Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
csak az előző tulaját ismerjük, akinél most van őt sajnos nem. 13kerbe szoktam látni a vasat néha.

nézd emg carstylingon Vada usert, övé volt régen.. ő nagyon szerette... :huh:

Álmatlan éjszakám volt mert ezen a gsi-n agyaltam.

<_<

Elküldve
990e

a régimet meg becserélném

azért amik oda le vannak irva motor adatok azokat el ne hidd.... ha ezért "tetszik" akkor keress másikat :huh:

nekem ez teccik a legjobban: "+beépíthető ajándék chip+60 le," hoppácska <_<

Elküldve
azért amik oda le vannak irva motor adatok azokat el ne hidd.... ha ezért "tetszik" akkor keress másikat :huh:

nekem ez teccik a legjobban: "+beépíthető ajándék chip+60 le," hoppácska <_<

Igen az vicces, de alkudozni lehet hogy tudom az előéletét, egy sima astrára meg nem szeretnék költeni.

Elküldve
Milyen kocsid van most ?

profilomban benne van <_<

de amúgy c14nz

esetleg a németektől kéne valamit behozni, de a regisztrációs adó miatt bukó az egész

Elküldve
Neked mid van?

Girling, vagy mi?

Aha. Sokkal tovább bírja, de a fékhatás nem lett lényegesen nagyobb. Gondolom kéne még eggyel nagyobb főfékhenger.

11288_1220350667.jpg[

Elküldve
profilomban benne van <_<

de amúgy c14nz

esetleg a németektől kéne valamit behozni, de a regisztrációs adó miatt bukó az egész

Úgy érettem amit írtál, hogy 990000 Ft + a kocsid beveszik :huh:

Most nézem, hogy 990000 Forint alapból az ára.

Elküldve
Álmatlan éjszakám volt mert ezen a gsi-n agyaltam.

<_<

gyorsan verd ki a fejedből..."Úristen mennyi ######ság van odaírva !!!! kb ha 3 dolog igaz belőle ami le van írva akkor sokat mondtam 212 LE az azért kemény Mostani állapotában max 5 kilót adnék érte annyira lelakták azok akiknél volt......elkeserítő , de legalább ne Pesten lenne...."idézet a régi tulajtól

Elküldve
Úgy érettem amit írtál, hogy 990000 Ft + a kocsid beveszik :huh:

Most nézem, hogy 990000 Forint alapból az ára.

hülyén írtam <_<

900e és abból még lejön pár száz

Elküldve
gyorsan verd ki a fejedből..."Úristen mennyi ######ság van odaírva !!!! kb ha 3 dolog igaz belőle ami le van írva akkor sokat mondtam 212 LE az azért kemény Mostani állapotában max 5 kilót adnék érte annyira lelakták azok akiknél volt......elkeserítő , de legalább ne Pesten lenne...."idézet a régi tulajtól

most az mind1, hogy mi volt odairva.. az is lehet, hogy az új tulaj annyira nem vigyázott rá.. de kb fél évig volt nála... és előtte azért oda volt rá figyelve...

viszont ami elég fontos lehet, hogy a papírjai nem biztosan megfelelőek.. <_<

Elküldve

Alig van jó állapotú gsi, akinek meg az van nem adja el.

Ez a baj hogy nekem el kéne adnom a régit, akár cserével.

Fájdítom akkor tovább a szívem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.