Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az iveco előtti szakaszt lemértük én a bátyám meg kaszkadőr 350 méter a kanyarig, tehát olyan 250 métert szoktak gyorsulni ott

azért te mentél 400m-ert... <_<

amugy mivel nekem 3vége volt ugyanugy minta 402m-en így nem hinném h 50mel kevesebb

Elküldve
Egyre jobban kezd ellustulni...és most a zene projecttel sem könnyitek rajta :huh: ...Viszont a következő gyorsulási versenyre felrakok ez 15ös gumit kiváncsiságból...Azzal még sose mentem mért időt :D <_<

Beszéltem ezzel a hondás gyerekkel a honda doktorossal (már eladta) hogy14.8-at ment 15 colos kerekekkel, és felrakta a 13 colosat és ment 14.67-et ugyanazon a napon azon a versenyen szóval nagyon jó a kisebb kerék!

Elküldve
azért te mentél 400m-ert... <_<

amugy mivel nekem 3vége volt ugyanugy minta 402m-en így nem hinném h 50mel kevesebb

Persze fölös találgatni, kikell menni kkházára és megtudja az ember hogy mi a helyzó, én már mentem 15.2-t, szerintem ezt sok gyári gsi nemtudja felmutatni, nem azért mert nncs ilyen jó, mert vagy nem tudnak vezetni ott váltani ahol kel vagy nemtudom, de én lanti tőled is simán várok egy 15.3-at minimum, csak mennél már ki végre :huh:

Elküldve
Hát ezt még én is tuttam, 17" után 15"-al repült az autó <_< :huh:

Milyen jót menne az Anti gépe is mondjuk 13 colos kerekekkel :D bár gondolom a 15 col sem menne már fel!

Elküldve
ott látszott hogy ugyanazon a fordulaton a rotoros gyújtásnál csak felugrott a teljesítmény a dis-nél meg tartotta ott legalább plusz 500 RPM-ig.

Durva.

Lehet, hogy a turbón is átalakíttatom...

Elküldve

Téli gumma vásárlás előtt állok és most nem toom milyen méretek lennének jók 14" és 15"-ban

14"-s felnim van de a 185/65 alacsonynak tünt, ezért lehet bennék 15"-t kompletten.

Ha tudnátok segítséget adni méretekben megköszönném nagyon <_<

Elküldve
Téli gumma vásárlás előtt állok és most nem toom milyen méretek lennének jók 14" és 15"-ban

14"-s felnim van de a 185/65 alacsonynak tünt, ezért lehet bennék 15"-t kompletten.

Ha tudnátok segítséget adni méretekben megköszönném nagyon <_<

195/50R15...olcsó és elég sok választék van ebben a méretben......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.