kiskecso Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 vegyetek BMW-t :lol: én se vagyok jó helyes írásból de ez... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na megyek jönnek az autót megnézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na megyek jönnek az autót megnézni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 :lol: :lol: :lol: Anti! Ezt most kinek szántad? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Anti! Ezt most kinek szántad? :lol: :lol: :D Hát én már tudom amit Ti még nem.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na megyek jönnek az autót megnézni! :lol: HÖ! Mit művelsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 HÖ! Mit művelsz? :lol: A helyében én is ezt tenném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A helyében én is ezt tenném... és tetted is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na megyek jönnek az autót megnézni! :lol: Mondtam neked, hogy ne pókerezz annyit! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A helyében én is ezt tenném... Gondolom jól döntött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hát én már tudom amit Ti még nem.. :lol: Ha tudod, akkor miért :lol: :lol: :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ha tudod, akkor miért :lol: :lol: :lol: ? A szükség nagy úr...ha meg kell lépni valamit akkor meg kell nincs mese...ennek most itt volt az ideje...legalább is Xray elmondása szerint...ővé, így ő dönt, hogy mit mikor hogyan... Na de nem pofázok már többet inkább...mert még besír, hogy elugatok mindent... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 csak nem vett egy diesel "s"4est? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Végül is a szükség tényleg nagy úr... :lol: csak nekem az hozta vissza az Opelt, és vitte az OOOO-t... Kellett a lakásra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 csak nem vett egy diesel "s"4est? :lol: Nem tok róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A szükség nagy úr...ha meg kell lépni valamit akkor meg kell nincs mese...ennek most itt volt az ideje...legalább is Xray elmondása szerint...ővé, így ő dönt, hogy mit mikor hogyan... Na de nem pofázok már többet inkább...mert még besír, hogy elugatok mindent... :lol: Végre olyan kocsija lesz, aminek nyomhatja a gázt meleg motorral is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hát én már tudom amit Ti még nem.. :lol: Én is tudtam, csak nem akartam lelőni a poént, amit Laci feldobott :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor jó lenne, ha nyilatkozna, nem csak atomokat villantana! :lol: Most már tényleg kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Én is tudtam, csak nem akartam lelőni a poént, amit Laci feldobott :lol: :lol: :lol: Na mindegy...hagyjuk..majd jön, aztán mesél...de gondolom még mindig az ótónál vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor jó lenne, ha nyilatkozna, nem csak atomokat villantana! :lol: Most már tényleg kíváncsi vagyok! Ezt nem lehet csak úgy elmondani :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ezt nem lehet csak úgy elmondani :lol: :lol: :lol: Hát azért csak hagyjuk meg neki ezt a csodás feladatot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na mindegy...hagyjuk..majd jön, aztán mesél...de gondolom még mindig az ótónál vannak... Már nem :D Nagyon sokba kerül :lol: :lol: :D Szegény Laci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nekem küldött egy linket :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Jöhetne a sugárzó tekintetével, és mesélhetne már. Ha nem jön, majd kövi talin valaki leszaggatja 3 tökét a 4-ből? Legalább helyreáll a rend, és meg is lesz büntetve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts