Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ...ültetett autó átka... :huh: elöl is ültetni kell, nem csak hátul, akkor nem vakít senkit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igaz...volt aki megvette az audit is <_< :huh: :D :D Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 biztos? <_< nem de feltételezzünk jót... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 A refi is addig jó,míg le nem kopik a foncsornak álcázott szürke festék....... :huh: :D :D :lol: Na azt nem is néztem látod :D :D Na meg a 2 pontos felfogatás ha nem közözzem le kötegelővel alul a lámpát fel le mozog a helyén <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 A dolgok jelenlegi állása szerint erre még várni kell <_< Csak le ne cseréljem addig egy Focus ST-ra a Duckyt... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor az autók 70%a nem normális ugyanis engem még a legújjabb 7es BMW is vakított... Pedig abban az angel szvsz nem a gagyibbik fajtából való... ültetett autó átka... <_< Ha xenon van benne akkor engem bármelyik autó zavar..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... <_< :huh: :D A szervízkönyvet is elég könnyedén fogadta. :D Mondjuk az is rendben volt, hogy bennehagytad...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... :D :P :D De csak akkor jutott eszébe mikor kifizette <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... :lol: :D :D És megálípította hogy ez bizony volt fujva?? <_< :huh: :D Na és melyik használt autó nem?? :P nekem aza véleményem hogy aki tökéletes autót akar az vegyen szalonból, bár ott is vannak furcsa dolgok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 De csak akkor jutott eszébe mikor kifizette <_< :huh: :D :D :lol: :D Lehet, hogy el sem hitte volna az értéket, amit leolvas... Anti bezzeg szemre megmondta, hogy rendben van. Legközelebb én is mélygarázsból, szembexenonnal veszek autót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Igaz...volt aki megvette az audit is <_< :huh: :D :D huhuh :lol: :D :D :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csak le ne cseréljem addig egy Focus ST-ra a Duckyt... :lol: :D APA!!! KEZDŐDIK!!!!!!!! <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csak le ne cseréljem addig egy Focus ST-ra a Duckyt... <_< :huh: Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re :D .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ha xenon van benne akkor engem bármelyik autó zavar..... Xenonos autót is be lehet állítani normálisan úgy hogy ne vakítson... nem egy autót láttam már xenonnal ami egyátalán nem égette rá a szúnyogot a szélvédőmre... Az utólagos xenonokról már megvan a véleményem... mindenki csak belepattintja azt gyia... beállítani nem szokás... bár már a sima halogén izzósat sem állítgatják sokat... ők lássanak a többi nem érdekli őket... Erről sem a xenon tehet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :huh: mi a tanulság?aki nem tud fára mászni vigyázon mert elütheti a villamos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re :lol: .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :D <_< :huh: :D :D ez a szín gáz.....de a többi nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< :huh: :D :D ez a szín gáz.....de a többi nagyon szép. Nekem még a szin is tetszik, szép autó! De nagyon sajnálom a caravant még mindíg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Az a 2 teszkós légbeömlő is gáz a MHT-n... egyébként nemrossz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nekem még a szin is tetszik, szép autó! De nagyon sajnálom a caravant még mindíg! <_< kb 2 hónapja levettem a hirdetést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 kb 2 hónapja levettem a hirdetést :D :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re <_< .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :huh: Tényleg szép nagyon...csak nekem nem ér annyit, amennyit kérnek érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Xenonos autót is be lehet állítani normálisan úgy hogy ne vakítson... nem egy autót láttam már xenonnal ami egyátalán nem égette rá a szúnyogot a szélvédőmre... Az utólagos xenonokról már megvan a véleményem... mindenki csak belepattintja azt gyia... beállítani nem szokás... bár már a sima halogén izzósat sem állítgatják sokat... ők lássanak a többi nem érdekli őket... Erről sem a xenon tehet... <_< Nekem pl be van állítva műszerrel....de Istvánt vakítja így is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Tényleg szép nagyon...csak nekem nem ér annyit, amennyit kérnek érte... Az RS vagy az ST? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ... ez a szín gáz.....de a többi nagyon szép. még a színt is bevállalnám... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nekem pl be van állítva műszerrel....de Istvánt vakítja így is... :huh: István vegyen terepjárót... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts