Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha már istenőrizz hogy egyformák legyünk, gondolom nem szeretne lealacsonyodni, semmilyen téren. <_<

TE nagyon "HÜLYEVAGY" :huh: :D :D Eztmondtam?? Hogy a só marja ki a talpad! :lol: :D

Elküldve
Hát igen, én már azon is csodálkoztam mikor lementem hozzá Paksra és bementünk inni egy kávét egyik helyre, hogy-hogy nem szégyelt! <_< :huh:

VEDD BE AMIRE GONDOLOK! :D :D nelegyémá izé baz+! :lol:

Elküldve
Hát igen, én már azon is csodálkoztam mikor lementem hozzá Paksra és bementünk inni egy kávét egyik helyre, hogy-hogy nem szégyelt! <_< :huh:

:D Lehet, hogy csak nem szólt. Emberbaráti szeretetből. Gondolta, majd kimagyarázza valahogy. :D

Elküldve
:D Lehet, hogy csak nem szólt. Emberbaráti szeretetből. Gondolta, majd kimagyarázza valahogy. <_<

Jaja, lttam mikor elindultunk ő vssza is fordult, mondván hogy elfelejtett cigit venni! :huh:

Elküldve
Jaja, lttam mikor elindultunk ő vssza is fordult, mondván hogy elfelejtett cigit venni! <_<

Ennyi! :huh:

Nem baj, majd te meg szégyenkezel miattam, amikor meglátogatlak. :D

Elküldve
Jaaaa, és a dunapartra sem megyek le veled többet részegen hajnalban, a szívinfarktus kerülgetett! :D :D :huh:

Mé' mi volt ott? :lol: Nem emlékszem... <_<

Elküldve
Mé' mi volt ott? :D Nem emlékszem... <_<

Kötéltáncot játszottál az átjáró hídon, az nem is lett volna gond ha nem lett volna alatta 30 méteres mélység :huh:

Elküldve
Kötéltáncot játszottál az átjáró hídon, az nem is lett volna gond ha nem lett volna alatta 30 méteres mélység <_<

Jaaaaaa! Mindig bírtam az extrém sportokat. :D Már azt hittem, beszólogattam mindenkinek. Kemény vagyok, mint a híg másnapos f.s :huh:

Elküldve
Jaaaaaa! Mindig bírtam az extrém sportokat. :D Már azt hittem, beszólogattam mindenkinek. Kemény vagyok, mint a híg másnapos f.s <_<

Akkor arra sem emlékszel hogy kib@@sztak mint macskát sz@@ni a Váci úti pincéből, éjfélkor lett volna záróra mi még 2 órakor ott voltunk :huh:

Elküldve
Akkor arra sem emlékszel hogy kib@@sztak mint macskát sz@@ni a Váci úti pincéből, éjfélkor lett volna záróra mi még 2 órakor ott voltunk <_<

Az dereng, de azt meg már megszoktam, hogy mindenhonnan záróra után vágnak ki. :huh: A törzshelyünkön nem is szólnak hozzánk, amíg kész nincsenek a felmosással és a standolással. :D

Elküldve
Az dereng, de azt meg már megszoktam, hogy mindenhonnan záróra után vágnak ki. :huh: A törzshelyünkön nem is szólnak hozzánk, amíg kész nincsenek a felmosással és a standolással. :D

:D :lol:

Na lépek, jön a bátyám értem, kinézünk mi a helyzó a városban! <_<

Elküldve
de az ízlésről volt szó vazze!!! NEM?? <_< :huh: :D

Döntsétek el, ki jár a kék osztrigába, mert így nem tudom, melyikőtöknem nem szabad hátat fordítani :D

Elküldve
Döntsétek el, ki jár a kék osztrigába, mert így nem tudom, melyikőtöknem nem szabad hátat fordítani :D

Azért én is mindíg seggel a fal felé állok! <_< :huh: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.