Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Zsolti adok érte 4 lemezfelnit 4 db téli szöges gumival?? ( mindegyik gumiban csak 1 szög van!) <_< :huh: :D :D Hát nemtom... adsz? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Hát nemtom... adsz? :D <_< Most nem vicceltem! van 4 db gyári lemezfelóm téligumival! :lol: de ha gondolod a rozsdát ledrótkefézem róla! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Gumi van rajta? Hát... nyárigumi van rajta 195/50 R15... 2db Gúdjír ígöl effeggy... kb 80%osak... meg hátul valami unirojál réjnsport de azok kukák... a jobb hátsó eresztett is a múltkor... Bár lehet hogy csak a szelepnél... nemtom nem sokat voltak fent a kocsin. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 <_< :huh: Else bírsz 1 et! :D :D Mióta busszal járok melóba jó kondiban vagyok... Minden nap sétálok legalább 1km-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Na megyek lassan meló, megyek tekerema dinamót ! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Most nem vicceltem! van 4 db gyári lemezfelóm téligumival! :lol: de ha gondolod a rozsdát ledrótkefézem róla! <_< :huh: :D Köszi de azt kihagyom... nekem lóvé kő. :D amúgy valami mérsékelten szép álufelgen lesz nekem is majd télen... de szvsz ez a GSi felni nagyon mérsékelten szép csak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Köszi de azt kihagyom... nekem lóvé kő. :D amúgy valami mérsékelten szép álufelgen lesz nekem is majd télen... de szvsz ez a GSi felni nagyon mérsékelten szép csak. <_< nem is adnám oda :lol: köll az nekem is :huh: De a Géjesi felni nem lenne rossz ettől függetlenül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 nem is adnám oda :D köll az nekem is :huh: De a Géjesi felni nem lenne rossz ettől függetlenül! :D Hát ha köll akkor a tied... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Hát ha köll akkor a tied... <_< Loree senkitöbbet 3. szor??? :D ha még meglessz megbeszéljük, most én is spájzolok a projektre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Erről van szó E! http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1207501633.jpg Télére nagyon zsír lenne ez a felni, lehet befogok ruházni téligumi garnitúrára ilyen felnikkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Loree senkitöbbet 3. szor??? :D ha még meglessz megbeszéljük, most én is spájzolok a projektre! :huh: Jaaa licitálni is lehet rá... Szal a licit 30.000ről indul... ajánl valaki többet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Jaaa licitálni is lehet rá... Szal a licit 30.000ről indul... ajánl valaki többet? <_< ja, szerzel hozzá legalább 50% téli gummákat akkor följebb viszem az ajánlatot, komolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 ja, szerzel hozzá legalább 50% téli gummákat akkor följebb viszem az ajánlatot, komolyan. Hát téligumiaim nincsenek... Én csak a felniktől akarok megszabadulni mert csak a port fogják a garageban... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ilyen kerekeket nem tud senki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ilyen kerekeket nem tud senki? :D Most linkelted a hirdetését... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Most linkelted a hirdetését... <_< :huh: De már régebbi és nem válaszol a csákó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Mettált birod? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Mettált birod? <_< :huh: :D :D :lol: Lakáshitel-motorhitel-FELNIHITEL. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 :D Lakáshitel-motorhitel-FELNIHITEL. Egész nyáron fesztiváloztam <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Most nézem... Csaba hogy letté te RedKiller? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ez alapján papirozható lenne a LET is (TS200...). mér gyártották vele az astrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 és mi a helyzet akkor, ha a beépítendő motor teljesítménye másfélszerese a benn lévőnek? akkor nem kell terveztetni? akkor ccm különbség miatt annyit fizetsz hogy abból veszel egy gsit simán, nemtom mennyi a cccm/huf de az 5 nulla tuti a végére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Szerintem meg nem így van...Mivel az 1.4nél lényegesen kisebb a fék,gyengébbek a rugók és a lengéscsillapítók is......Ráadásul caravanba csak a 2.0 16V volt tárcsafékes,szóval ez is akadály lehet...de ezek csak elméleti fejtegetések....... ezért kell utána levizsgáztatni, nem viheted csak a kijelölt vizsgaközpontba a mi a mozaik utca, meg asszem még 1 helyen csinálják meg sehol máshol az országban nem vizsgáztathatod le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 offtopic de szép ez a verda... <_< Renault Alpine A 310 2.5 V6 Turbó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Ha az az A, akkor milyen betűvel illették az első szériát belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts