Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Rátolatsz a konnektorra, hogy megb@sszon az ááááram? <_< :huh: Bátor... bátor... :D :D :lol: :D :D Hátbaz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 <_< :huh: :D Hátbaz..... Vigyázz vele, mert röfinek nagyon agresszívak az orrlyukai! :D :lol: Világbajnok díjbírkózó :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Vigyázz vele, mert röfinek nagyon agresszívak az orrlyukai! <_< :huh: Világbajnok díjbírkózó :D :D :lol: Hát benne van a joudo! És mindjárt csípődobással kezd! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát benne van a joudo! És mindjárt csípődobással kezd! <_< :huh: :D És nem áll meg a KO-ig az első menetben! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 És nem áll meg a KO-ig az első menetben! <_< :huh: hát itt nincskinek visszadani lever és lenmaradsz! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 hát itt nincskinek visszadani lever és lenmaradsz! <_< :huh: :D Áááá, a fal adja a másikat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Áááá, a fal adja a másikat... <_< Az a haverja villany meg a fal a két jóbarát :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 VEDD BE AMIRE GONDOLOK! <_< :huh: nelegyémá izé baz+! :D na, kezdődik megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 na, kezdődik megint <_< Én azért már kiváncsi vagyok, hogy mikor kerül fel a képe a grííínpíísz honlapjára, mint negatív példa az átooom kapcsán :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Jó reggelt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 És nem áll meg a KO-ig az első menetben! :D :D A JUDO-ban nincs KO teee. :lol: :D :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Valaki esetleg nem tudná hol tudnék szerezni a hűtőmaszkba fémhálót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Valaki esetleg nem tudná hol tudnék szerezni a hűtőmaszkba fémhálót? Akármelyik tuning boltban árulnak szerintem alurácsot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Akármelyik tuning boltban árulnak szerintem alurácsot. <_< Főnixtuningban várni kell heteket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Főnixtuningban várni kell heteket! :D Alurácsra? <_< Azigen... Bezzeg amikor az Angel-t rendeltem az volt raktáron egyből... Alurácsra meg várni kell... érdekes egy üzlet ezekszerint... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Alurácsra? <_< Azigen... Bezzeg amikor az Angel-t rendeltem az volt raktáron egyből... Alurácsra meg várni kell... érdekes egy üzlet ezekszerint... :D :huh: Szerintem alurácsot még az unixnál is adnak raktárról. Nekem onnan volt... Csaba, neked mi volt a motorszámod eleje, amiből a hidrotőkéket árulod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 <_< Szerintem alurácsot még az unixnál is adnak raktárról. Nekem onnan volt... Csaba, neked mi volt a motorszámod eleje, amiből a hidrotőkéket árulod? c20xe14188689 Na lépek le a műhelybe kicsit szerelgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 csirkerács, osztjóvan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 A JUDO-ban nincs KO teee. :D :P :D <_< :huh: ippon! :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 csirkerács, osztjóvan <_< ÁÁÁÁ szunyogháló duplán! ugy nem lessz bogaras a hűtő! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 na, kezdődik megint <_< Mondtam már neked rossz aki roszra gondol! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Én azért már kiváncsi vagyok, hogy mikor kerül fel a képe a grííínpíísz honlapjára, mint negatív példa az átooom kapcsán <_< :huh: :D Ilyen sosenemlessz , apropó te gondolom nem akarsz jönni október 25. én ugye??! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 ÁÁÁÁ szunyogháló duplán! ugy nem lessz bogaras a hűtő! <_< Itt jegyezném meg, hogy jobb helyeken amolyan ezermester boltokban lehet kapni drót szúnyoghálót. Nekem az astrán volt berakva a maszk és a lökös mögé, mert untam a bogarakat takarítani a hűtőből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 5 futamból a legjobb: 60: 2.616 1/8: 10.724 1/4: 16.571/133.59 Körülmények nem voltak rosszak, de elindulni egyszer sem sikerült normálisan. Vagy leforgott, vagy befulladt. :huh: Van még mit reszelni rajta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 5 futamból a legjobb: 60: 2.616 1/8: 10.724 1/4: 16.571/133.59 Körülmények nem voltak rosszak, de elindulni egyszer sem sikerült normálisan. Vagy leforgott, vagy befulladt. :D Van még mit reszelni rajta. :huh: Hát azért ez nem rossz. :D Bőven C20NE idő. ((Bocsi, hogy nem mentem ki, csak a pénteki party kicsit elhúzodott... <_< )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts