Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jó reggelt! Egy gyors kérdés lambda+katalizátor ügyében: Ki akarom hagyni mindkettőt. Találtam leírást, miszerint, ha a lambdát ki akarom kötni, akkor a vezérlő 20-as lábát testeljem. Volt még írva a légtömegmérőnél elvégzendő potméter bekötés. Ez nekem nem kellett, mert eleve ott van a poti a légtömegen... Namármost. A problémám az, hogy letestelt 20-as lábbal a vezérlő pár másodperc után leállítja a motort. :lol: Valakinek ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 :lol: :lol: :D jóvanna! Úgyis tudod, hogyan gondolom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 jóvanna! Úgyis tudod, hogyan gondolom. :lol: Ha eladom és neked még aktuális lessz akkor ugy is megkereslek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Egy gyors kérdés lambda+katalizátor ügyében: Ki akarom hagyni mindkettőt. Találtam leírást, miszerint, ha a lambdát ki akarom kötni, akkor a vezérlő 20-as lábát testeljem. Volt még írva a légtömegmérőnél elvégzendő potméter bekötés. Ez nekem nem kellett, mert eleve ott van a poti a légtömegen... Namármost. A problémám az, hogy letestelt 20-as lábbal a vezérlő pár másodperc után leállítja a motort. :lol: Valakinek ötlet? 20-as láb a gyújtásvezérlésé, valamit sikeresen összekevertél :lol: 28-as lábra megy a lambda, szerintem azt kell földelni, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik C20XE vezérlő ismeri ezt az üzemmódot. Rotoros gyújtásos van neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Laci! Köszönöm szépen megjött a csomag, azért írom ide mert nem lenni messzendzseren Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 20-as láb a gyújtásvezérlésé, valamit sikeresen összekevertél :lol: 28-as lábra megy a lambda, szerintem azt kell földelni, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyik C20XE vezérlő ismeri ezt az üzemmódot. Rotoros gyújtásos van neked? Szia! Köszönöm a választ. :lol: Igen, régi rotoros gyújtás van még rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Szia! Köszönöm a választ. :lol: Igen, régi rotoros gyújtás van még rajta... Miért lesz jobb ha ki lesz kötve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 blugy Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Laci! Tényleg ma ugrotok neki az átépítéshez? Sok sikert és remélem sokkal jobb lesz mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Laci! Tényleg ma ugrotok neki az átépítéshez? Sok sikert és remélem sokkal jobb lesz mint volt. jajaja 5 kor kezdődika projekt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 kiderül miből élünk,,,, :lol: vagy jólessz vagy nem de a vagy az biztos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 jajaja 5 kor kezdődika projekt :lol: Jól belekaptál hipp-hopp, valaki ezt több hétig tervezi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jól belekaptál hipp-hopp, valaki ezt több hétig tervezi :lol: Nempicsázunk! Adunk neki! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 kiderül miből élünk,,,, :lol: vagy jólessz vagy nem de a vagy az biztos! :lol: Akkor visszakerül a régi, de mikor kiveszed vigyázz rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Akkor visszakerül a régi, de mikor kiveszed vigyázz rá :lol: :D beza majd meglássauk hogy adja ki remélem beváltja a hozzáfűzött reményeim :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 :lol: beza majd meglássauk hogy adja ki remélem beváltja a hozzáfűzött reményeim :lol: :lol: Ha kész lesz remélem viszel egy jó nagy kört ha felmelegszik a motor rendesen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ha kész lesz remélem viszel egy jó nagy kört ha felmelegszik a motor rendesen? :lol: Arra mérgetvehetsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Arra mérgetvehetsz :D :D Beülök jobb egybe egy lámpással és közbe iszogatok míg te tekered a verdát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Beülök jobb egybe egy lámpással és közbe iszogatok míg te tekered a verdát :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Közbe én is úgy bátrabb vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Milyen olajat töltesz bele utána? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Közbe én is úgy bátrabb vagyok! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Miért lesz jobb ha ki lesz kötve? :lol: Hát, akkor elvileg lesz egy 20XE motorom. -1 hibalehetőség, +10LE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Milyen olajat töltesz bele utána? marad a Castrol 10W 60 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Hát, akkor elvileg lesz egy 20XE motorom. -1 hibalehetőség, +10LE :lol: + 3 L fogyi :lol: nekem lambda nélkül nagyon becsunyázott télen 12,5 L el :lol: most egy MV6 Lambdája van benne így 8,8 volt a legtöbb városba! meglátjuk télen mit mutat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 + 3 L fogyi :lol: nekem lambda nélkül nagyon becsunyázott télen 12,5 L el :lol: most egy MV6 Lambdája van benne így 8,8 volt a legtöbb városba! meglátjuk télen mit mutat :lol: Max visszakötöm... Bár az a 12L nem fog megrémíteni a 2.8 V6 ódi városi fogyija után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts