Lanti Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 az lehet,sokat dolgoztatok rajta :lol: :lol: az csak 1 része volt az előtte tervezéssel töltött éjszakáknak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 az csak 1 része volt az előtte tervezéssel töltött éjszakáknak.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: :lol: :lol: Ne röhögj köcsög,holnap megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol: Nekem is ilyenek vannak még méretben is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Átmentem a megyeri hídon,mikor kimentünk Aidáért surányba.......Nagyon szép lett,bár nekem ugyanakkora távolság mintha körbe mennék a hungárián,de remélem hogy leveszi tényleg a forgalmat a körútról :lol: .Komoly a kiírás M1 76KM :lol: A városon keresztül meg lehet vagy 20 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol: Spóroltam neked 4e forintot :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Neeeeee éétttteeeed ? Járdaszegély mellett van egy csík, ami állandóan tiszta és azt kell nézni :lol: :D :D Itt meg a járdaszegély mellett tiszta csikk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Itt meg a járdaszegély mellett tiszta csikk :lol: :lol: Hamégcsak csikk lenne! :lol: van itt más is! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Apropó, Gabi ma a 3-as blok TFK próba sikeresvolt ugyhogy totál biztonságban vagyunk :lol: Ez egy hasonló próba mint anno volt ukrajnában 86-ban csak 2 dolgban külömbözött 1 sikerült! 2. 150 fok alattvolt SZAL NO PARA megyünk 1000-el! :lol: Nemsoká vége a főjavításoknak mind a 4 blokk rendben van! Ahol voltunk a Magyar V18 as dieselekben , abból most 3 db dübörgött 20 percel késletetett indulással szal volt ám hang :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ahol voltunk a Magyar V18 as dieselekben , abból most 3 db dübörgött 20 percel késletetett indulással szal volt ám hang :lol: Oszt mé nem ilyenkor viszel be minket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Apropó, Gabi ma a 3-as blok TFK próba sikeresvolt ugyhogy totál biztonságban vagyunk :lol: Ez egy hasonló próba mint anno volt ukrajnában 86-ban csak 2 dolgban külömbözött 1 sikerült! 2. 150 fok alattvolt SZAL NO PARA megyünk 1000-el! :lol: Azért ne kiabáld már el lécci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jó Reggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Na voltam átmentem a Megyeri Hídon, semmi extra, kíváncsi leszek péntek éjjel megcélozzák-e a raccsingosok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jóóóóóóregggeeeeet Vietnáááááááááááááááám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jóóóóóóregggeeeeet Vietnáááááááááááááááám... :lol: :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol: Most kopp kopp lenyugodott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 juj.hu - Kiskunlacháza gyorsulás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A sok szép leon...ott virít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Átmentem a megyeri hídon,mikor kimentünk Aidáért surányba.......Nagyon szép lett,bár nekem ugyanakkora távolság mintha körbe mennék a hungárián,de remélem hogy leveszi tényleg a forgalmat a körútról :lol: .Komoly a kiírás M1 76KM :lol: A városon keresztül meg lehet vagy 20 :lol: Jo-jo de mi kerül többe? Araszolni 1-2ben a Hungárián (környezetszennyezés, zaj, piszok, útterhelés, járműkopás, gyalogosveszélyeztetés, tökömtudjamégmi), vagy mész állandó sebességgel 76 km-t. Szerintem még időben is jobb tud lenni. De ha ugyanannyi idő alatt is érsz át és megspóroltad az idegeskedést ami elkerülhetetlen már akkor nyertél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Oszt mé nem ilyenkor viszel be minket? :lol: nemhiszem hogy lett volna kedvetek est 20:00 kor nekivágni! Meg iylenkor nem is nagyon engednek be látogatót! nade vettem fel hangot amikor indult szal kiszedem a telóból azt meglehet halgatni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Azért ne kiabáld már el lécci :lol: Nyugi Gabi a kukta kivolt pakolva! :lol: Amúgy meg tényleg okés volt a technika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol: Te meg gyújts rá :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jo-jo de mi kerül többe? Araszolni 1-2ben a Hungárián (környezetszennyezés, zaj, piszok, útterhelés, járműkopás, gyalogosveszélyeztetés, tökömtudjamégmi), vagy mész állandó sebességgel 76 km-t. Szerintem még időben is jobb tud lenni. De ha ugyanannyi idő alatt is érsz át és megspóroltad az idegeskedést ami elkerülhetetlen már akkor nyertél. ebben csak az a bibi hogy nekem itt van egy köpésre a régi M0 ahol simán elmehetnék az M7ig de inkább mindig átszenvedem magam a városon mert ha az M0 bedugul akkor ott ülök egész nap...bár az új egy fokkal szélesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 kukk kuksi dukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts