B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 na milyen a vas???? <_< Nem avas a lényeg sokszor hanem a gazdája,m ő egy nagyon rendes srác, tőle szívesen vennék autót mert nem kontárkodik és nem gerinctelen hogy hazudozzon eladásnál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Lehet nem megyek 27.-én kkházára <_< powercupom a kevlár ketté van törve már 3 hete, nem tudtam szerezni még eddig, na meg egyéb más miatt! Lanti, és coupe, meg anti ti mentek?? lehet bekéredzkednék hozzátok ha nem gond!! Amia Fxxxnak neked powercup attól nemmegy jobban baszod! :huh: :D baxxá bele turbót helyette! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Amia Fxxxnak neked powercup attól nemmegy jobban baszod! <_< :huh: baxxá bele turbót helyette! :D :D Nem a powercup miatt nem megyek, mert nincs más, az sfi dobozomnak a tőcsavarjai nincsenek meg, és a tömítése sem, szóval nincs más amit felrakjak!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nem a powercup miatt nem megyek, mert nincs más, az sfi dobozomnak a tőcsavarjai nincsenek meg, és a tömítése sem, szóval nincs más amit felrakjak!!!!!! Ja az más! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Atommanó nem téged láttalak a Pesti úton ma kb 13.30 körül? +- negyed óra ( nem találom azt a láttalak című topicot :huh: ) Hát a Kerepesin is jártam akkor, meg a Fehér úton is...de a Pestin pont nem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 külömben soha nem érem utol Antit baze! <_< :huh: :D Amúgy sem... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Amúgy sem... <_< :huh: :D Mondom... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Elmondás szerint az csak direkt neked készült úgy. :huh: Véleményem szerint nem szar,dehát lehet én nem értek hozzá <_< most nem is szar mert ez mar máshol készült ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Lehet nem megyek 27.-én kkházára <_< powercupom a kevlár ketté van törve már 3 hete, nem tudtam szerezni még eddig, na meg egyéb más miatt! Lanti, és coupe, meg anti ti mentek?? lehet bekéredzkednék hozzátok ha nem gond!! Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba... mi viszont megyünk, Tom, Lifi, meg én... Ha a kútig el tudsz jutni, akkor szívesen kiviszünk...viszont a hazaút még hogy lesz én sem tudom...mert délután pókerparty lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 most nem is szar mert ez mar máshol készült ..... tény, hogy elég gáz volt ahogy megcsinálta a srác előtte...egy nagy fos volt az nem lakatolás... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mondom... :huh: :D szószátyár kommentnövelő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba... mi viszont megyünk, Tom, Lifi, meg én... Ha a kútig el tudsz jutni, akkor szívesen kiviszünk...viszont a hazaút még hogy lesz én sem tudom...mert délután pókerparty lesz... Értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 szószátyár kommentnövelő <_< offmester pernahajder :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ha Ígynézett ki: http://www.kepeslap.com/images/21734/atomanti_thumb.gif akkor ő volt! <_< :huh: :D levettem linkre...Anti :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 képpel ne idézz, mert Anti kimoderál. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 képpel ne idézz, mert Anti kimoderál. <_< donez... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 donez... :huh: :D mondtam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Hát a Kerepesin is jártam akkor, meg a Fehér úton is...de a Pestin pont nem... <_< Pedig már azt hittem, hogy igen, de akkor nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Pedig már azt hittem, hogy igen, de akkor nem :huh: Anti olyan, mint a villám. Nem, nem olyan gyors, inkább cikk-cakkos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Anti olyan, mint a villám. Nem, nem olyan gyors, inkább cikk-cakkos <_< Csak ha iszok... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Pedig már azt hittem, hogy igen, de akkor nem <_< Akkor legközelebb majd járok arra is... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak ha iszok... :huh: :D Olyankor s(u)permanó vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 képpel ne idézz, mert Anti kimoderál. :huh: Bocsi. Hibáztam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 tény, hogy elég gáz volt ahogy megcsinálta a srác előtte...egy nagy fos volt az nem lakatolás... <_< jah volt némi rábeszélés :D hogy ö ezt elbaszta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Olyankor s(u)permanó vagy! :huh: Mackósajtot ettél???? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts