mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba... mi viszont megyünk, Tom, Lifi, meg én... Ha a kútig el tudsz jutni, akkor szívesen kiviszünk...viszont a hazaút még hogy lesz én sem tudom...mert délután pókerparty lesz... Szombat délutáni pókerparti ? Roppant izgalmasan hangzik <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba... Mindig is tudtam hogy ők egy osztállyal föntebb tartoznak, a rendszerváltás győztesei! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mackósajtot ettél???? :huh: Nem, csak olyan a hangulatom, mint akit akasztani visznek. 3 éves korom óta nem voltam kórházban fekvőbeteg, és holnap megyek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szombat délutáni pókerparti ? Roppant izgalmasan hangzik :huh: :D :D :lol: 18-19órától lesz...hogy ez most este, vagy délután...döntsd el...bár neked lehet reggel is... :D :D És mivel előtte haza kell mennem, fürcsi és társai...aztán át kell mennem óbudára...így időben el kell indulni vissza... amúgy ami majd októberben lesz FHM pókerbajnokság azon indulunk csapatban és egyéniben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mindig is tudtam hogy ők egy osztállyal föntebb tartoznak, a rendszerváltás győztesei! :D <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nem, csak olyan a hangulatom, mint akit akasztani visznek. 3 éves korom óta nem voltam kórházban fekvőbeteg, és holnap megyek... <_< És így már mivel úgy is minden mindegy...beszósz...hátha széttéplek... :D :D :lol: dokitól meg no para...ha hibáznak, már úgy is mindegy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Már kezd elegem lenni a dokikból... 1 hónapja járok ide-oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Már kezd elegem lenni a dokikból... 1 hónapja járok ide-oda... Ahelyett, hogy ide oda mászkálsz...mi lenne, ha elmennél egy dokihoz??? :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Hogy ti milyen lúúúúúúúúúzerek vagytok...nem vagyok itt egy picit, és csak így átsiklotok a 70.000. hozzászóláson... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 növeli a HSZ-eket <_< :D Ha kihúztad belőle, mondd már el, hogy csinálja... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ahelyett, hogy ide oda mászkálsz...mi lenne, ha elmennél egy dokihoz??? :lol: <_< :huh: :D :D Most, hogy mondod. Köszi az ötletet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 <_< :huh: Most, hogy mondod. Köszi az ötletet. :D Nincs mit...5.000 HUF lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nincs mit...5.000 HUF lesz... :huh: Tartsd meg, most nem kérem! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 AMÚGY INENN AKI NEM VOLT AZ ERŐMŰBE AZ NEM IS AKAR JÖNNI??????? Nem nagy a tolongás csak nem féltek??? :D :D ISTVÁN EZ NEKED IS SZÓLT!!!! Mert asszem te említetted hogy jönnétek! vagy nem! :P :huh: Mennék,de nem jó az időpont....akkor van az utolsó gyorsulás,arra szeretnék elmenni Mindig is tudtam hogy ők egy osztállyal föntebb tartoznak, a rendszerváltás győztesei! :D Egész évben nem voltam sehol...szerintem ez a 4 nap belefér :lol: <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Egész évben nem voltam sehol...szerintem ez a 4 nap belefér :D <_< :lol: :D Tényleg és hol fogtok enni??? Vagy visztek magatokkal... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Tényleg és hol fogtok enni??? Vagy visztek magatokkal... <_< :huh: Majd eszünk a burgerben..egyébként sokan mondták hogy szinte mindenhol csak francia étlap van....így veled se mennénk semmire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Majd eszünk a burgerben..egyébként sokan mondták hogy szinte mindenhol csak francia étlap van....így veled se mennénk semmire :huh: Szerintem a kajára értette hogy visztek e és nem őt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Egész évben nem voltam sehol...szerintem ez a 4 nap belefér :D <_< :D :lol: Érezzétek jól magatokat, én ezt kívánom nektek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szerintem a kajára értette hogy visztek e és nem őt! <_< Ha vinnénk magunkkal,akkor őt ennénk????????? :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Érezzétek jól magatokat, én ezt kívánom nektek! :huh: Köszi...Remélem az időjárás is így gondolja...... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szerintem a kajára értette hogy visztek e és nem őt! <_< Jaja a kajára gondoltam...én kategórikusan kijelentettem, hogy a meleg csigazabálókhoz sose megyek...utálom őket...a turisták legalja...na jó van lejjebb, de az már nem is ember... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ha vinnénk magunkkal,akkor őt ennénk????????? :huh: :D :D :lol: :D Velem még Lanti is jóllakna... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Köszi...Remélem az időjárás is így gondolja...... :huh: <_< biztos jó lesz...esőt nem mond, a 18-20 fok meg mászkálni, kirándulni a városban pont jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Velem még Lanti is jóllakna... <_< Egy éhező oroszlán család is? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jaja a kajára gondoltam...én kategórikusan kijelentettem, hogy a meleg csigazabálókhoz sose megyek...utálom őket...a turisták legalja...na jó van lejjebb, de az már nem is ember... :huh: :D Nem is miattuk megyünk.....maga a város biztos nagyon szép :D a többi nem érdekel......Vasárnap meg Disneyland <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts