Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
na milyen a vas???? <_<

Nem avas a lényeg sokszor hanem a gazdája,m ő egy nagyon rendes srác, tőle szívesen vennék autót mert nem kontárkodik és nem gerinctelen hogy hazudozzon eladásnál..

Elküldve
Lehet nem megyek 27.-én kkházára <_< powercupom a kevlár ketté van törve már 3 hete, nem tudtam szerezni még eddig, na meg egyéb más miatt! Lanti, és coupe, meg anti ti mentek?? lehet bekéredzkednék hozzátok ha nem gond!!

Amia Fxxxnak neked powercup attól nemmegy jobban baszod! :huh: :D baxxá bele turbót helyette! :D :lol:

Elküldve
Amia Fxxxnak neked powercup attól nemmegy jobban baszod! <_< :huh: baxxá bele turbót helyette! :D :D

Nem a powercup miatt nem megyek, mert nincs más, az sfi dobozomnak a tőcsavarjai nincsenek meg, és a tömítése sem, szóval nincs más amit felrakjak!!!!!!

Elküldve
Nem a powercup miatt nem megyek, mert nincs más, az sfi dobozomnak a tőcsavarjai nincsenek meg, és a tömítése sem, szóval nincs más amit felrakjak!!!!!!

Ja az más! <_<

Elküldve
Atommanó nem téged láttalak a Pesti úton ma kb 13.30 körül? +- negyed óra ( nem találom azt a láttalak című topicot :huh: )

Hát a Kerepesin is jártam akkor, meg a Fehér úton is...de a Pestin pont nem... <_<

Elküldve
Elmondás szerint az csak direkt neked készült úgy. :huh:

Véleményem szerint nem szar,dehát lehet én nem értek hozzá <_<

most nem is szar mert ez mar máshol készült .....

Elküldve
Lehet nem megyek 27.-én kkházára <_< powercupom a kevlár ketté van törve már 3 hete, nem tudtam szerezni még eddig, na meg egyéb más miatt! Lanti, és coupe, meg anti ti mentek?? lehet bekéredzkednék hozzátok ha nem gond!!

Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba...

mi viszont megyünk, Tom, Lifi, meg én...

Ha a kútig el tudsz jutni, akkor szívesen kiviszünk...viszont a hazaút még hogy lesz én sem tudom...mert délután pókerparty lesz...

Elküldve
Coupe és Lanti mennek a csigazabálókhoz párizsit enni...szal Párizsba...

mi viszont megyünk, Tom, Lifi, meg én...

Ha a kútig el tudsz jutni, akkor szívesen kiviszünk...viszont a hazaút még hogy lesz én sem tudom...mert délután pókerparty lesz...

Értem!

Elküldve
tény, hogy elég gáz volt ahogy megcsinálta a srác előtte...egy nagy fos volt az nem lakatolás... <_<

jah volt némi rábeszélés :D hogy ö ezt elbaszta :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.