B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ez se kaki... :lol: :lol: Hát nem az biztos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Te Anti, hogy is volt ez tegnap azzal a Trabival? :lol: :lol: :lol: :D :D Hát 1.6 700 kg...azt elpicsázott rajtból, és fent sem tudtam behozni...14 alját ment ha jól emléxek... :lol: Múlt héten még a vácin suhantak el mellettünk, akkor nem tűnt ilyen komolynak... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 mondeo turnier (caravan) 2.0 16v opelban jelenleg nem volt alternatíva, ami az elvárásoknak megfelelt volna sajnálom, de néha lépni kell most árán el tudtam adni, ami azért egy ilyen idős autónál nem könnyű én megértem...bár a tapasztalatok alapján fordot biztos nem vettem volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 :lol: :D :D :lol: Hát 1.6 700 kg...azt elpicsázott rajtból, és fent sem tudtam behozni...14 alját ment ha jól emléxek... :lol: Múlt héten még a vácin suhantak el mellettünk, akkor nem tűnt ilyen komolynak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Xray, meg hülyeeeeeeeee... :lol: :lol: Én sosem álítottam az ellenkezőjét! :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Én sosem álítottam az ellenkezőjét! :lol: :lol: :lol: :D Értelmetlen is lett volna... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 én megértem...bár a tapasztalatok alapján fordot biztos nem vettem volna... :lol: nagyobb autó, nagyobb teljesítmény, klíma opelban elég gyenge a választék egy ideje, ha az ember ennyi 'extrát' szeretne több ismerősnek is van, nem panaszkodnak szerintem ez is csak egyedi nyűglődés inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 nagyobb autó, nagyobb teljesítmény, klíma opelban elég gyenge a választék egy ideje, ha az ember ennyi 'extrát' szeretne több ismerősnek is van, nem panaszkodnak szerintem ez is csak egyedi nyűglődés inkább Úgy legyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 nagyobb autó, nagyobb teljesítmény, klíma opelban elég gyenge a választék egy ideje, ha az ember ennyi 'extrát' szeretne több ismerősnek is van, nem panaszkodnak szerintem ez is csak egyedi nyűglődés inkább Psze psze! :lol: Én kívánom legyen vele szerencséd! Azé majd mikor zsebbenyulós lessz a játék megkérdezlek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Úgy legyen... :lol: Meló?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Meló?? :lol: Jah...még mindig...7-kor kellett volna, hogy leváltson a kollega...és se híre se hamva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jah...még mindig...7-kor kellett volna, hogy leváltson a kollega...és se híre se hamva... :lol: sajna váltásnélkül meg ragacs van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jah...még mindig...7-kor kellett volna, hogy leváltson a kollega...és se híre se hamva... :lol: Tudja hogy menni kell ma? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 ....Redi! És most jobb lesz??? Én eddig akit ismertem 2 éven belül szépen visszaromlott a szeme... Lemész azt tiltásig a parkolóban...az odáig vezető úton megfejelt villanyoszlopokra meg ügyet se vess.... :lol: :lol:.... Inkább MX5öst kellett volna vennie :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Tudja hogy menni kell ma? :lol: :lol: Na megérkezett végre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Na megérkezett végre... :lol: Mond meg neki, még1x ilyet ne csináljon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Mi ez a pangás, csak nem Vasárnap van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Mi ez a pangás, csak nem Vasárnap van? :lol: Punnyadás-punnyadás :lol: Ha tud valaki Brock B1 felnit, 7,5" és 9" párosban 16"-os méretben, szóljon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Punnyadás-punnyadás :lol: Ha tud valaki Brock B1 felnit, 7,5" és 9" párosban 16"-os méretben, szóljon! :lol: 4db? Holnap rákérdezek gumis cimbimnél, hátha tud szerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 4db? Holnap rákérdezek gumis cimbimnél, hátha tud szerezni! Igen. Egész pontosan 2db 7,5"-os és 2db 9"-os kellene, a lehető legkisebb ET-vel. Szélesítek kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Igen. Egész pontosan 2db 7,5"-os és 2db 9"-os kellene, a lehető legkisebb ET-vel. Szélesítek kicsit... :lol: Kell 2 tábla lemez szélesíteni az íveket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Kell 2 tábla lemez szélesíteni az íveket! :lol: Az nem számít, lemez van dögivel. :lol: Sedan lévén a hátsó szélesítés lesz kicsit szívatós, mert hozzá kell húzni az ajtót is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Az nem számít, lemez van dögivel. :lol: Sedan lévén a hátsó szélesítés lesz kicsit szívatós, mert hozzá kell húzni az ajtót is. :lol: Vegyél egy GSi-t inkább ott nincs hátsó ajtó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Vegyél egy GSi-t inkább ott nincs hátsó ajtó! :D Ááááá, jó ez. Nagyobb bünti egy sedan Astrától kapni. :lol: Szégényeim, nem tudják, mi történt... :lol: Van egy Golf III 2.0 a városban.... Szép, szép, de annyiszor elkentem már a száját szegénynek, hogy a múltkor megállított, hogy ugyan már mi ez, mert nem nagyon akarja elhinni azt az 1.4 16V feliratot, amit annyiszor lát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ááááá, jó ez. Nagyobb bünti egy sedan Astrától kapni. :lol: Szégényeim, nem tudják, mi történt... :lol: Van egy Golf III 2.0 a városban.... Szép, szép, de annyiszor elkentem már a száját szegénynek, hogy a múltkor megállított, hogy ugyan már mi ez, mert nem nagyon akarja elhinni azt az 1.4 16V feliratot, amit annyiszor lát. :D Miért nem mondtad neki, hogy az van benne, csak mikor gyorsulsz még ráindítózol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts