Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Miért nem mondtad neki, hogy az van benne, csak mikor gyorsulsz még ráindítózol :lol:

Demó nagyobb arc...ő csak önindítóval ver rád köröket! :lol:

Elküldve
Valaki nemtud olyan embert aki fullba polírozná a vasam, de ku@@a olcsón? :lol:

Ha ragaszkodsz hozzá, akkor én ingyen is megcsinálom :lol: :D :D :lol:

Mondjuk kérdés mennyi marad a fényezésből :lol:

Elküldve
Valaki nemtud olyan embert aki fullba polírozná a vasam, de ku@@a olcsón? :lol:

Bérelj egy polírgépet, vegyél polírpasztát és csináld meg magadnak. Annál olcsóbbat sztem nem fogsz találni. :lol:

Elküldve
Bérelj egy polírgépet, vegyél polírpasztát és csináld meg magadnak. Annál olcsóbbat sztem nem fogsz találni. :lol:

De akkor dóóóóógozni kell, ez a baj! :lol:

Elküldve
Egyébként meg jó reggelt hétalvók! :lol:

Azt, azt. Jó reggelt, nagy halomra. :lol:

Csak két baj van vele: Hogy reggel, meg hogy hétfő... :lol:

Elküldve
De akkor dóóóóógozni kell, ez a baj! :D

Há baz+ nemhiszem el naponta 2 szer cseréli kompletten a motort és sír a szája ha polírozni kell! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Há baz+ nemhiszem el naponta 2 szer cseréli kompletten a motort és sír a szája ha polírozni kell! :lol: :lol: :lol:

Elfárad a motor cserélgetéstől. :D

Csaba, szerezz egy másik kasznit is, 'azt mikor szépen kipolíroztad, cseréld ki és kezdd el csinálni a másikat. Mire az első lemattul, addigra kész a cseredarab. :D

Elküldve
Elfárad a motor cserélgetéstől. :D

Csaba, szerezz egy másik kasznit is, 'azt mikor szépen kipolíroztad, cseréld ki és kezdd el csinálni a másikat. Mire az első lemattul, addigra kész a cseredarab. :lol:

:lol: :lol: :lol: :D

Elküldve
Elfárad a motor cserélgetéstől. :lol:

Csaba, szerezz egy másik kasznit is, 'azt mikor szépen kipolíroztad, cseréld ki és kezdd el csinálni a másikat. Mire az első lemattul, addigra kész a cseredarab. :lol:

Nem rossz!

Metált szereted! :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.