opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 meglehet csinálni, mert gyárilag szerelték ezzel a motorral, csak kell egy papír a GM-től.... csakugye ha kinti a moci akkor az cumi, mert regeltetni kell itthon .. 500k... Semmi sem lehetetlen ugye... csak így már a papírmunka is jóval többe kerül, nem csak a 12000ft-os átépítési engedélyt kell fizetni és az új műszakit :huh: a regadóról nem is beszélve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Semmi sem lehetetlen ugye... csak így már a papírmunka is jóval többe kerül, nem csak a 12000ft-os átépítési engedélyt kell fizetni és az új műszakit :huh: a regadóról nem is beszélve <_< hát volt aki megcsinálta már... csak télelg kell egy itthoni papíros moci... nem olyan sok, új forgalmi, új törzykönyv meg plusz engedély.. átépítési nem kell hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Semmi sem lehetetlen ugye... mondjuk beiratni a forglamiba, az ültetést, kormányt, felnit, fóliát, csővet.. az közelít a lehetetlenhez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 hát volt aki megcsinálta már... csak télelg kell egy itthoni papíros moci... nem olyan sok, új forgalmi, új törzykönyv meg plusz engedély.. átépítési nem kell hozzá... az a plusz engedély az átépítési :huh: merthogy az kell, ha nem azonos motorkódú motor kerül bele. mondjuk beiratni a forglamiba, az ültetést, kormányt, felnit, fóliát, csővet.. az közelít a lehetetlenhez.. Ezt így mind megoldottam már <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 az a plusz engedély az átépítési :D merthogy az kell, ha nem azonos motorkódú motor kerül bele. Ezt így mind megoldottam már <_< szeritnem mondjuk egy 50est megér a buli.. gépkönyves megoldás nem megoldás, de más variáció mondjuk elés sok mindenkit érdekelne...gondolom jöhet pübe is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szeritnem mondjuk egy 50est megér a buli.. gépkönyves megoldás nem megoldás, de más variáció mondjuk elés sok mindenkit érdekelne...gondolom jöhet pübe is :D 50?? Annál a műszaki+eredetiségvizsga+átírás+tk díja többe kerül <_< pedig jó dolog az a gépkönyv. :huh: csövet máshogy nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 50?? Annál a műszaki+eredetiségvizsga+átírás+tk díja többe kerül <_< pedig jó dolog az a gépkönyv. :huh: csövet máshogy nem lehet. éves vizsga és egyéb szopások.. ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem a mocit nem kell regeltetni...én hallottam már pár olyat, hogy kinti adásvételi csak úgy, aztán csókolom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem a mocit nem kell regeltetni...én hallottam már pár olyat, hogy kinti adásvételi csak úgy, aztán csókolom... <_< megoszlanak erröl a vélemények.. de tényleg utánna kéne járni, csak nem tudom hol kezdjem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ...csak nem tudom hol kezdjem... Templom, térdel, kéz öszekulcsol, ima. Annyit ez is ér, mint az ocsmányiroda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 itt a tucc tucc Foggy - Come Into My Dream (Pulsedriver Radio Edit).mp3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 megoszlanak erröl a vélemények.. de tényleg utánna kéne járni, csak nem tudom hol kezdjem... Engedélyező hatóság: jármű átalakítása esetén az NKH területileg illetékes regionális igazgatóságai. http://www.nkh.hu/kozuti_jarmu/content/view/5/9/lang,hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem a mocit nem kell regeltetni...én hallottam már pár olyat, hogy kinti adásvételi csak úgy, aztán csókolom... :huh: Kint lehet, itthon szívás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ihi 2008. szeptember 24. 11:48 | Válasz erre | #293237 Z 20 LET motor kompletten turbóval légtömegmérővel és minden ami kell hozzá kábelköteg elektronika + egy F40 -es 6 -os kézi váltó 400.000ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 meglehet csinálni, mert gyárilag szerelték ezzel a motorral, csak kell egy papír a GM-től.... csakugye ha kinti a moci akkor az cumi, mert regeltetni kell itthon .. 500k... halo milyen regadorol beszéltek a motor alkatrésznek minösül ........ és nem a kinti moci ami miatt regadot kellehet fizetni az tök mind1 honnan van ... regado a nagyobb ccm miatt kell............. és siman GM papir nélkül megoldhato........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 éves vizsga és egyéb szopások.. ugyi? ez velejár, ha valaki ilyen extrákat szeretne. :huh: szerintem a mocit nem kell regeltetni...én hallottam már pár olyat, hogy kinti adásvételi csak úgy, aztán csókolom... <_< ha típusazonos (motorkód stimmt), akkor tényleg elég ennyi, és akkor csak az új műszaki+törzskönyv kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ihi 2008. szeptember 24. 11:48 | Válasz erre | #293237 Z 20 LET motor kompletten turbóval légtömegmérővel és minden ami kell hozzá kábelköteg elektronika + egy F40 -es 6 -os kézi váltó 400.000ft igaz is lehet azon kivül hogy M32 es hatos valto kell hozza <_< mivel mindeki dobalja ki a z20let et .... és z20LEH et vesz ... mert a LET szar ... és a bibi még ott van hogy maga az f40es valto is min 300e ft ... az m32 meg csak drágább Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2360514_opel_calibra_1992 érdekes, hogy pont a sérült részről nincs kép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 halo milyen regadorol beszéltek a motor alkatrésznek minösül ........ és nem a kinti moci ami miatt regadot kellehet fizetni az tök mind1 honnan van ... regado a nagyobb ccm miatt kell............. és siman GM papir nélkül megoldhato........ így van, a regadó az eltérő adóosztály miatt kell, merthogy a kétféle motorral szerelt típus asszem más osztályba esik, hiába az azonos ccm... A különbözetet kell fizetni, úgy tudom. Maga a regadó megoldható más papírok nélkül is (származási igazolás vagy adásvételi kell), de a forgalomba helyezéshez kell az átalakítási, amihez kérni fogják a műszaki tervdokumentációkat. Ez van, ha nem az ecserin veszi a forgalmijába az ember a bejegyzéseket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2360514_opel_calibra_1992 érdekes, hogy pont a sérült részről nincs kép <_< Ez így szokott lenni. De ne is nézegesd, nem jó neked, mert nem kpm sárga :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez így szokott lenni. De ne is nézegesd, nem jó neked, mert nem kpm sárga :D :huh: a festést megoldanám, nem gáz az a bajom vele, hogy nincs rajta vonóhorog <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2360514_opel_calibra_1992 érdekes, hogy pont a sérült részről nincs kép <_< valahova be irtam hogy c20xe t keresek ... és nem rég megtalált ez az ember hogy kinek tudna sos eladni .. de akkor még 350volt és azt mondta semmi baja ... mostmar törött is :huh: de szerintem 250et beajánl neki valaki vihetö is DINI ???????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 így van, a regadó az eltérő adóosztály miatt kell, merthogy a kétféle motorral szerelt típus asszem más osztályba esik, hiába az azonos ccm... A különbözetet kell fizetni, úgy tudom. Maga a regadó megoldható más papírok nélkül is (származási igazolás vagy adásvételi kell), de a forgalomba helyezéshez kell az átalakítási, amihez kérni fogják a műszaki tervdokumentációkat. Ez van, ha nem az ecserin veszi a forgalmijába az ember a bejegyzéseket <_< én olyan megoldasrol beszéltem ahol kérik a tervet .. bar kicsitt csökkentett szamban :huh: lényeg iogazolhatonak kell lennie annak hogy szerelték ilyen mocival Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 valahova be irtam hogy c20xe t keresek ... és nem rég megtalált ez az ember hogy kinek tudna sos eladni .. de akkor még 350volt és azt mondta semmi baja ... mostmar törött is <_< de szerintem 250et beajánl neki valaki vihetö is DINI ???????????????? ismered egyébbként vagy csak a hirdetésre keresett meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts