Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Megkérdzetem pár emberkét hogy a Prelude milyen dícsérik csak aza baj ha elszál valami nagyon kemény árak vannak és a fentartásra is gondolni kell! <_<

Elküldve
Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő...

Csak azt ne mond hogy unod Ducky-t <_<

Elküldve
Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő...

Sajna azok se érnek annyit mint amennyit kérnek érte....... <_<

Elküldve
Már megvan vagy fél éve....így már el kell kezdeni nézegetni a következőt <_< :huh: :D :D :lol:

:D :D :P Ha lenne ugy pénzem egy iylen Cuprára isten bizony vennék egyett de azért nemcserélném ls fél év mulva:D Az Astra is az elkövetkező 5-8 évben ha jólviselkedik megmarad sztem!

Elküldve

Azért egy 4-5 éves EVO-t bármikor bevállalnék.

Igaz, oda kéne plusszolni még pár pacit és Nm-t, ha nem szeretném, hogy 23éves Calis suhancok megverjenek lámpától lámpáig. :huh: :D

Elküldve
Gyári teljesítmény :huh: de ehez se olcsó ám az alkatrész........

Akkor ha jólértem az a 200 LE nem adja vissza azt amit az Astra 150 LE vel?? <_<

Elküldve
Akkor ha jólértem az a 200 LE nem adja vissza azt amit az Astra 150 LE vel?? <_<

Gyárin 100ig kb. egyet mész a GSivel... :huh:

Elküldve
Meg mondjuk a belső tér sem annyira tigris...

jaja azt tudom hogy az eléggé barátságtalan , erőműben 1.4 twinportok vannak és hát van pár hasonlóság az F es astrához de a GSI hez képest nemszép belül!

Elküldve
Gyárin 100ig kb. egyet mész a GSivel... :huh:

<_< Igazából , az is vonz hogy azért csak egy 5 éves autó :D meg talán ez beleférne a keretbe! :D De te pl mit vennél ami Opel , fiatalabb a GSi-nél és jó a teljesítménye???

Elküldve

De legalább van bennük ráció, és pl egy evot 11 teteje időig gond nélkül lehet húzni...és azért az még nem szar... :huh:

Elküldve
Nem...sött dehogy is...abszolult elégedett vagyok vele minden téren...kopp-kopp...

Csak előre gondolkozok... :D

Igy is megnyerted a slalomot BW-n :D Mitajarsz még?? <_< :huh:

Elküldve
<_< Igazából , az is vonz hogy azért csak egy 5 éves autó :D meg talán ez beleférne a keretbe! :huh: De te pl mit vennél ami Opel , fiatalabb a GSi-nél és jó a teljesítménye???

Talán H OPC-t.

De ami elérhető áron van és még megy is olyan auótja nincs az opelnek. Inkább egy 10 éves EVO, mint egy 5 éves G OPC.

Elküldve

Hát nem...indulj ki abból, hogy a Ducky kb 50 pacival és jó pár Nm-rel bővebb mint egy ilyen Coupe...(a Coupék amúgy valamiért sorban bepusztulnak 250 Le környékén... :huh: )

És akkor a Cuprának 1000X jobb a futóműve pl...fékekről nem is beszélek...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.