mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Köszönöm.....de lehet hogy csak karácsonyra lesz kész az egész cucc,és remélem addigra meglesz a mélyláda is,meg a hozzá lévő erősítő :lol: De szeretném minél hamarabb berakni,hogy lehessen rendes zenét hallgatni :lol: :D Még beépítőkeretet is fogsz ma kapni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ba zeg hogy lehet valaki ekkora buuuuuuu :lol: mokus örs vs vuk örs ki a jobb ? szánalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Attila keményen tolja :D Pitiziiiiiiiiik...dejóóóóóóóóó... milyen már, hogy "Kedves fórumozók", aztán mindenki szeretettel meg van hívva...lóvét senki nem kap...és nem is érdekli, hogy ki mit mond... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ba zeg hogy lehet valaki ekkora buuuuuuu :lol: mokus örs vs vuk örs ki a jobb ? szánalmas Húúú téged meg jólfelhívlak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Mielőtt valaki megkérdezné, gondolom GAG-ra írta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Még beépítőkeretet is fogsz ma kapni :lol: Köszi...Mondta Hic hogy elküldi valakivel,mert sajnos nem tud kijönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Köszi...Mondta Hic hogy elküldi valakivel,mert sajnos nem tud kijönni :lol: Ledobom nála a gumikat és hozom azt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ba zeg hogy lehet valaki ekkora buuuuuuu :lol: mokus örs vs vuk örs ki a jobb ? szánalmas Ha be lennél kapcsolva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ha be lennél kapcsolva... :lol: Látta, hogy hívni akarod és gyorsan kikapcsolta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 bevagyokmá .....metált....birod???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 bevagyokmá .....metált....birod???? Felnihitel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Felnihitel... :lol: Mindíg csaka fesztiválozás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ezeket Párizsban láttam :lol: Ilyeneket itthon nem nagyon lehet látni utcán :D Rolls-Royce Sajnos nem tudtam világosabb képet csinálni,mert elég sötét volt.....Életben gyönyörű volt....... Audi R8.Ilyt már láttam élőben,csak közelről nem tudtam megnézni...Ez a legszebb audi.Legalábbis nekem nagyon bejön Kombi jaguár.Ilyet sose láttam :lol: Bőr tetővel........ Ezt meg azért csináltam,mert hihetetlenen hogy a rendőr autók is össze vissza vannak törve :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Csaba, kihozod ma a pótkerekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 És racsing is volt.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 mivan Diny odalett a tagság :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 mivan Diny odalett a tagság :lol: :lol: :lol: :D Lehet össze kellene dobni neki :D ui:Ha gondolod Diny akkor ismét átutalom neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Csaba, kihozod ma a pótkerekem? Redi!!Kihozod ma a pótkerekem??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 mivan Diny odalett a tagság :lol: :lol: :lol: :D Látod :D Még gondolkodom mennyit is áldozzak erre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Látod :lol: Még gondolkodom mennyit is áldozzak erre. :lol: azev-ért befizetem neked, h te is jól járj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 azev-ért befizetem neked, h te is jól járj... :lol: De ez csak 4csavaros. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 De ez csak 4csavaros. :lol: :lol: még pont jó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Csaba, kihozod ma a pótkerekem? Sajna már ittam sört, így nem megyek sehová, holnap elhozom a műhelyből mert ott van, és itt a dunaplázánál átrakjuk ha holnap este jártok erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Sajna már ittam sört, így nem megyek sehová, holnap elhozom a műhelyből mert ott van, és itt a dunaplázánál átrakjuk ha holnap este jártok erre. rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Sajna már ittam sört, így nem megyek sehová, holnap elhozom a műhelyből mert ott van, és itt a dunaplázánál átrakjuk ha holnap este jártok erre. Nem fogsz kijönni holnap????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts