Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 a festést megoldanám, nem gáz az a bajom vele, hogy nincs rajta vonóhorog <_< meg a tetőn is kevesebb a hely, lecsúszik az alulétra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 meg a tetőn is kevesebb a hely, lecsúszik az alulétra <_< mit szerkesztgeted? :D ha van vonóhorog, tiéd a világ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ismered egyébbként vagy csak a hirdetésre keresett meg? nem ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem a mocit nem kell regeltetni...én hallottam már pár olyat, hogy kinti adásvételi csak úgy, aztán csókolom... <_< És ez így is van , ha tipusazonos a moci! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 igaz is lehet azon kivül hogy M32 es hatos valto kell hozza <_< mivel mindeki dobalja ki a z20let et .... és z20LEH et vesz ... mert a LET szar ... és a bibi még ott van hogy maga az f40es valto is min 300e ft ... az m32 meg csak drágább a fojtatása... ihi 2008. szeptember 24. 11:53 | Válasz erre | #293241 [Előzmény: #293239 Kiki_ 2008. szeptember 24. 11:51] csak egyben eladó !! de amúgy nézd meg az árat mert csak a váltó 200.00ft a motor meg 400.000ft külön én meg egyben adom ennyiért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 mk, küldtem visszamélt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 valahova be irtam hogy c20xe t keresek ... és nem rég megtalált ez az ember hogy kinek tudna sos eladni .. de akkor még 350volt és azt mondta semmi baja ... mostmar törött is <_< de szerintem 250et beajánl neki valaki vihetö is DINI ???????????????? Ha működik a klima és viszonylag normális a belső, akkor szerintem meg is veszem. Nem tudod, hogy milyen sérülés van rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ha működik a klima és viszonylag normális a belső, akkor szerintem meg is veszem. Nem tudod, hogy milyen sérülés van rajta? <_< Rohangálni? Vagy mi a terv? Mert versenyezni nem a legjobb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Lehet találni még GSI-t éndzsölájsz nélkül? :huh: Ott az enyém,abban nincs :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< Rohangálni? Vagy mi a terv? Mert versenyezni nem a legjobb... :huh: Bontani. Meg 1-2 hónapot járni vele esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ott az enyém,abban nincs :D <_< Nem is GSi... :D (vagy ez már lejárt poén...? :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szépis, jóis és férfinemiszerván világít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Bontani. Meg 1-2 hónapot járni vele esetleg. És hol tervezed??? Mert anno nekem is voltak ilyen gondolataim, csak a hely miatt bedölt a dolog... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ott az enyém,abban nincs :D <_< már az enyémben sincs... Csak most nemtom hogy ennek örülnöm kéne vagy nem... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 És hol tervezed??? Mert anno nekem is voltak ilyen gondolataim, csak a hely miatt bedölt a dolog... :huh: most a járásra vagy a bontásra kérdezel rá? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 (vagy ez már lejárt poén...? <_< ) Csak egy kicsit :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 most a járásra vagy a bontásra kérdezel rá? <_< :huh: Miért is nincs angeled??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 már az enyémben sincs... Csak most nemtom hogy ennek örülnöm kéne vagy nem... <_< :lol: Miért nincs???????Hisz annyira jól villágít :huh: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ott az enyém,abban nincs :huh: <_< Meg már az enyémben sincs :D Visszatettema gyárit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Miért nincs???????Hisz annyira jól villágít <_< :huh: :D :D Na én pont ezé vettem ki :D Mert lófaxtsem látni vele! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Miért is nincs angeled??? :huh: eladtam... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 És hol tervezed??? Mert anno nekem is voltak ilyen gondolataim, csak a hely miatt bedölt a dolog... <_< Vidéken, egy munkatársamnál. Egyébként itt tényleg nem lenne járható a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Miért nincs???????Hisz annyira jól villágít :huh: :D :D :lol: Mer Sonar lesz majd helyette azé... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 eladtam... <_< :D mennyié??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Csak egy kicsit :D <_< Jólvan, azért nem lehetett kihagyni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts