Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Na igen , hondánál én rontottam el mert nem cseréltük ki , és mikor összetettük Aral 10W-40 es olajat kapott 4990 /liter... na bejáratás stb .. kihuzom a nivót , mondom ejha,, mivan rövid a nívó nem éri el az olajat ?? na utántölt... Aralból... 4990 ft,,, na beete azt is <_< Mondom nemá.... na bolt Q8 1700 Ft bele ... ez ment egy darabig,,, aztán olajárban mentünk lefelé mert szegénynek csillapíthatatlan volt az étvágya :huh: A végén már olyannyira leadttam hogy Tesco "supersport málnaszörp" aminek olajszíne volt 5L / 2290 ft :D :D Beletöltöttem kB 2,5 litert abból mármint ahogy fogyott ugy... hát Kifeküdtt a moci :lol: November 1-jén jöttünk haza , és tudod a sok sunday driver öreg fater tötyörgött , szúrtam neki 90 -nél egy szigorú 3 ast baxtam neki 180-190 ig :P Megelőztem a krdont.. büszkevoltam magamra piszokul, mondom az asszonyak : na ígykő ezt csináni abban a pillanatban nagy csatt kinyomtama kuplungt mert megcsuszott az eleje a műszerffal mint a karácsonyfa.. majdnem leradíroztunk a doboldalon,,,, Megálok akarom indítani ,.... megsem moccan :D Főtengely megszorult , na 5 perc pihi,, elindult és ugy csattogott mint a picsa.... mintha 2 kovács ütne egy kardot Hajtókaros lett 4. szer is! Na akkor rágtam be és eladttama picsába mondom énmár nem szedem szét elégvolt 3 szor ;) Jáj! Biztos nagyon örültél neki. :D Azé' az a tuskós olaj komoly cucc. Még tüzet gyújtani sem jó. :D
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Jáj! Biztos nagyon örültél neki. :P Azé' az a tuskós olaj komoly cucc. Még tüzet gyújtani sem jó. <_< Elalszik tőle a gyufa! :huh: :D :D Ahogy gabi mondaná: méga bicikli láncotsem szab' vele megkenni! :lol: :D :D
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nem nem. Ez gyárilag 1.4 16V :huh: Már én faragtam bele a motort... Szedánban nem is volt szerintem 2.0... De C20XE biztosan nem... <_< Mármint úgy értettem hogy mielő eladtad c20xe-t raktál bele és hogy azzal a mocival mi lett, kinyírta az akinek eladtad?
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Még tüzet gyújtani sem jó. <_< Zsanért kenni talán! :huh:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Elalszik tőle a gyufa! <_< :huh: :D Ahogy gabi mondaná: méga bicikli láncotsem szab' vele megkenni! :D :lol: :D Próbálkozni lehet, úgy is lecsurog róla nyom nélkül. ;) Mármint úgy értettem hogy mielő eladtad c20xe-t raktál bele és hogy azzal a mocival mi lett, kinyírta az akinek eladtad? Ez volt benne, csak amikor visszavettem az autót, úgy döntöttem, hogy atomjaira szedem és mindent megcsinálok rajta. :D Zsanért kenni talán! :D Ha azt akarod, hogy nyikorogjon, akkor jó... :P
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Ha azt akarod, hogy nyikorogjon, akkor jó... <_< Végül is ez lenne a cél ezzel az olajjal, máskülönben honnan tudná meg az ember hogy valaki lopakodik be a kapun? :huh:
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Végül is ez lenne a cél ezzel az olajjal, máskülönben honnan tudná meg az ember hogy valaki lopakodik be a kapun? :huh: Onnan, hogy ugat a kutya <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Onnan, hogy ugat a kutya <_< Nincs kutya, bár kapu sem itt a 8.-on :D :huh:
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nincs kutya, bár kapu sem itt a 8.-on :D <_< :huh: :D De legalább átmászni sem tud a kapun, hogy ne nyikorogjon.
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 <_< :huh: De legalább átmászni sem tud a kapun, hogy ne nyikorogjon. Ez milyen igaz! :D :D
kiskecso Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 reális ár volt <_< talán pár napig Attilánál fog álni az udvaron :huh:
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 talán pár napig Attilánál fog álni az udvaron <_< hát nála még pár napig nem állt autó :huh:
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Én ha jól tudom az egész hidat kell! Azt nem tudom hogy ABS-es és ABS nélküli hátsó hídban van különbség vagy sem...de ha nincs akkor csak agyat kell cserélni és 4csavar az egész.....Talán még kézifék kötelet kell cserélni...A fékcsóvek meg pont elérnek a nyeregig....... Coupe, neked honnan származik az a szép lámpád elől? Angel nekem is sux, de a gyári sem tetszik igazán... Ebay-ről rendeltem........
kiskecso Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 hát nála még pár napig nem állt autó :huh: mienk 1 hétnél sose ált ott többet <_< koppkopp :D
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Aral 10W-40 es olajat kapott 4990 /liter Az egyik legrosszabb minőségű olaj volt, ami a kezeim között megfordult. :huh: Pontos típusát nemtom, kék dobozban volt az tuti. De nem volt ilyen drága, te a TV shopból vetted? <_<
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Azt nem tudom hogy ABS-es és ABS nélküli hátsó hídban van különbség vagy sem...de ha nincs akkor csak agyat kell cserélni és 4csavar az egész.....Talán még kézifék kötelet kell cserélni...A fékcsóvek meg pont elérnek a nyeregig....... Ebay-ről rendeltem........ Köszi! Esetleg valami spec. neve van neki? Utánanéznék a dolognak. <_<
yooccoo Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 'Nem baj hogy lassan haladunk, mert nem biztos, hogy jó irányba megyünk ...'
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszi! Esetleg valami spec. neve van neki? Utánanéznék a dolognak. <_< Fekete lámpa :D Nem tudom,már nem emlékszem..... :huh:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Fekete lámpa :D Nem tudom,már nem emlékszem..... :huh: Netán ez az? Fekete lámpa <_<
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Fekete lámpa :huh: Nem tudom,már nem emlékszem..... <_< Kikerestem neked :D
coupe Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Netán ez az? Fekete lámpa :huh: Lassú vagyok :D ...Igen ez az...csak meg kell nézni,mert az index nekem nem volt benne az árban <_<
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Lassú vagyok :D ...Igen ez az...csak meg kell nézni,mert az index nekem nem volt benne az árban <_< Köszönöm. :huh: Találtam közben olyat is, amihez van index +29 juróé' :lol: Kellemes ár... Megrendelős. :D
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Lassú vagyok :D ...Igen ez az...csak meg kell nézni,mert az index nekem nem volt benne az árban <_< Ez JÓ lámpa! :huh: Jobb mint az éndzsöl! :D
Recommended Posts