Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mégis eladja <_< nekem pedig azt mondta hogy 99% hogy nem, győzött az egy :S Ha lenne pénzem megvenném.

elkented a száját és most inkább eladja? :huh:

Elküldve
Mégis eladja <_< nekem pedig azt mondta hogy 99% hogy nem, győzött az egy :S Ha lenne pénzem megvenném.

Bazze mennyi lehet az alsó határ?? 1.4 be lehet odadná?? Felhívom :huh:

Elküldve
Bazze mennyi lehet az alsó határ?? 1.4 be lehet odadná?? Felhívom :D

Inkább ilyet vegyél, mint Hondát, ennek legalább jó a kartercsavarja nekem is :D :huh:

Na jó, nem kezdem megint... <_<

Elküldve
Inkább ilyet vegyél, mint Hondát, ennek legalább jó a kartercsavarja nekem is :lol: :D

Na jó, nem kezdem megint... :huh:

:D Hallod e ami a korzádban volt NE ,,,,majd PÜ-ben mondok valamit! <_<

Elküldve

áh ne is mondd...

2 vevő volt rá ... pedig már fenn van több mint egy hónapja... mindkettő komolytalan.

fel sem hívnak nemhogy alkudozzanak ...

mondjuk nagyon másra nem is számítottam...

a problémák meg csak gyűlnek vele...

de mondjuk ez sem lep meg...

na miujság eltoltad már a vasat valakinek?? <_<
Elküldve
enyémet is ebben a muhelyben tették tönkre ahogy nezem itt is inkabb muvészi alkotas születik majd absztrak lakatolással

kiegészitve :huh:

Elmondás szerint az csak direkt neked készült úgy. :D

Véleményem szerint nem szar,dehát lehet én nem értek hozzá <_<

Elküldve
áh ne is mondd...

2 vevő volt rá ... pedig már fenn van több mint egy hónapja... mindkettő komolytalan.

fel sem hívnak nemhogy alkudozzanak ...

mondjuk nagyon másra nem is számítottam...

a problémák meg csak gyűlnek vele...

de mondjuk ez sem lep meg...

Na ez faxa... :s Mondjuk most nekem is van apróbb problem a kocsival, de aztmondta Demó hogy az simán ocsón orvosolható! <_< Tömítéseket cserélünk szimeringet főtengelyen mert melegen kicsit gyöngyözik az oil, psze melegen hidegen semmi baja :huh: Szervó szivatyút is cseréletm mert a régi megadtta magát:D Szal zajlik az élet de ezek apróságok!

Elküldve
de legalább nő a kommentek száma mint ahogy most nekem is :D

én meg semmihez nem értek :lol:

Zoli igazából énsem csak a szétszedéshez de ahhoz NAGYON! <_< :huh: na jó egy kis villamosság talán belefér :D

Elküldve

AMÚGY INENN AKI NEM VOLT AZ ERŐMŰBE AZ NEM IS AKAR JÖNNI??????? Nem nagy a tolongás csak nem féltek??? :huh: :D

ISTVÁN EZ NEKED IS SZÓLT!!!! Mert asszem te említetted hogy jönnétek! vagy nem! :D <_<

Elküldve
Atommanó nem téged láttalak a Pesti úton ma kb 13.30 körül? +- negyed óra ( nem találom azt a láttalak című topicot :D )

Ha Ígynézett ki:

atomanti_thumb.gif

akkor ő volt! <_< :huh: :D

Elküldve

Lehet nem megyek 27.-én kkházára <_< powercupom a kevlár ketté van törve már 3 hete, nem tudtam szerezni még eddig, na meg egyéb más miatt! Lanti, és coupe, meg anti ti mentek?? lehet bekéredzkednék hozzátok ha nem gond!!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.