Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Amúgy tényleg jó dolog. Nekem is van a Corsában, igaz csak vezető oldali <_< psze de bőr-höz meg kell is mert télen odafagy a manus! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha összejön ma megyek és meglesem EZTETE E!!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha összejön ma megyek és meglesem EZTETE E!!!!!! :huh: Szép darab. Megint elkezdhetsz gyúrni, hogy ne üss el az autótól. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Szép darab. Megint elkezdhetsz gyúrni, hogy ne üss el az autótól. :D <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Bobber, Ray: és ha rendőrt látok, akkor padlógáz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 nem én akarom megvenni , egyik haversrác megy mondom kinehagyjon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Bobber, Ray: és ha rendőrt látok, akkor padlógáz? <_< A Szar 1.6 Skodáva al ugysem ér utol! :huh: :D :D Kérdezd stefant ő mestere ennek hogyan is kő ezt okosba inézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ha összejön ma megyek és meglesem EZTETE E!!!!!! <_< http://de.youtube.com/watch?v=VRqa47-jv0M Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 http://de.youtube.com/watch?v=VRqa47-jv0M <_< :huh: :D Mivan ma veled?? Sokat aludhattál nagyon kivagy pihenve :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 A Szar 1.6 Skodáva al ugysem ér utol! <_< :huh: :D Kérdezd stefant ő mestere ennek hogyan is kő ezt okosba inézni! :D Ott sze vótam ügyvédúr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Ott sze vótam ügyvédúr! KB! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Jah gyártották...mégpedig Mo-on...astra/kadett TS200 néven...nagyrészt délafrikai exportra...Európában nem kapott jóváhagyást a verda...jobbkormányosak vótak... 200TS....a többi minden stimmel :D Nagyon cééép calibra <_< Valami 4 millióért hirdette.Az azért kicsit durva. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Valami 4 millióért hirdette.Az azért kicsit durva. :huh: :D Azért már akkor mást vennék Opelen belül! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egyikőtöknek sincs igaza mert ASTRA T200 volt a neve! <_< És akinek ez mégsem volt elég , az rendelhette a GSi-t 6 gangos váltóval és C20Let (CALIBRA/VECTRA TURBO) turbómotorral. A neve ASTRA T200 volt , és limitált darabszámban jött ki (vajon miért?) A hasonló motorral szerelt CALIBRA/VECTRA-val ellentétben fronthajtású volt , de megkapta a nagy fékeket és az alap 16-os kerekeket . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egyikőtöknek sincs igaza mert ASTRA T200 volt a neve! <_< Tudod mi jár annak akinek igaza van??? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Értem én. Lady Brutalica is így hívja az s&m bótban mi ? <_< :huh: :D S&M? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 indulunk... köszi a jó kívánságokat :D jó utat nekünk <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 indulunk... köszi a jó kívánságokat :D jó utat nekünk :huh: :D <_< Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egyikőtöknek sincs igaza mert ASTRA T200 volt a neve! <_< És akinek ez mégsem volt elég , az rendelhette a GSi-t 6 gangos váltóval és C20Let (CALIBRA/VECTRA TURBO) turbómotorral. A neve ASTRA T200 volt , és limitált darabszámban jött ki (vajon miért?) A hasonló motorral szerelt CALIBRA/VECTRA-val ellentétben fronthajtású volt , de megkapta a nagy fékeket és az alap 16-os kerekeket . Szólni kéne az angoloknak, hogy nevezzék már át a téma címét, meg a csávónak, aki írta a cikket, mert sokszor véste benne a ts-t http://www.mk3oc.org/forum/showthread.php?t=9002 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Bobber, Ray: és ha rendőrt látok, akkor padlógáz? <_< Minek? Rendőr nem fogja neked a motort nézegetni... Meg ha néz is (az én esetemben) a szám stimmel benne... :huh: Azt meg igen kevés rendőr fogja megmondani ránézésre, hogy az egy C20XE és nem X14XE. Amelyik meg tudja, az úgy is széles vigyorral elenged. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 S&M? http://slhungary.hu/e107_images/newspost_i...metallicaSM.jpg :huh: Jó is az <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Szólni kéne az angoloknak, hogy nevezzék már át a téma címét, meg a csávónak, aki írta a cikket, mert sokszor véste benne a ts-t http://www.mk3oc.org/forum/showthread.php?t=9002 :huh: GSIDevilsen olvastam ezt a cikket Subi írta, hittem neki, de kár volt :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Egyikőtöknek sincs igaza mert ASTRA T200 volt a neve! <_< Szerintem meg nem így van és direkt nem írtam oda hogy astra mert kadett-ban is létezett igaz csak a neve volt az.Nacsak. astra indulunk... köszi a jó kívánságokat :D jó utat nekünk :huh: :D Érezzétek jól magatokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 ...Amelyik meg tudja, az úgy is széles vigyorral elenged. :huh: <_< bár mindegyik ilyen lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 <_< bár mindegyik ilyen lenne... Ok, a pesti viszonyokat nem ismerem... Errefelé nincsenek úgy ráállva a piszkált autókra... Néha, ha meg is állítanak, papírok ellenőrzése, 'oszt szia. Egyszer egyszer a jópofábbja érdeklődik, hogy mi minden van átalakítva... Persze ilyenkor azért nem reklámozom be a motort. :huh: Igazából soha nem nyittatták még ki a motorteret, pedig az autó hangja alapján egy botfülű is vághatja, hogy nem 1.4... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts