Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 AZért jó lenne olyan szépnek lenni int te! <_< Na mi az, elöntötte a melegség a szívedet? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 AZért jó lenne olyan szépnek lenni int te! <_< nehizelegj! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 de az ízlésről volt szó vazze!!! NEM?? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Na mi az, elöntötte a melegség a szívedet? :huh: Ha már istenőrizz hogy egyformák legyünk, gondolom nem szeretne lealacsonyodni, semmilyen téren. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Na mi az, elöntötte a melegség a szívedet? :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jóhogy. <_< Főleg ha esik az eső. :huh: Akkor majd összefuthatunk. De az eső azért ne essen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha már istenőrizz hogy egyformák legyünk, gondolom nem szeretne lealacsonyodni, semmilyen téren. <_< TE nagyon "HÜLYEVAGY" :huh: :D :D Eztmondtam?? Hogy a só marja ki a talpad! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát igen, én már azon is csodálkoztam mikor lementem hozzá Paksra és bementünk inni egy kávét egyik helyre, hogy-hogy nem szégyelt! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát igen, én már azon is csodálkoztam mikor lementem hozzá Paksra és bementünk inni egy kávét egyik helyre, hogy-hogy nem szégyelt! <_< :huh: VEDD BE AMIRE GONDOLOK! :D :D nelegyémá izé baz+! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát igen, én már azon is csodálkoztam mikor lementem hozzá Paksra és bementünk inni egy kávét egyik helyre, hogy-hogy nem szégyelt! <_< :huh: :D Lehet, hogy csak nem szólt. Emberbaráti szeretetből. Gondolta, majd kimagyarázza valahogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 :D Lehet, hogy csak nem szólt. Emberbaráti szeretetből. Gondolta, majd kimagyarázza valahogy. <_< Jaja, lttam mikor elindultunk ő vssza is fordult, mondván hogy elfelejtett cigit venni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jaja, lttam mikor elindultunk ő vssza is fordult, mondván hogy elfelejtett cigit venni! <_< Ennyi! :huh: Nem baj, majd te meg szégyenkezel miattam, amikor meglátogatlak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ennyi! <_< Nem baj, majd te meg szégyenkezel miattam, amikor meglátogatlak. :D De é majd nem hívlak be sehová kávézni! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 De é majd nem hívlak be sehová kávézni! :huh: <_< Majd én! :D Nem mondhatsz nemet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ennyi! <_< Nem baj, majd te meg szégyenkezel miattam, amikor meglátogatlak. :huh: Szégyeld magad, ennyi pát, megittad előlem mindet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jaaaa, és a dunapartra sem megyek le veled többet részegen hajnalban, a szívinfarktus kerülgetett! :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jaaaa, és a dunapartra sem megyek le veled többet részegen hajnalban, a szívinfarktus kerülgetett! :D :D :huh: Mé' mi volt ott? :lol: Nem emlékszem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Mé' mi volt ott? :D Nem emlékszem... <_< Kötéltáncot játszottál az átjáró hídon, az nem is lett volna gond ha nem lett volna alatta 30 méteres mélység :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Kötéltáncot játszottál az átjáró hídon, az nem is lett volna gond ha nem lett volna alatta 30 méteres mélység <_< Jaaaaaa! Mindig bírtam az extrém sportokat. :D Már azt hittem, beszólogattam mindenkinek. Kemény vagyok, mint a híg másnapos f.s :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jaaaaaa! Mindig bírtam az extrém sportokat. :D Már azt hittem, beszólogattam mindenkinek. Kemény vagyok, mint a híg másnapos f.s <_< Akkor arra sem emlékszel hogy kib@@sztak mint macskát sz@@ni a Váci úti pincéből, éjfélkor lett volna záróra mi még 2 órakor ott voltunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Akkor arra sem emlékszel hogy kib@@sztak mint macskát sz@@ni a Váci úti pincéből, éjfélkor lett volna záróra mi még 2 órakor ott voltunk <_< Az dereng, de azt meg már megszoktam, hogy mindenhonnan záróra után vágnak ki. :huh: A törzshelyünkön nem is szólnak hozzánk, amíg kész nincsenek a felmosással és a standolással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az dereng, de azt meg már megszoktam, hogy mindenhonnan záróra után vágnak ki. :huh: A törzshelyünkön nem is szólnak hozzánk, amíg kész nincsenek a felmosással és a standolással. :D :D :lol: Na lépek, jön a bátyám értem, kinézünk mi a helyzó a városban! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 de az ízlésről volt szó vazze!!! NEM?? <_< :huh: :D Döntsétek el, ki jár a kék osztrigába, mert így nem tudom, melyikőtöknem nem szabad hátat fordítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Döntsétek el, ki jár a kék osztrigába, mert így nem tudom, melyikőtöknem nem szabad hátat fordítani :D Azért én is mindíg seggel a fal felé állok! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Azért én is mindíg seggel a fal felé állok! <_< :huh: :D Rátolatsz a konnektorra, hogy megb@sszon az ááááram? :D :lol: Bátor... bátor... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts