kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Dől a Lé! :lol: :lol: reméljük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Soha...elöbb lesz evo9-em... :lol: :lol: soha nem mond azt,h soha :D kijössz e vasárnap lurdyhoz?vihetnél 1 kört is ha már a C-vel nem vittél :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: Áááá hová gondolsz? Már nem hiszem hogy szóba állnak a hitvány Magyarokkal! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Volt egy laza másfél órás áramszünet... :lol: Vasárnap...csak akkor megyek ki, ha verőfényes napsütés lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Laci még sem végzi jól a melóját...kibaszásból nem tekerte egy kicsit a gépet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Laci még sem végzi jól a melóját...kibaszásból nem tekerte egy kicsit a gépet... :lol: :lol: Én nemvagyok oylan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Vasárnap...csak akkor megyek ki, ha verőfényes napsütés lesz... :lol: Én meg akkor nem mert egy dolog zavar a látásban és az a fény :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Én meg akkor nem mert egy dolog zavar a látásban és az a fény :lol: :lol: A vámpírok mostmár nem koporsókban, hanem számítógépházakban laknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Most szívom el az uccsó szál cigimet, leszokom :lol: kemény lesz de egyszer már sikerült 3 évre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Most szívom el az uccsó szál cigimet, leszokom :lol: kemény lesz de egyszer már sikerült 3 évre :lol: Na akkor +20kg megint... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na akkor +20kg megint... :lol: :lol: Majd bele kell toldani az övtáska szíjjába és nagy ET számú kormány kell a Géjesire,hogy elférjen a pocak. :lol: Az üres hamutartót mire fogod használni ezután? Én abban tartom a teszkóspénzt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Na akkor +20kg megint... :lol: :D Valószínűleg igen, de már kibírhatatlan ez a bűz a lakásban, nem cigizek itt bent de mivel nincs erkély ezért az ablakban szoktam de ugyanúgy bejön, na és nem beszélve a pénzről, nem bírom csak a Marlboro light-ot 610Ft (most emelték de néhány napon belül megint akarják) és nem bírja ki egy doboz egy napig, az legalább napi 800Ft havi 24 000Ft :lol: Lányom is nagyon haragszik érte, a feleségem nem cigizik. háááát remélem sikerül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Most szívom el az uccsó szál cigimet, leszokom :lol: kemény lesz de egyszer már sikerült 3 évre :lol: NAGYSZAVAK! :lol: :D majd akkor szokok le ha talpal előrefelé visznek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 hajráááááááá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Majd bele kell toldani az övtáska szíjjába és nagy ET számú kormány kell a Géjesire,hogy elférjen a pocak. :lol: Ááá én sukárgyerek leszek, nem pocakos :lol: Az üres hamutartót mire fogod használni ezután? Én abban tartom a teszkóspénzt. :D Hát abba nemsok pénz fér el, meg nincs is mit belerakni :lol: megy a konyhaszekrény tetejére, ne is lássam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 ...megy a konyhaszekrény tetejére, ne is lássam! :lol: Előrelátóan azért nem dobod ki, hátha még szükség lesz rá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Előrelátóan azért nem dobod ki, hátha még szükség lesz rá? :lol: Szép üveg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Szép üveg :lol: Nyomsz te még abba dekket vazze! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Nyomsz te még abba dekket vazze! :lol: :lol: :lol: :D :D Vagy majd a lányaid... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Azért havi 24K ilyesmire tényleg nemsemmi :lol: Ugy vagyok vele, hogy aki ilyesmire tud költeni az ne sirjon soha pénz miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Azért havi 24K ilyesmire tényleg nemsemmi :lol: Ugy vagyok vele, hogy aki ilyesmire tud költeni az ne sirjon soha pénz miatt :lol: Hát igen, tényleg drága ma már egy dekk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Azért havi 24K ilyesmire tényleg nemsemmi :lol: Ugy vagyok vele, hogy aki ilyesmire tud költeni az ne sirjon soha pénz miatt :lol: Van aki utazik, meg szemet műttet...van aki elszíjja a dekket... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Azért havi 24K ilyesmire tényleg nemsemmi :lol: Ugy vagyok vele, hogy aki ilyesmire tud költeni az ne sirjon soha pénz miatt :lol: Látásod javul már ? :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Látásod javul már ? :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Áááá hová gondolsz? Már nem hiszem hogy szóba állnak a hitvány Magyarokkal! :lol: :D Nagyon jó volt...bár nekem párisz kicsit csalódás volt.......Nagyon szépek az épületek,de az emberek nem törődnek semmivel,fellöknek az utcán,rohannak mindenhova,szemetelnek.......Azt hittem hogy ott tisztaság van,de tévedtem.....Kb 3x annyi szemét van az utcán mint itthon........Tényleg minden autó első rendszáma hullámos,minden második autó össze vissza van törve(még a rendőr autók is :D ).....Az opelt nem nagyon ismerik,70% Francia autó.....Elég nagy drágaság van kint......Viszont az látszik hogy lényegesen több pénzük van,amit magukra költhetnek. Viszont a Disneyland gyönyörű,arra ráment 1 teljes nap...Oda érdemes kimenni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts