Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jóóó reggelt Vietnááááááám! Csaba, ha kell még powercup: PÓVERKÁP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jóóó reggelt Vietnááááááám! neked is egykorsóval! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 neked is egykorsóval! :huh: Má' reggel egyből vedelni?! :D Hát jó... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Má' reggel egyből vedelni?! :D Hát jó... <_< ha vége a melónak 2 kor,,, csúnya nagy sörözést rendezek otthon! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Lehet, hogy számítana, de annyira nem érdekel, hogy ezért beruházzak egy kisebb kerékre...ráadásul pont az a baj, hogy 1-2-ben még ez is csúnyán elforog...mert menne szerencsétlen, csak fogja a súly... Biztos hogy számítana, de kölcsönkérni gondoltam megvenni fölösleges 1-2 futam miatt! Igen elvileg ez a 14.81 a legjobb versenyen mért eredményem a Duckyval...úgy néz ki, hogy ezt a 14.8-at, ha esik ha fúj, ha tele van ha nem, akkor is tudja... :D Ezt mondtam én is, tökéletes ez az eredmény! <_< Krisztiánnal voltunk kint, mert a Seatos brigáddal, de aztán jöttek Laliék, Muháék, meg a szokásos brigád...csak te nem vóóótááá ott... :huh: :D pedig ez most tényleg olyan verseny volt, hogy ha csak nézőnek ment ki az ember, akkor is ámult bámult... :D Elhiheted hogy mennyire bántott, :lol: ezért is küldtem sms-t, fel is akartalak hívni, de mondom biztos elvagy foglalva az ottani élményekkel és inkább nem tettem! Remélem lesz valami összejövetel majd Pénteken, már a sztárok is itthon lesznek :D Remélem jól érezték magukat, ha jól tudom holnap jönnek!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jóóó reggelt Vietnááááááám! Csaba, ha kell még powercup: PÓVERKÁP Ilyen van nekem is, kevlár, ha meghúzod hogy jó legyen a csavarok közt felhajlik, vagy hogy mondjam, ha meg nem húzod le a csavaroknál szív farsot, nekem most is úgy van, jobban mondva 4 hete mióta felraktam hogy sötétben elemlámpával bevilágítasz a tűzfal és a povercap közé elölről látni a fényt, a leszorító csavarok közt végig, hiába a tömítés, nincs tartása az aljának, aztán ezek két darabból vannak vizszintesen látsik is, na nekem ott is elvan törve, elég egyszer picit túlhúzni és annyi, egy ruppót nem ér! Ennél a Csuby féle is ezerszer jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jajjj neeee minndenki döglik!!! <_< SZABAD ILYET VASÁRNAP???? :huh: :D :D :lol: Hát Igazatok van keljen korán és feküdjön későn akinem bagoly vót az anyja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jajjj neeee minndenki döglik!!! <_< SZABAD ILYET VASÁRNAP???? :huh: :D :D :lol: Hát Igazatok van keljen korán és feküdjön későn akinem bagoly vót az anyja! :D Meló van...csak egyenlőre sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Üdv mindenkinek. Egyik ismerősöm kinézett magának egy autót, ha jól állapotban van, akkor meg szeretné venni. Nem tud véletlenül valaki valamit erről a kocsiról? Manta Helybéli a srác állítólag, de ezt a kocsit én még csak egyszer láttam a környéken... Furcsán olcsó sztem... Bár nem értek a mantákhoz nemtudom mennyibe kerül belőlük egy normálisabb. Vélemény? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 hihhetetlen milyen hülye emberek vannak, bár bitosan látátok már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Jóóó reggelt Vietnááááááám! Csaba, ha kell még powercup: PÓVERKÁP ez még mindig egy fos nem powercup nem autoba valo hanem a szeméttelepre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 ez még mindig egy fos nem powercup nem autoba valo hanem a szeméttelepre K.K >>> "Kevlár Kupak" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 sziasztok! van néhány kép a hétvégi taliról :lol: ! http://petigsi2000.mlap.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Antinak! EVO IX sürgősen eladó EVO VIII :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Antinak! EVO IX sürgősen eladó EVO VIII :lol: Azért erre még egy pötit várni kell... :lol: :lol: Majd ha István megvette az ST-t, csak utána... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Ez se kaki... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 EVO IX De hogy egy kétéves autón bizonyos alkatrészeket így egyen a rozsda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Végigolvastam pár oldalt és megnyugtat, hogy a fórum szinvonala nélkülem sem tud lejjebb süllyedni :lol: :D kedden műtötték a szemem, még pár nap és látok rendesen...igazából csak az autó hiányzik, ugy rugnék már neki egy kövéret de ki tudja mikor lesz rá lehetőség :lol: :lol: xray telefonba: "-Voltál Kiskunlacházán gyorsuláson? -Laci, semmit sem látok, hogy mentem volna? - Nembaj bazze, váltasz hangra nem kell azt mindig látni" hülye :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Végigolvastam pár oldalt és megnyugtat, hogy a fórum szinvonala nélkülem sem tud lejjebb süllyedni :lol: :D kedden műtötték a szemem, még pár nap és látok rendesen...igazából csak az autó hiányzik, ugy rugnék már neki egy kövéret de ki tudja mikor lesz rá lehetőség :lol: :lol: xray telefonba: "-Voltál Kiskunlacházán gyorsuláson? -Laci, semmit sem látok, hogy mentem volna? - Nembaj bazze, váltasz hangra nem kell azt mindig látni" hülye :D :lol: Redi! És most jobb lesz??? Én eddig akit ismertem 2 éven belül szépen visszaromlott a szeme... Lemész azt tiltásig a parkolóban...az odáig vezető úton megfejelt villanyoszlopokra meg ügyet se vess.... :lol: :lol: Xray, meg hülyeeeeeeeee... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 no, eljött az idő, én is kilépek az opel kötelékből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Te Anti, hogy is volt ez tegnap azzal a Trabival? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 no, eljött az idő, én is kilépek az opel kötelékből :lol: Micsoda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Micsoda? OFF ford Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 OFF ford no comment :lol: amúgy mi lesz egészen pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 no comment :lol: amúgy mi lesz egészen pontosan? mondeo turnier (caravan) 2.0 16v opelban jelenleg nem volt alternatíva, ami az elvárásoknak megfelelt volna sajnálom, de néha lépni kell most árán el tudtam adni, ami azért egy ilyen idős autónál nem könnyű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts