opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Okoska...akkor mondj egy jó helyet, ahol 100% tuti jó lesz...és ha nem akkor majd Te zsebbenyúlsz... :D Dehogy nyúlok én a te zsebedbe :lol: <_< akkor ccm különbség miatt annyit fizetsz hogy abból veszel egy gsit simán, nemtom mennyi a cccm/huf de az 5 nulla tuti a végére ezért kell utána levizsgáztatni, nem viheted csak a kijelölt vizsgaközpontba a mi a mozaik utca, meg asszem még 1 helyen csinálják meg sehol máshol az országban nem vizsgáztathatod le. Nem csak a ccm különbség számít. Mindegyik megyei főfelügyeletre lehet menni átépítési engedélyes autóval. Én pl Borsodban és Nógrádban vizsgáztattam a versenygépet. Te meg nem szóltál neki, hogy befostál mi? :D "Szójafasírt, szójapörkölt, szója nővérkének hogy befostam!" :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Laci4 látom lámpát keresel, nézted már a weboldalunkon? www.lucid.hu igaz ezek nem gyáriak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Laci4 látom lámpát keresel, nézted már a weboldalunkon? www.lucid.hu igaz ezek nem gyáriak! Mennyivel olcsóbban tudod innen a lámpákat? <_< Mert pl omegához az első projektoros fényszóró itt 16, patacsynál 12. Tudsz az alá menni valami munkatársi áron egy jófej srác kedvéért? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Lesz lent valaki kklházán holnap reggel/kora délelőtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Mennyivel olcsóbban tudod innen a lámpákat? <_< Mert pl omegához az első projektoros fényszóró itt 16, patacsynál 12. Tudsz az alá menni valami munkatársi áron egy jófej srác kedvéért? :D Körülbelül ennyiért tudnám én is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Körülbelül ennyiért tudnám én is! :D Mármint 16 vagy 12? <_< Nem mindegy, mert ha tudod te is 12-ért, akkor majd tőled kérem, mint hogy átvágjak az egész városon a Patacsyékhoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Mármint 16 vagy 12? <_< Nem mindegy, mert ha tudod te is 12-ért, akkor majd tőled kérem, mint hogy átvágjak az egész városon a Patacsyékhoz :huh: A 16ezerből olyan 12%-ot tudok kedvezményt, szóval jobban jársz a 12ezressel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Lesz lent valaki kklházán holnap reggel/kora délelőtt? Jóhogy. <_< Főleg ha esik az eső. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 sziasztok! holnap Érsekvadkerten lesz egy kis autós összeröffenés. ha estleg vkit érdekel holnap 9:00kor tali a 2/A,shell kútnál,és onnan ki É.vadkertre. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egyikőtöknek sincs igaza mert ASTRA T200 volt a neve! <_< És akinek ez mégsem volt elég , az rendelhette a GSi-t 6 gangos váltóval és C20Let (CALIBRA/VECTRA TURBO) turbómotorral. A neve ASTRA T200 volt , és limitált darabszámban jött ki (vajon miért?) A hasonló motorral szerelt CALIBRA/VECTRA-val ellentétben fronthajtású volt , de megkapta a nagy fékeket és az alap 16-os kerekeket . én ezt a témát párszor végigjártam már és a neve is 200TS 5ajtos 4ajtos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hu beszarás... nagyonszépek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 én ezt a témát párszor végigjártam már és a neve is 200TS Igen, én tudtam rosszul vagyis a gsidevilsen van rosszul írva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az új hűtőmaszkom! Mé kell finomítani de szerintem jó lesz, meg még hálót kell vennem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 az a mocitető tényleg ennyire elüt, vagy csak a kép rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 az a mocitető tényleg ennyire elüt, vagy csak a kép rossz? Vettem anno polírpasztát és a motorháztetőre már nem jutott, kicsit matt, de hát nem csoda 16 éves, majd elfogom vinni políroztatni egybe az egészet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Na ezt megnézem hol zár <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Csaba! A második képen a Fabia-n elég vicceske az a szárny, nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Csaba! A második képen a Fabia-n elégg vicceske az a szárny, nem? :huh: Haverom gumis műhelye előtt készült a kép, volt ott attól érdekesebb is, 1.2-es Fiat Punto nagyobb szárnnyal mint ami a fábián volt! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Haverom gumis műhelye előtt készült a kép, volt ott attól érdekesebb is, 1.2-es Fiat Punto nagyobb szárnnyal mint ami a fábián volt! <_< :huh: :D Ezeken annyira tudok nyeríteni. :D Baziszárny, neon, kivánságlista oldalt... :lol: Lehetőleg teszkós alufelni, de inkább ócska flakonból csúnyán festett lemez... :D Főleg, amikor megtalál valamelyik a lámpánál... A leggyakoribb a Swift 1.0 és 1.3... Imádom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ezeken annyira tudok nyeríteni. :huh: Baziszárny, neon, kivánságlista oldalt... :D Lehetőleg teszkós alufelni, de inkább ócska flakonból csúnyán festett lemez... :D Főleg, amikor megtalál valamelyik a lámpánál... A leggyakoribb a Swift 1.0 és 1.3... Imádom. :lol: Ez mennyire igaz :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Az új hűtőmaszkom! Mé kell finomítani de szerintem jó lesz, meg még hálót kell vennem! Hát nekem nembejövős! <_< A gyári szebb! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ezeken annyira tudok nyeríteni. :lol: Baziszárny, neon, kivánságlista oldalt... :D Lehetőleg teszkós alufelni, de inkább ócska flakonból csúnyán festett lemez... :D Főleg, amikor megtalál valamelyik a lámpánál... A leggyakoribb a Swift 1.0 és 1.3... Imádom. :P <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát nekem nembejövős! <_< A gyári szebb! :huh: :D Nem vagyunk egyformák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Nem vagyunk egyformák! :D Hát még jó hálaistennek! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Hát még jó hálaistennek! :huh: :D AZért jó lenne olyan szépnek lenni int te! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts