Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Én is sasolgatok ezt azt , én maradnék egyenlőre az opel melett most ilyeneket nézegettem : http://www.hasznaltauto.hu/2402759_opel_astra_2003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Az RS vagy az ST? Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Megkérdzetem pár emberkét hogy a Prelude milyen dícsérik csak aza baj ha elszál valami nagyon kemény árak vannak és a fentartásra is gondolni kell! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Én is sasolgatok ezt azt , én maradnék egyenlőre az opel melett most ilyeneket nézegettem : http://www.hasznaltauto.hu/2402759_opel_astra_2003 Ha nem akarsz csalódni a GSI után, akkor felejtsd el... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő... Csak azt ne mond hogy unod Ducky-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő... Sajna azok se érnek annyit mint amennyit kérnek érte....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ha nem akarsz csalódni a GSI után, akkor felejtsd el... <_< :huh: Ezt miylen téren érted??? teljesítmény??? vagy megbízhatóság?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csak azt ne mond hogy unod Ducky-t :D Már megvan vagy fél éve....így már el kell kezdeni nézegetni a következőt <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ezt miylen téren érted??? teljesítmény??? vagy megbízhatóság?? Gyári teljesítmény <_< de ehez se olcsó ám az alkatrész........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Már megvan vagy fél éve....így már el kell kezdeni nézegetni a következőt <_< :huh: :D :D :lol: :D :D :P Ha lenne ugy pénzem egy iylen Cuprára isten bizony vennék egyett de azért nemcserélném ls fél év mulva:D Az Astra is az elkövetkező 5-8 évben ha jólviselkedik megmarad sztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igazából egyik sem...a kövi verdám 4X4 lesz és turbó...jelen pillanatban valami Audi vagy Evo a nyerő... van annak ki elnem issza <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Sajna azok se érnek annyit mint amennyit kérnek érte....... <_< Azért egy 4-5 éves EVO-t bármikor bevállalnék. Igaz, oda kéne plusszolni még pár pacit és Nm-t, ha nem szeretném, hogy 23éves Calis suhancok megverjenek lámpától lámpáig. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gyári teljesítmény :huh: de ehez se olcsó ám az alkatrész........ Akkor ha jólértem az a 200 LE nem adja vissza azt amit az Astra 150 LE vel?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gyári teljesítmény <_< de ehez se olcsó ám az alkatrész........ Meg mondjuk a belső tér sem annyira tigris... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor ha jólértem az a 200 LE nem adja vissza azt amit az Astra 150 LE vel?? <_< Gyárin 100ig kb. egyet mész a GSivel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Meg mondjuk a belső tér sem annyira tigris... jaja azt tudom hogy az eléggé barátságtalan , erőműben 1.4 twinportok vannak és hát van pár hasonlóság az F es astrához de a GSI hez képest nemszép belül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csak azt ne mond hogy unod Ducky-t <_< Nem...sött dehogy is...abszolult elégedett vagyok vele minden téren...kopp-kopp... Csak előre gondolkozok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Gyárin 100ig kb. egyet mész a GSivel... :huh: <_< Igazából , az is vonz hogy azért csak egy 5 éves autó :D meg talán ez beleférne a keretbe! :D De te pl mit vennél ami Opel , fiatalabb a GSi-nél és jó a teljesítménye??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Sajna azok se érnek annyit mint amennyit kérnek érte....... <_< De legalább van bennük ráció, és pl egy evot 11 teteje időig gond nélkül lehet húzni...és azért az még nem szar... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nem...sött dehogy is...abszolult elégedett vagyok vele minden téren...kopp-kopp... Csak előre gondolkozok... :D Igy is megnyerted a slalomot BW-n :D Mitajarsz még?? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Már megvan vagy fél éve....így már el kell kezdeni nézegetni a következőt <_< :huh: :D :D :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 van annak ki elnem issza <_< Na ezééé nincs még EVO-m...meg semmi komolyabb... :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igaz, oda kéne plusszolni még pár pacit és Nm-t, ha nem szeretném, hogy 23éves Calis suhancok megverjenek lámpától lámpáig. <_< :huh: Csak hátsó hajtással... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< Igazából , az is vonz hogy azért csak egy 5 éves autó :D meg talán ez beleférne a keretbe! :huh: De te pl mit vennél ami Opel , fiatalabb a GSi-nél és jó a teljesítménye??? Talán H OPC-t. De ami elérhető áron van és még megy is olyan auótja nincs az opelnek. Inkább egy 10 éves EVO, mint egy 5 éves G OPC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor ha jólértem az a 200 LE nem adja vissza azt amit az Astra 150 LE vel?? <_< Hát nem...indulj ki abból, hogy a Ducky kb 50 pacival és jó pár Nm-rel bővebb mint egy ilyen Coupe...(a Coupék amúgy valamiért sorban bepusztulnak 250 Le környékén... :huh: ) És akkor a Cuprának 1000X jobb a futóműve pl...fékekről nem is beszélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts