Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Alig van jó állapotú gsi, akinek meg az van nem adja el. Ez a baj hogy nekem el kéne adnom a régit, akár cserével. Fájdítom akkor tovább a szívem. Coupe-jé nagyon jó állapotú és eladó is, igaz, hogy caravan, de szerintem az nem hátrány. Gondolni kell a jövőre is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 most az mind1, hogy mi volt odairva.. az is lehet, hogy az új tulaj annyira nem vigyázott rá.. de kb fél évig volt nála... és előtte azért oda volt rá figyelve... viszont ami elég fontos lehet, hogy a papírjai nem biztosan megfelelőek.. <_< Papírjai nem biztos megfelelőek ? Variáltak valamit a kocsin ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 de az övé volt.. Jaaa, én azt meg akartam venni, mielőtt a pirosat vettem, meg s beszéltünk mindent, le is alkudtam, tehát megvolt a fix összeg mikor is elkezdte msn-en mondani hogy szeretne nagyon korrekt lenni (az is volt) hogy c20ne motor volt benne azt hiszem és most c20xe van, és ez által nincsenek rendbe a papírjai, nem mintha ez a világ vége lenne de én ez miatt táncoltam vissza, pedig már órák kérdése olt hogy megyek és megveszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Coupe-jé nagyon jó állapotú és eladó is, igaz, hogy caravan, de szerintem az nem hátrány. Gondolni kell a jövőre is <_< Igen de millió fölé már nem mennék, az övé 1.5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Papírjai nem biztos megfelelőek ? Variáltak valamit a kocsin ? NE volt és most 20xe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 NE volt és most 20xe <_< Te hallllod, hogy mik vannak :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Te hallllod, hogy mik vannak :D :D :lol: De ő nem akarja eladni, jó paripát nem is szabad! :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Te hallllod, hogy mik vannak :huh: :D :D énse értem mire jó ez... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 énse értem mire jó ez... <_< Egyből LET kell bele ugye ? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Egyből LET kell bele ugye ? :huh: :D az is marhaság.. de nem értem minek lecserélni egy 116LE-s autot egy 150-esre.. baromság, nem hoz annyit.. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 NE volt és most 20xe <_< Ez akadály? Simán át lehet írni úgy is, csak kell hozzá a régi motor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Egyből LET kell bele ugye ? <_< :huh: vagy kettő, mint abban a corsaban a youtubon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 az is marhaság.. de nem értem minek lecserélni egy 116LE-s autot egy 150-esre.. baromság, nem hoz annyit.. :huh: :D Óóó, dehogynem! Minden másra meg ott a MasterCard <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ez akadály? Simán át lehet írni úgy is, csak kell hozzá a régi motor is. hát szerintem ez akadály... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 vagy kettő, mint abban a corsaban a youtubon. :huh: Ja, azt komolyan megcsinálta a srác. Nekem külön tetszik, ahogy a váltórudazatot összekötötte. http://www.youtube.com/watch?v=wnuI3G3BYxM Vajon ismeri a kábelkötegelőt a srác? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 hát szerintem ez akadály... <_< Nincs már meg az NE hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nincs már meg az NE hozzá? Szerinted Lantinak ezt tudnia kellene ? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nincs már meg az NE hozzá? szerintem tulbeszéltük ezt.. de megmutatod a rendőrnek, hogy ott a csomiba...? amugymeg egy csomó plusz suly.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem tulbeszéltük ezt.. de megmutatod a rendőrnek, hogy ott a csomiba...? amugymeg egy csomó plusz suly.. <_< Ellenben akkor lehetne azt írni : 265 le :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ellenben akkor lehetne azt írni : 265 le <_< :huh: :D :D mondjuk ebbe bele se gondoltam :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 szerintem tulbeszéltük ezt.. de megmutatod a rendőrnek, hogy ott a csomiba...? amugymeg egy csomó plusz suly.. <_< Viszont akkor át lehet iratni. A szállítás már egy más kérdés. De tényleg túlbeszéltük má :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 nekem speckó nem tetszik a lököse sem meg spoiler sem <_< az ára az viszont tényleg alacsony Az első kerékjárati ív szélesítésen kívül szerintem egyáltalán nem rossz, főleg ennyiért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Viszont akkor át lehet iratni. A szállítás már egy más kérdés. De tényleg túlbeszéltük má <_< Szerintem meg kicsit kilóg a 10%-os teljesítménytöbbletből, amit sima átépítésivel engedélyeznek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Beszélt itt bárki engedélyeztetésről??? <_< Ja, ez nyílvános fórum... Nem beszélt róla senki, de gondoltunk rá! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Szerintem meg kicsit kilóg a 10%-os teljesítménytöbbletből, amit sima átépítésivel engedélyeznek <_< meglehet csinálni, mert gyárilag szerelték ezzel a motorral, csak kell egy papír a GM-től.... csakugye ha kinti a moci akkor az cumi, mert regeltetni kell itthon .. 500k... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts