Stock16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 hát szerintem meg pont, hogy nem kell.... de majd a többiek.. Szerintem sem kell.Ja bocsi nem néztem hogy csak 20ne-ről van szó <_<
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Szerintem sem kell.Ja bocsi nem néztem hogy csak 20ne-ről van szó :huh: Köszönöm. Akkor először csak agyat veszek, meg kézifék kötelet... Hátha megúszom ennyivel. <_< Coupe, neked honnan származik az a szép lámpád elől? Angel nekem is sux, de a gyári sem tetszik igazán...
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm. Akkor először csak agyat veszek, meg kézifék kötelet... Hátha megúszom ennyivel. <_< Coupe, neked honnan származik az a szép lámpád elől? Angel nekem is sux, de a gyári sem tetszik igazán... angel 4ever!
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Angel nekem is sux, Megvan még neked, és ha igen milyen fajta?
Stock16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm. Akkor először csak agyat veszek, meg kézifék kötelet... Hátha megúszom ennyivel. <_< Coupe, neked honnan származik az a szép lámpád elől? Angel nekem is sux, de a gyári sem tetszik igazán... Nincs mit! :huh: Ha jól emlékszem akkor simán átrakható mert a felfogatási pontok stimmelnek és 4csavar fogja.A fékerőszabályzóval lesz majd vmi magán a hídon de könnyen megoldható az is.
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Megvan még neked, és ha igen milyen fajta? Sonar volt, de már rég eladtam belőle... <_< A fékerőszabályzóval lesz majd vmi... Kötegelővel biztos meg lehet oldani. :huh:
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nincs mit! :huh: Ha jól emlékszem akkor simán átrakható mert a felfogatási pontok stimmelnek és 4csavar fogja.A fékerőszabályzóval lesz majd vmi magán a hídon de könnyen megoldható az is. Nekem egyszer küldött Demo egy Kadett GSI hátsóhidat, és azért nem tudtam a gsi alá rakni mert hiába egyezett meg a 4 csavar ha a közepe kisebb volt, vagyis az abs miatt nem ment fel. De majd jön valami hozzáértő <_<
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nekem egyszer küldött Demo egy Kadett GSI hátsóhidat, és azért nem tudtam a gsi alá rakni mert hiába egyezett meg a 4 csavar ha a közepe kisebb volt, vagyis az abs miatt nem ment fel. De majd jön valami hozzáértő :D Viszont nekem nincs ABS-em. :huh: Azt meg már tényleg nem akarom belefaragni... pedig biztos lehetséges... <_<
Lanti Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nekem egyszer küldött Demo egy Kadett GSI hátsóhidat, és azért nem tudtam a gsi alá rakni mert hiába egyezett meg a 4 csavar ha a közepe kisebb volt, vagyis az abs miatt nem ment fel. De majd jön valami hozzáértő <_< én is tegnap tanultam emg a Dinytől, hogy a kadetté egybe van, ott nincs 4csavaros megoldás, astranál már igen.
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Viszont nekem nincs ABS-em. :huh: Azt meg már tényleg nem akarom belefaragni... pedig biztos lehetséges... <_< Igen pont ezt mondom, mivel nem abs-es a hátsóhidad ezért szerintem csak nem abs-es agyat tudsz felrakni, akor viszont gondolom a kadett gsi hátsótárcsája aggyal együtt ó lesz neked.. vagy nem tudom milyen hátsótárcsás fékek vannak még opelban ami nem abs-es
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 én is tegnap tanultam emg a Dinytől, hogy a kadetté egybe van, ott nincs 4csavaros megoldás, astranál már igen. Akkor nem tudom milyen Hidat küldött nekem Demo, de a négy csavar és minden más megegyezett csak a négy csavar közti központosító luk vagy mi az az nem egyezett meg, és ezért nem tudtam feltenni az agyat.
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 ezt miből vetted észre??? Neked is má 4 db van belőle?? :huh: :D Nem kösz, még nem szoktam át a fiúkra :D :P Nem volt vállas a hengerfal... Meglepően szépnek tűnt... A dugók sem tűntek gáznak... Bontsam vissza, amíg nincs bent a kocsiban? <_< Mérted, vagy csak ránézésből? :D Ha a dugók szorosan illeszkednek a hengerekbe minden ponton, akkor nemszótam :D Ha nem volt válla a hengernek sem alul sem felül, nem kellett hónolni, akkor én nem fúrnám meg, most gyűrűzte ás csapágyazta meg a bátyám a primerat is, tökéletes lett 11 bár volt a kompressziója most meg 14, egy szikra olajat nem eszik, szóval jó lett, fúrni akkor kell ha már hordósra kopott vagy ha már lehet látni a gyűrűt a dugó mellett annyira szétvan kopva. Sőt 2 gépműhelyben le is beszélték róla, hogy ennek simán elég egy gyűrűzés! Na meg én sok jót nem hallottam fúrt blokkokról, eddig akármennyi Mantát fúrtak meg nem bírt 1-2 évtől többet és szarrá kopott, az egyik gépműhelyben mondta a srác hogy ha lefúrják azt a kemény réteget a blokkról utána már nagyon hamar kopik, bár nem tudom a c20xe hogy viselkedik vagy az menyire bírja a fúrás után, ebben is Szonik tudna okosat mondai :D Pont azért vetettem fel, mert volt szerencsém ilyen motor generálozásához. Tudom hogy hamar szétkopik, mert nincsen edzett felülete a hengerfalnak (gyárilag sincs, tehát generál után kb ugyanolyan tartós lehet, ha jól csinálják). :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Pont azért vetettem fel, mert volt szerencsém ilyen motor generálozásához. Tudom hogy hamar szétkopik, mert nincsen edzett felülete a hengerfalnak (gyárilag sincs, tehát generál után kb ugyanolyan tartós lehet, ha jól csinálják). <_< Értem!
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Mérted, vagy csak ránézésből? :huh: Ha a dugók szorosan illeszkednek a hengerekbe minden ponton, akkor nemszótam :D Nem én mértem, de azt mondták rá, hogy tökéletesnek mondható. :D Elbizonytalanodtam, mint Pamela a Dallasban. <_<
opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nem én mértem, de azt mondták rá, hogy tökéletesnek mondható. <_< Ha megfelelő ember mondta, akkor lehet úgy is van :huh:
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Elbizonytalanodtam, mint Pamela a Dallasban. <_< :D :huh:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Ha megfelelő ember mondta, akkor lehet úgy is van <_< Eddig nem adott okot rá, hogy kételkedjek a szavában. Amióta autóm van, ő szervizel nekem. :huh: nyammm: Szép felnik gumival...
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Eddig nem adott okot rá, hogy kételkedjek a szavában. Amióta autóm van, ő szervizel nekem. :D Egyébként nekemsem kelett furatnom a hondát mikor szétkaptuk, Gyuribá odahívott azt megmutatta a hengerfalat és láttam én is hogy semmi válla nincs pedíg Egy CRX-et nagyon leszoktak nyuzni :D A Hanger fal jóvolt azonkívil beevett 100km en 1 lityó olajat a szelpszár szimeringnél! <_< :huh:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Egyébként nekemsem kelett furatnom a hondát mikor szétkaptuk, Gyuribá odahívott azt megmutatta a hengerfalat és láttam én is hogy semmi válla nincs pedíg Egy CRX-et nagyon leszoktak nyuzni :D A Hanger fal jóvolt azonkívil beevett 100km en 1 lityó olajat a szelpszár szimeringnél! <_< :huh: Kb. ugyanez a szitu volt az én motorommal is. :D Hengerfal ok, szelepszár szimering meg gatya. :lol: Jó vétel volt ez a moci. Kadettből esett ki, mert lerohadt róla a kaszni... Valami munkás jószágok jártak vele osztrákiába évekig. Szóval nem volt gyepálva, főleg nem hidegen.
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Eddig nem adott okot rá, hogy kételkedjek a szavában. Amióta autóm van, ő szervizel nekem. :huh: nyammm: Szép felnik gumival... Nem rossz, kíváncsi lennék hogy mutatna a gsi-m alatt! <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Kb. ugyanez a szitu volt az én motorommal is. <_< Hengerfal ok, szelepszár szimering meg gatya. :huh: Jó vétel volt ez a moci. Kadettből esett ki, mert lerohadt róla a kaszni... Valami munkás jószágok jártak vele osztrákiába évekig. Szóval nem volt gyepálva, főleg nem hidegen. De egyébként is c20xe volt ebben a kaszniban, nem? És azzal mi lett?
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nem rossz, kíváncsi lennék hogy mutatna a gsi-m alatt! :huh: Nekem nagyon tetszik. Ha 16"-os lenne, akkor mennék is érte. Bár most inkább hulladék áron kellene vennem valamit, amivel tavaszig eljárkálok. :D De egyébként is c20xe volt ebben a kaszniban, nem? És azzal mi lett? Nem nem. Ez gyárilag 1.4 16V :D Már én faragtam bele a motort... Szedánban nem is volt szerintem 2.0... De C20XE biztosan nem... <_<
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Kb. ugyanez a szitu volt az én motorommal is. :D Hengerfal ok, szelepszár szimering meg gatya. :D Jó vétel volt ez a moci. Kadettből esett ki, mert lerohadt róla a kaszni... Valami munkás jószágok jártak vele osztrákiába évekig. Szóval nem volt gyepálva, főleg nem hidegen. Na igen , hondánál én rontottam el mert nem cseréltük ki , és mikor összetettük Aral 10W-40 es olajat kapott 4990 /liter... na bejáratás stb .. kihuzom a nivót , mondom ejha,, mivan rövid a nívó nem éri el az olajat ?? na utántölt... Aralból... 4990 ft,,, na beete azt is <_< Mondom nemá.... na bolt Q8 1700 Ft bele ... ez ment egy darabig,,, aztán olajárban mentünk lefelé mert szegénynek csillapíthatatlan volt az étvágya :huh: A végén már olyannyira leadttam hogy Tesco "supersport málnaszörp" aminek olajszíne volt 5L / 2290 ft :D :D Beletöltöttem kB 2,5 litert abból mármint ahogy fogyott ugy... hát Kifeküdtt a moci :lol: November 1-jén jöttünk haza , és tudod a sok sunday driver öreg fater tötyörgött , szúrtam neki 90 -nél egy szigorú 3 ast baxtam neki 180-190 ig :P Megelőztem a krdont.. büszkevoltam magamra piszokul, mondom az asszonyak : na ígykő ezt csináni abban a pillanatban nagy csatt kinyomtama kuplungt mert megcsuszott az eleje a műszerffal mint a karácsonyfa.. majdnem leradíroztunk a doboldalon,,,, Megálok akarom indítani ,.... megsem moccan :D Főtengely megszorult , na 5 perc pihi,, elindult és ugy csattogott mint a picsa.... mintha 2 kovács ütne egy kardot Hajtókaros lett 4. szer is! Na akkor rágtam be és eladttama picsába mondom énmár nem szedem szét elégvolt 3 szor ;)
Stefan Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 ...November 1-jén jöttünk haza , és tudod a sok sunday driver öreg fater tötyörgött , szúrtam neki 90 -nél egy szigorú 3 ast baxtam neki 180-190 ig :huh: Megelőztem a krdont.. Me mennek mint a záállat! <_<
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Me mennek mint a záállat! <_< :huh: :D :D Há ja!
Recommended Posts