sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Itt már mindent ellopnak, amit lehetséges? :lol: Ilyenkor gondolkodom el, hogy ne elégedjek-e meg egy Csoda 120L-el... :lol: monjuk ha blokkot kilopják a kocsiból stb........ :lol: :D :D
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Itt már mindent ellopnak, amit lehetséges? :lol: Ilyenkor gondolkodom el, hogy ne elégedjek-e meg egy Csoda 120L-el... :lol: ihhetetlen ami ebben az országban megy, lehet máshol is ez van, de úgye mi csak ezt látjuk ami nagyon nem jó! :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 monjuk ha blokkot kilopják a kocsiból stb........ :lol: :lol: :D De tényleg a f.sz kivan ezzel... Eddig engem ekkora kár még nem ért, "csak" lerúgták a tükreimet, ellopdosták a szelepsapkákat, leeresztették a gumikat, össze-vissza karcolták az autót... Ezektől is idegbajt kaptam... Ráadásul olyan utcában lakom, aminek az eleje ok, viszont a közepétől eléggé besötétedik... Garázs a közelben nincs... Rá fogok szokni, hogy valami forgalmasabb helyen hagyom a kocsit és gyalog jövök haza... :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Hol van már coupe meg lanti? Csak nem hajtókarosra vágták a repülőt? :lol: Aztán lehet elegük lett ebből az országból, oszt kintmaradtak :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Ráadásul olyan utcában lakom, aminek az eleje ok, viszont a közepétől eléggé besötétedik... Ténnyleg szomorú, de ezen leestem a székről, arra gondolsz amire én, hogy besötétedik? :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Ténnyleg szomorú, de ezen leestem a székről, arra gondolsz amire én, hogy besötétedik? :lol: Arra bizony. Sok erre a római...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Arra bizony. Sok erre a római... De nektek van udvar is, nem? Miért nem állsz be oda, kell vagy 30db kutya és kész! :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 De nektek van udvar is, nem? Miért nem állsz be oda, kel vagy 30db kutya és kész! :lol: Már nem ott lakom, ahol régen... Ott csak tekergetem a kocsit, de az a ház a város másik végén van... Bonyolult sztori, meg nem is érdekes. :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Már nem ott lakom, ahol régen... Ott csak tekergetem a kocsit, de az a ház a város másik végén van... Bonyolult sztori, meg nem is érdekes. :lol: Jaaaa értem, akkor majd elmeséled 20-30 sör mellett! :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Jaaaa értem, akkor majd elmeséled 20-30 sör mellett! :lol: El, persze. Csak értsd meg, amit beszélek 20 sör után. :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 El, persze. Csak értsd meg, amit beszélek 20 sör után. :lol: Felvegyük videjjjjóóóra, oszt majd másnap... vagyis inkább harmadnap elemezzük! :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Felvegyük videjjjjóóóra, oszt majd másnap... vagyis inkább harmadnap elemezzük! :lol: Megpróbálhatjuk, ha van ismerősöd az efbíájnál, mert én magamat sem szoktam megérteni ilyen videók visszanézésénél... :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Megpróbálhatjuk, ha van ismerősöd az efbíájnál, mert én magamat sem szoktam megérteni ilyen videók visszanézésénél... :lol: Szólunk fox muldörnek meg dana szkalinak! :lol: de ha nem érnek rá akkor marad kalumbóóóó :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Szólunk fox muldörnek meg dana szkalinak! :lol: de ha nem érnek rá akkor marad kalumbóóóó :lol: Jáj, csak kálámboút ne! :lol: Túl sokat kérdez. :D
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Jáj, csak kálámboút ne! :lol: Túl sokat kérdez. :lol: Milyen igaz, szerintem meg is lenne a helyünk az elkövetkező 1-2 évre :lol:
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Milyen igaz, szerintem meg is lenne a helyünk az elkövetkező 1-2 évre :lol: Azt is kiszedné belőlem, amit soha nem követtem el, csak hagyja már abba. :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Hát ez a jáskó vagy jáksó vagy mi, full hüle :lol: kéne neki az ész, mint tanyára a villany:D gyenge ez a mostani vacsoracsatás társaság :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Attila, ha összefutunk, elfogy az a 20-30 sör, ezt fogom bemutatni :lol: :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Házaspár Idõs házaspár, 50. házassági évforduló, veranda, naplemente, hintaszék, ahogy kell. Egyszer csak feláll a mama, s egy nagyot ráver az öreg orrnyergére, hogy az hanyatt esik a székkel együtt. - Ezt miért kaptam? - kérdi az öreg. - Azért, mert belegondoltam: miattad az elmúlt 50 évben egy jó szexünk sem volt. Az öreg feltápászkodik, visszaül a székbe. Nem telik el azonban 5 perc, felpattan s hátba rúgja az asszonyt, hogy az leesik a verandáról. - Ezt miért kaptam? - kérdi az asszony a petúniák közül. - Azért, mert tudod, mi a jó szex. . .
Bobber Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Attila, ha összefutunk, elfogy az a 20-30 sör, ezt fogom bemutatni :lol: :lol: Na, akkor meglesz az a sörmennyiség. Ezért megéri. :lol:
redline Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Nem...ma nem melóztam...majd holnaptól 3 napot tolok megint...de volt ma is balhé bent...szal kivan a f.szom...kéne valami jó meló ahol bazi sokat lehet keresni...mert így gáz lesz előbb utóbb, és eladó lesz a Ducky... :lol: Csere egy az egyben? :D Se aggódás, se fizetnivaló.....látod, mindig van egy igaz barát ha ugy hozza szükség :lol: :lol:
PetiGSI Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 ihhetetlen ami ebben az országban megy, lehet máshol is ez van, de úgye mi csak ezt látjuk ami nagyon nem jó! :lol: Sajnos külföldről nézve sem valami rózsás Magyarország megítélése :lol: Itt Hágában annak ellenére,hogy van mindenféle náció mégsem jellemző az autó lopás vagy autó feltörés. Mindenki bent hagy mindent a kocsiban még fejegységet sem láttam kocsiban előlap nélkül. Mondjuk az is hozzátartozik,hogy 99 EUR -ért zsír új DVD -s fejegység vásárolható. :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Sajnos külföldről nézve sem valami rózsás Magyarország megítélése :lol: Itt Hágában annak ellenére,hogy van mindenféle náció mégsem jellemző az autó lopás vagy autó feltörés. Mindenki bent hagy mindent a kocsiban még fejegységet sem láttam kocsiban előlap nélkül. Mondjuk az is hozzátartozik,hogy 99 EUR -ért zsír új DVD -s fejegység vásárolható. :lol: Ez pont elég! :lol:
Lbag Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 az én kocsimat kb 3éve törték fel fényes nappal du fél 4kor ózdiak voltak mint kiderült. 2gumi,ablak,iratok+némi cash bánta! akkor még tudtak hivatkozni a romák arra,h "megélhetési bűnözést"folytattak"CSAK"!!!! ja meg még +2kocsi bánta!az egyik szintén 1 opel volt,ott is ugyanez az eljárás volt :lol:
Recommended Posts