B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 az én kocsimat kb 3éve törték fel fényes nappal du fél 4kor ózdiak voltak mint kiderült. 2gumi,ablak,iratok+némi cash bánta! akkor még tudtak hivatkozni a romák arra,h "megélhetési bűnözést"folytattak"CSAK"!!!! ja meg még +2kocsi bánta!az egyik szintén 1 opel volt,ott is ugyanez az eljárás volt :lol: Ez van sajna! Mondjuk azt nem értem hogy ha nincs pénz, miért csak az a megoldás létezik, főleg Roma körökben hogy lopok?!! Akármennyire nem lenne sem lopnék, inkább kölcsönkérnék, vagy hitelt intéznék vagy akármi de inkább eladósodás normális úton, mint a lopás! :lol:
Lbag Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ez van sajna! Mondjuk azt nem értem hogy ha nincs pénz, miért csak az a megoldás létezik, főleg Roma körökben hogy lopok?!! Akármennyire nem lenne sem lopnék, inkább kölcsönkérnék, vagy hitelt intéznék vagy akármi de inkább eladósodás normális úton, mint a lopás! :lol: najahh! és az volt a poén,h 1 kombi A6-al jöttek! 2.5 td volt kb nekem valszeg olyan kocsim soha nem lesz.és én mégse töröm fel másnak a kocsiát! azóta se lett semmi belőle,szal mindenki bukta a 100-200E ft os kárját! ez a magyar btk!!! pedig a bíróságon megbukott/tak! hozzá kell tenni,h 3db,kb 120-140kg közötti fickók voltak,mivel féltek 1edül menni,én nővéremmel voltam,aki némi dolgot látott,és tanú volt.
Bobber Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ez ma magyarország. Vagy nevezzük inkább abszurdisztánnak. Jogaid nincsenek, csak kötelességeid. Ha vétesz valamit, rádugrik a rendőrség, vagy az apeh, vagy valamelyik legális terrorszervezet. :lol: De csak ha magyar vagy! A kisebbség mindent megúszhat, sőt, ha esetleg megvéded magad, vagy a vagyontárgyaidat, akkor még téged hurcolnak meg... Ez van. Semmit sem tehetünk, amíg ennyire védik ezeket az élősködő tetveket. Ja, és jó reggelt. :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Jóregggggelt... Szeva Petya! Mizu Hágában?? Meló meglett? Lóvé kitart még??? :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Jóregggggelt... Azt hittem bealudtál a kolléga meg ott várja a váltást! :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Azt hittem bealudtál a kolléga meg ott várja a váltást! :lol: ááááááááááá...nem lehet...6.45-kor itt voltam...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 ááááááááááá...nem lehet...6.45-kor itt voltam... Te is olyan vagy mint én, életemben nem késtem munkahelyről :lol: sőt szinte mindig én voltam az első :lol: Jaaa, ma adják át a Megyeri hidat, lehet kikéne nézni!
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Te is olyan vagy mint én, életemben nem késtem munkahelyről :lol: sőt szinte mindig én voltam az első :lol: Jaaa, ma adják át a Megyeri hidat, lehet kikéne nézni! Én késtem...mert ezt kapom vissza is...csak épp mindig engem fognak meg ezzel a buzisággal... :lol:
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Én késtem...mert ezt kapom vissza is...csak épp mindig engem fognak meg ezzel a buzisággal... :lol: tegnap faxa napom volt nekem si , megkaptam a szóbeli figyelmeztetőm írásban! Az indok: A szolgállatváltáas nem megfelelő dokumentálása. Ez annyit jelent hogy aki jött váltani még nem írta alá a naplót, ugyan ott állt melettem. Aztán elindultunk haza. na ezért illetve hogy utcai ruhában váltottunk nem a Nomex íválóban. Szal faja a művezetőm is kapott psze utána énvagyok a sorban így én is! :lol: Fentvoltam a Nagy Boss-nál jött a risza meg a izé bizé és aztmondja nekem: Laci ugye a munkád ettől ugyanolyan jól végzed mint eddíg ,remélem. Mondom neki: Ez egy erőmű nem jáccótér , mondom nehidd csak azért mert ezt adttátok beleszarok a munkámba. Ááááá mindegy tegnap iszonyat szar napom volt,,, hazaértem este jól be is baxtam ezé,,, pálinka meg sör,,,, mostmeg fája fejem de nembaj legalább tudom miért van! :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol:
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :D 3 nap alatta földkörül! :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: Lanti Fogg :lol:
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 mitfog? :lol: fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol:
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol: Én azthittem az a Willy Fogg volt... :lol: :lol:
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: és akkor vissza kerül hozzád az "átok" :lol:
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 fíliász fogg volt az ki 80nap alatt megkerülte a földet vagy ki :lol: Kutyuk hogyvannak?? ?:lol:
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Én azthittem az a Willy Fogg volt... :lol: :lol: http://www.port.hu/picture/instance_1/20322_1.jpg a filmbe fíliásznak mondták... :lol:
kiskecso Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Kutyuk hogyvannak?? ?:lol: még 4hét és viheti is a felvásárló(5hetesen) :lol:
Zsoltee Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 a filmbe fíliásznak mondták... :lol: Nemtudnak azok semmit... :lol:
redline Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Na megjött a nagy világutazók egyike Lanti... Mesééééééééééééééééééééééééééééééééélj...milyen vóóóót??? :lol: ssshh hagyd, biztos dolgozik :lol: :lol:
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 ssshh hagyd, biztos dolgozik :lol: :D bekell jelenkezni nála , csak mellik port lehet nyitva?? :lol: :lol: :lol: :D
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 még 4hét és viheti is a felvásárló(5hetesen) :lol: Dől a Lé! :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 és akkor vissza kerül hozzád az "átok" :lol: Soha...elöbb lesz evo9-em... :lol: :lol:
Recommended Posts