Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
A refi is addig jó,míg le nem kopik a foncsornak álcázott szürke festék....... :huh: :D :D :lol:

Na azt nem is néztem látod :D :D Na meg a 2 pontos felfogatás ha nem közözzem le kötegelővel alul a lámpát fel le mozog a helyén <_<

Elküldve
Akkor az autók 70%a nem normális ugyanis engem még a legújjabb 7es BMW is vakított... Pedig abban az angel szvsz nem a gagyibbik fajtából való...

ültetett autó átka... <_<

Ha xenon van benne akkor engem bármelyik autó zavar.....

Elküldve
Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... <_< :huh: :D

A szervízkönyvet is elég könnyedén fogadta. :D

Mondjuk az is rendben volt, hogy bennehagytad...:lol:

Elküldve
Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... :D :P :D

De csak akkor jutott eszébe mikor kifizette <_< :huh: :D :D :lol: :D

Elküldve
Ez még önmagában így smafu...de volt nála festékrétegvastagségmérő is... :lol: :D :D

És megálípította hogy ez bizony volt fujva?? <_< :huh: :D Na és melyik használt autó nem?? :P nekem aza véleményem hogy aki tökéletes autót akar az vegyen szalonból, bár ott is vannak furcsa dolgok! :D

Elküldve
De csak akkor jutott eszébe mikor kifizette <_< :huh: :D :D :lol: :D

Lehet, hogy el sem hitte volna az értéket, amit leolvas...

Anti bezzeg szemre megmondta, hogy rendben van. Legközelebb én is mélygarázsból, szembexenonnal veszek autót. :D

Elküldve
Csak le ne cseréljem addig egy Focus ST-ra a Duckyt... <_< :huh:

Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re :D .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :D

Elküldve
Ha xenon van benne akkor engem bármelyik autó zavar.....

Xenonos autót is be lehet állítani normálisan úgy hogy ne vakítson... nem egy autót láttam már xenonnal ami egyátalán nem égette rá a szúnyogot a szélvédőmre... Az utólagos xenonokról már megvan a véleményem... mindenki csak belepattintja azt gyia... beállítani nem szokás... bár már a sima halogén izzósat sem állítgatják sokat... ők lássanak a többi nem érdekli őket... Erről sem a xenon tehet... <_<

Elküldve
1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :huh:

mi a tanulság?aki nem tud fára mászni vigyázon mert elütheti a villamos <_<

Elküldve
Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re :lol: .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :D

o01.jpg

o05.jpg

o09.jpg

o10.jpg

<_< :huh: :D :D

ez a szín gáz.....de a többi nagyon szép.

Elküldve
<_< :huh: :D :D

ez a szín gáz.....de a többi nagyon szép.

Nekem még a szin is tetszik, szép autó! De nagyon sajnálom a caravant még mindíg! :lol:

Elküldve
Legyen...akkor Én meg benevezek majd az új RS-re <_< .....Mondtam Én hogy nagyon szép kocsi a focus.......1 Baja van az ülés nagyon magasan van,de állítólag hozzá lehet szokni :huh:

Tényleg szép nagyon...csak nekem nem ér annyit, amennyit kérnek érte...

Elküldve
Xenonos autót is be lehet állítani normálisan úgy hogy ne vakítson... nem egy autót láttam már xenonnal ami egyátalán nem égette rá a szúnyogot a szélvédőmre... Az utólagos xenonokról már megvan a véleményem... mindenki csak belepattintja azt gyia... beállítani nem szokás... bár már a sima halogén izzósat sem állítgatják sokat... ők lássanak a többi nem érdekli őket... Erről sem a xenon tehet... <_<

Nekem pl be van állítva műszerrel....de Istvánt vakítja így is... :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.