol: ha nem ismerem őket beszivtam volna:D mondták hogy sok anyogot kap a gép! mondom akkor ez lambda lessz :D Hát az is volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Én is ugyvettem észre mart amugy teszeka fogyira ha üres tankolok és csók, hogy zőődkártya :lol: ha nem ismerem őket beszivtam volna:D mondták hogy sok anyogot kap a gép! mondom akkor ez lambda lessz :lol: Hát az is volt! :lol: Szerencsére a műszaki/zöldkártya kombó nekem nem gond. :D Különben mit is csinálnék a papíron 1.4-es jószággal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Hát, akkor elvileg lesz egy 20XE motorom. -1 hibalehetőség, +10LE :lol: Azért azt a +10LE-t ne vedd komolyan :lol: Az még a régebbi kovácsoltdugós blokknál volt, valamikor 88 környékén, ha jól rémlik... de ahhoz az az ecu is kéne (még nem találkoztam élő emberrel, aki fogott volna ilyet a kezében :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Azért azt a +10LE-t ne vedd komolyan :lol: Az még a régebbi kovácsoltdugós blokknál volt, valamikor 88 környékén, ha jól rémlik... de ahhoz az az ecu is kéne (még nem találkoztam élő emberrel, aki fogott volna ilyet a kezében :lol: ). Hát jó... :D Azért valamennyit biztos hoz a művelet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Hát jó... :lol: Azért valamennyit biztos hoz a művelet... :lol: Psze hogy hoz :D Valemynnit csak sajna nem veszed észre :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Soka a duma ma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Psze hogy hoz :lol: Valemynnit csak sajna nem veszed észre :lol: :lol: Pszihó hatás a lényeg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Pszihó hatás a lényeg! :D jaja :lol: :lol: Az már egy olajcserénél is előszokott jönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 jaja :lol: :lol: Az már egy olajcserénél is előszokott jönni :lol: :D Ha valódi lóerőket akarnék, akkor tennék rá valami kársztájlingos matricát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 :lol: Ha valódi lóerőket akarnék, akkor tennék rá valami kársztájlingos matricát. :lol: + krómos kopltyúkat és még egy NO FEAR feliratot ia ez 30 LE legalább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 + krómos kopltyúkat és még egy NO FEAR feliratot ia ez 30 LE legalább :lol: Tényleg, a NO FEAR matrica a legfontosabb. :lol: Meg a kipufogóvégbe szerelhető síp! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Azért azt a +10LE-t ne vedd komolyan :lol: Az még a régebbi kovácsoltdugós blokknál volt, valamikor 88 környékén, ha jól rémlik... de ahhoz az az ecu is kéne (még nem találkoztam élő emberrel, aki fogott volna ilyet a kezében :lol: ). Nekem ilyen vóóót a Kadiban...bibibiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jaaaaaaaaa...az kimaradt...hogy jóreggelt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jaaaaaaaaa...az kimaradt...hogy jóreggelt... :lol: Jóreggelt mi?? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Tényleg, a NO FEAR matrica a legfontosabb. :lol: Meg a kipufogóvégbe szerelhető síp! :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jóreggelt mi?? :lol: :lol: :lol: :D Hát délbe Viktor felhívott...hogy menjek el hozzá kajálni, de nem tudott kirugdosni az ágyból...így most keltem... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Hát délbe Viktor felhívott...hogy menjek el hozzá kajálni, de nem tudott kirugdosni az ágyból...így most keltem... :lol: :lol: Szép :lol: :D :D volt ilyen vlelem is! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Szép :lol: :lol: :lol: volt ilyen vlelem is! :D :D :lol: Ja de velem mostanában mindig ez van...átragadt rám Piiiiiiiiiistátóóóóóó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ja de velem mostanában mindig ez van...átragadt rám Piiiiiiiiiistátóóóóóó... :lol: nem is tudttam hogy ez kóros vazze! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 ezt vedd meg eee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts