Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Már nem :D Nagyon sokba kerül :lol: :lol: :lol: Szegény Laci :lol: Olyan 300 körül kell beleinvesztálnom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Olyan 300 körül kell beleinvesztálnom! :lol: Én mondtam, hogy nem vicc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na akkor most már sziszegsz te is Laci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na akkor most már sziszegsz te is Laci? Akkora sugarat azééé nem kapott... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én mondtam, hogy nem vicc.... Tudom , sanálom is de akarom és kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na akkor most már sziszegsz te is Laci? Enyipénznél te is sziszegnél :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkora sugarat azééé nem kapott... :lol: :lol: sosem lehet tudni. Akinek 4 töke van, ott már minden lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 sosem lehet tudni. Akinek 4 töke van, ott már minden lehetséges. :lol: :lol: irigyvagy mi hogy 4 van?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 sosem lehet tudni. Akinek 4 töke van, ott már minden lehetséges. Az okés, hogy 4 töke van, de minek oda még egy Kövér Cobra is??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Az okés, hogy 4 töke van, de minek oda még egy Kövér Cobra is??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan szálkás mint egy gyalulatlan fenyődeszka! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 :lol: :lol: irigyvagy mi hogy 4 van?? :D :lol: :lol: Ááá dehogy. :D Mellesleg tegnap anyám fuvarozott a dokikhoz, közben a rádióban horoszpókoltak... "Egy távoli telefonhívás jó híreket közöl önnel, de legyen vele óvatos...". Mondom akkor mindjárt felhív a paksifüles és közöl valami jó hírt. De nem így történt. Becsapott a "horoszpókom". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na mentem melózni :D By Laci! Azért meséld már el honnan van píz hozzá, hogy mindenki tudja :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Az okés, hogy 4 töke van, de minek oda még egy Kövér Cobra is??? :lol: :lol: mert marakodni akar a lyukon a 4 tökkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na mentem melózni :lol: By Laci! Azért meséld már el honnan van píz hozzá, hogy mindenki tudja :lol: :lol: :lol: ŐŐŐŐ Túlóráztam na meg egy kis csempészett urán + izotóp a kórházaknak féláron:D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Enyipénznél te is sziszegnél :lol: :lol: mit vesz má kend? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 mit vesz má kend? Valami Sziszegős opel jólenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ami 1.5ért van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 az astrára gondolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 az astrára gondolok nem , vagy egy cali vagy egy Veki! Még nemtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Köszi. Tapasztalatok a Kumho-val? Tudom Pista, kéken és sárgán füstöl :lol: :lol: Ezek nyári gumik amiket vettem, de hát a Kumho egyik legjobb Japán márka gumiban, és a tesztek sem rosszak amiket olvas az ember róluk! Eddig michelin volt attól ezerszer jobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ezek nyári gumik amiket vettem, de hát a Kumho egyik legjobb Japán márka gumiban, és a tesztek sem rosszak amiket olvas az ember róluk! Eddig michelin volt attól ezerszer jobb! Jo guma a kumho,, nekem a legjobban a Yokohama jött be! :lol: Nekem C-drive volt , De majd kiakarom probálni a Hankook Ventus K-105-öt 205/45 be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Zerősítőt is bepackoltam :lol: Köszönöm.....de lehet hogy csak karácsonyra lesz kész az egész cucc,és remélem addigra meglesz a mélyláda is,meg a hozzá lévő erősítő :lol: De szeretném minél hamarabb berakni,hogy lehessen rendes zenét hallgatni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Attila keményen tolja :lol: Kedves Fórumozok! Az imént beszéltem Kohári Zoltánnal telefonon, és tudattam vele (melynek nem kifejezetten örült) hogy október 25-én szombaton az MGYSZ amnesztiát hirdet, és kihívja a Dragracing "MNASZ" összes profi illetve amatőr versenyzőjét egy barátságos mérkőzésre az MGYSZ összes magyar és külföldi versenyzője ellen! Nevezési díj nincs, pénzdíj nincs, jelképes kupért, és a dicsőségért zajlik a verseny, hogy megtudhassuk a nagy kérdést ki a jobb! 10:00- 16:00-ig van kvalifikáció, 16:00-tól döntők! A versenyen, ahogy az EESLC-n is győztes csapatot hirdetünk, mely jelképes díjazásban részesül (Kategóriánként az első 3 versenyző szerez pontot, illetve a 8 első helyezett szuper döntője E.T Handycap alapon bonyolítjuk! A szuper döntő első 3 helyezettjének pontja 2x szorzóval bír) Az amnesztia október 26-ra nem érvényes! Ott a tiltott versenyzők nem állhatnak rajthoz, de nézőként várjuk őket szeretettel! A kategóriák, az időmérő, és a szabályok a mindenkori MGYSZ szabályzatai és előírásai alapján zajlanak! Jövőre pedig már egy tiszta évnek nézünk elébe, ahol mindenki tudni fogja hol a helye! Az itteni hozzászólásokat, nem olvasom nem érdekelnek! Az elérhetőségem info@futam.hu illetve 70.522.00.16 Üdvözlettel: Giltner Attila Gábor Ui.: Aki szereti a kihívást az itt lesz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 ....Na de nem pofázok már többet inkább...mert még besír, hogy elugatok mindent... :lol:.... Ugyanmáááárrrrr, nem az a tipus vagy :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nem tok róla... :lol: Tehát az nincs ugyebááár ? Futó Gabi vol2 :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts