Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Alig van jó állapotú gsi, akinek meg az van nem adja el.

Ez a baj hogy nekem el kéne adnom a régit, akár cserével.

Fájdítom akkor tovább a szívem.

Coupe-jé nagyon jó állapotú és eladó is, igaz, hogy caravan, de szerintem az nem hátrány. Gondolni kell a jövőre is <_<

Elküldve
most az mind1, hogy mi volt odairva.. az is lehet, hogy az új tulaj annyira nem vigyázott rá.. de kb fél évig volt nála... és előtte azért oda volt rá figyelve...

viszont ami elég fontos lehet, hogy a papírjai nem biztosan megfelelőek.. <_<

Papírjai nem biztos megfelelőek ? Variáltak valamit a kocsin ?

Elküldve
de az övé volt..

Jaaa, én azt meg akartam venni, mielőtt a pirosat vettem, meg s beszéltünk mindent, le is alkudtam, tehát megvolt a fix összeg mikor is elkezdte msn-en mondani hogy szeretne nagyon korrekt lenni (az is volt) hogy c20ne motor volt benne azt hiszem és most c20xe van, és ez által nincsenek rendbe a papírjai, nem mintha ez a világ vége lenne de én ez miatt táncoltam vissza, pedig már órák kérdése olt hogy megyek és megveszem!

Elküldve
Coupe-jé nagyon jó állapotú és eladó is, igaz, hogy caravan, de szerintem az nem hátrány. Gondolni kell a jövőre is <_<

Igen de millió fölé már nem mennék, az övé 1.5.

Elküldve
Egyből LET kell bele ugye ? :huh: :D

az is marhaság.. de nem értem minek lecserélni egy 116LE-s autot egy 150-esre.. baromság, nem hoz annyit.. <_< :D

Elküldve
az is marhaság.. de nem értem minek lecserélni egy 116LE-s autot egy 150-esre.. baromság, nem hoz annyit.. :huh: :D

Óóó, dehogynem! Minden másra meg ott a MasterCard <_<

Elküldve
szerintem tulbeszéltük ezt.. de megmutatod a rendőrnek, hogy ott a csomiba...?

amugymeg egy csomó plusz suly.. <_<

Viszont akkor át lehet iratni. A szállítás már egy más kérdés. De tényleg túlbeszéltük má :huh:

Elküldve

nekem speckó nem tetszik a lököse sem meg spoiler sem <_<

az ára az viszont tényleg alacsony

Az első kerékjárati ív szélesítésen kívül szerintem egyáltalán nem rossz, főleg ennyiért!
Elküldve
Viszont akkor át lehet iratni. A szállítás már egy más kérdés. De tényleg túlbeszéltük má <_<

Szerintem meg kicsit kilóg a 10%-os teljesítménytöbbletből, amit sima átépítésivel engedélyeznek :huh:

Elküldve
Szerintem meg kicsit kilóg a 10%-os teljesítménytöbbletből, amit sima átépítésivel engedélyeznek <_<

meglehet csinálni, mert gyárilag szerelték ezzel a motorral, csak kell egy papír a GM-től.... csakugye ha kinti a moci akkor az cumi, mert regeltetni kell itthon .. 500k...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.