mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 HoztatokDáneldkacsásrágót ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nagyon jó volt...bár nekem párisz kicsit csalódás volt.......Nagyon szépek az épületek,de az emberek nem törődnek semmivel,fellöknek az utcán,rohannak mindenhova,szemetelnek.......Azt hittem hogy ott tisztaság van,de tévedtem.....Kb 3x annyi szemét van az utcán mint itthon........ Na ez igy nem 1000%-ban igaz.....tényleg szemetelnek mint az állat, sőt amikor az egyik helyen hamutartót kértünk a pincér kinevetet és azt mondta szemeteljünk az utcára, de állandóan nyomják a vizet mindenhol a járdaszegély mellett és az kiba sok szutykot elvisz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na ez igy nem 1000%-ban igaz.....tényleg szemetelnek mint az állat, sőt amikor az egyik helyen hamutartót kértünk a pincér kinevetet és azt mondta szemeteljünk az utcára, de állandóan nyomják a vizet mindenhol a járdaszegély mellett és az kiba sok szutykot elvisz. Mindenki a zuccán hugyozik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Mindenki a zuccán hugyozik? :lol: Neeeeee éétttteeeed ? Járdaszegély mellett van egy csík, ami állandóan tiszta és azt kell nézni :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Lantinak üzenem, hogy olyan verseny vóóót Lacházán, hogy becaráááááás...jól lemaradtatok róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Lantinak üzenem, hogy olyan verseny vóóót Lacházán, hogy becaráááááás...jól lemaradtatok róla... :lol: Ducky mit ment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na ez igy nem 1000%-ban igaz.....tényleg szemetelnek mint az állat, sőt amikor az egyik helyen hamutartót kértünk a pincér kinevetet és azt mondta szemeteljünk az utcára, de állandóan nyomják a vizet mindenhol a járdaszegély mellett és az kiba sok szutykot elvisz. Lehet hogy folyik a víz,de az maximum a csikkeket mossa le.....az eldobált szemetet nem......de a lényeg hogy igazán nem foglalkoznak ezzel....... Lantinak üzenem, hogy olyan verseny vóóót Lacházán, hogy becaráááááás...jól lemaradtatok róla... :lol: Verseny lesz még máskor is :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Lehet hogy folyik a víz,de az maximum a csikkeket mossa le.....az eldobált szemetet nem......de a lényeg hogy igazán nem foglalkoznak ezzel....... Meg a másik, hogy hová folyik a víz? Bele a Szajnába, mint a Gangesznál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 ....Verseny lesz még máskor is :lol: :D :lol: :lol:.... Méééé ? Párizst lebontják a közeljövőben ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Méééé ? Párizst lebontják a közeljövőben ? :lol: :lol: :lol: Sose lehet tudni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ducky mit ment? A szokásos 14.8-akat hozta... :lol: Ennyit tud...de ezt fixen, bármikor...így is a leggyorsabb leon lett a kb 10-ből... :lol: igaz még egy trabi is evert...de ez van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 A szokásos 14.8-akat hozta... :lol: Ennyit tud...de ezt fixen, bármikor...így is a leggyorsabb leon lett a kb 10-ből... :D igaz még egy trabi is evert...de ez van... :lol: :lol: Hát igen, a Traguárokkal vigyázni kell manapság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nagyon jó volt...bár nekem párisz kicsit csalódás volt.......Nagyon szépek az épületek,de az emberek nem törődnek semmivel,fellöknek az utcán,rohannak mindenhova,szemetelnek.......Azt hittem hogy ott tisztaság van,de tévedtem.....Kb 3x annyi szemét van az utcán mint itthon........Tényleg minden autó első rendszáma hullámos,minden második autó össze vissza van törve(még a rendőr autók is :D ).....Az opelt nem nagyon ismerik,70% Francia autó.....Elég nagy drágaság van kint......Viszont az látszik hogy lényegesen több pénzük van,amit magukra költhetnek. Viszont a Disneyland gyönyörű,arra ráment 1 teljes nap...Oda érdemes kimenni :lol: :D :lol: Na végre, már azt hittem ti vezetitek a repülőt vissza, azért van ez a nagy késés :lol: örülök hogy összességében jó éreztétek magatokat, Disneyland biztosan überbrutál volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na végre, már azt hittem ti vezetitek a repülőt vissza, azért van ez a nagy késés :D örülök hogy összességében jó éreztétek magatokat, Disneyland biztosan überbrutál volt :D Sztem televolt mikiegérrel! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Vettem a Tescoba Arany Ászok sört 1.5 literes műanyag flakonban van és visszazárható, nagyon finom és így 150Ft-ot spórolsz ha egyébként 3db fél literes dobozost vennél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Vettem a Tescoba Arany Ászok sört 1.5 literes műanyag flakonban van és visszazárható, nagyon finom és így 150Ft-ot spórolsz ha egyébként 3db fél literes dobozost vennél :lol: Ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Magyart sört nem iszok!Carlsberg az isten! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 István meglesz a szülinapi ajándék,csütörtökön viszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 István meglesz a szülinapi ajándék,csütörtökön viszem. :lol: Köszönöm :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 István meglesz a szülinapi ajándék,csütörtökön viszem. :lol: Neked hogy áll a verda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Neked hogy áll a verda? :lol: Következő héten fényezés. :lol: Egyébként most kb ahogy a képen is látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Következő héten fényezés. :lol: Egyébként most kb ahogy a képen is látod. nem egészen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 nem egészen :lol: :lol: De volt már ilyen is........ :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 De volt már ilyen is........ :lol: :lol: de soselesz megint ilyen szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 de soselesz megint ilyen szép :lol: az lehet,sokat dolgoztatok rajta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts