Albert Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Szerintem akkor már inkább vectra turbo :D Coupe láttalak csüt este a Könyves Kálmán-on,lehet hogy Lurdy felé tartottál... Voltam megnézni múlthéten ezt. Igénytelenül van megcsinálva nagyon de a motorjának nem sok hangja volt pedig hidegen indította be a kereskedő.Le van véve összkerékről világított is serényen a lámpája+az abs pilács.Azt mondta a tag hogy ha tetszik és kipróbálás után azt mondom hogy kell akkor mond egy olyan árat hogy tuti nem fogom otthagyni.Kiváncsi lennék mennyi lenne <_< Tényleg jó kókány. Ezt mire dekársztájlingosítod... Nincs húzva egyáltalán és nem is volt vajon? Szép kékes füst vagy valami? Mér nem mentél vele egy kört? (Én is mentem tegnapelőtt a 280lovas egyesgolfal mégse lett bajom :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Nem próbáltad ki igaz ? :huh: Nem.Gondoltam rá hogy visszamegyek egy kis lé-vel és kipróbálom de nem lett belőle semmi. :D Miért nem hívtál fel??????? <_< Nem egyedül voltam és siettünk is ráadásul. :D Tényleg jó kókány. Ezt mire dekársztájlingosítod... Nincs húzva egyáltalán és nem is volt vajon? Szép kékes füst vagy valami? Mér nem mentél vele egy kört? (Én is mentem tegnapelőtt a 280lovas egyesgolfal mégse lett bajom :D ) Nagyon az,nekem abszolut nem jön be külsőleg ill. belsőleg de mondom a mocija jónak tűnik.A váltója picit nehezebben mozog mint az enyém de nem vészes.Füstölni sem füstölt.Korábban láttam a városban akkor a kissebbség vezette. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mérnek is, vagy csak azt nézik, hogy érvényes e? :huh: Mérnek is. :lol: Szerintem calibrával mindenki jobban jár,mint astrát turbosítani,ráadásul ott van az összkerék is....... :D <_< ...amire még lehet súlyos pénzeket költeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 http://www.fonixtuning.hu/content//termekek/1910-1_t.jpg Nem tud valaki ilyen maszkot eladót? Főnixnél 3 hetet kell rá várni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 ebay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 ebay? Én még nem vásároltam ott, így nem is merek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Én még nem vásároltam ott, így nem is merek! <_< vannak itt olyanok, akik szoktak onnan rendelni szerintem minden további nélkül segítenek neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 az se jön meg sokkal előbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 az se jön meg sokkal előbb... Aztán csak megy az izgulás, hogy megjön e, vagy nem jön meg <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Aztán csak megy az izgulás, hogy megjön e, vagy nem jön meg <_< :huh: de mekkora öröm ha mégis megjön... :D :D :lol: gondolom csabának ráér a maszk ugy ma délutánig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 gondolom csabának ráér a maszk ugy ma délutánig <_< :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jóregggggggelt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jóregggggggelt... <_< Szevaaaa "csipás" :huh: ALBERT nagyon köszi a cuccokat a klaviatúra nagyon fain , és a HDD is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 (edited) kezd alakulni a gépezet :huh: http://astragsi.extra.hu/diny.jpg enyémet is ebben a muhelyben tették tönkre ahogy nezem itt is inkabb muvészi alkotas születik majd absztrak lakatolással kiegészitve <_< Módosítva Szeptember23, 2008 : Sörös Sanyi Megint képpel, megint levettem. :) Üdv.: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Jah igen nekikszólt a célzás há nemtom Sonikkal nemsokat beszélek <_< Anti meg állandóan melózik meg bvulizik meghalni sincs ideje :huh: irok én neked egy rövid összegzést de neked kell cikket kalapálnod belöle ... és a lényeg hogy semmilyen felelöséget nem valalok a leirt dolgokért csak magánvélemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 irok én neked egy rövid összegzést de neked kell cikket kalapálnod belöle ... és a lényeg hogy semmilyen felelöséget nem valalok a leirt dolgokért csak magánvélemény Húúú te egy úrvagy természetesen az fel lesz tüntetve hogy ami a leírtakban szerepel mindenki csak is sajátfelelőségre csinálja :huh: de ahhoz ragaszkodom hogy aneved ottlegyen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 :D Igen ez nagyon állat nagyon bírom a reklámot! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 ... de ahhoz ragaszkodom hogy aneved ottlegyen! <_< Vagy csak a logót odatenni (tudom, hogy másképp írja :huh: ): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Vagy csak a logót odatenni (tudom, hogy másképp írja :D ): http://news.filefront.com/wp-content/uploa...nic-classic.jpg Látod vazze tudsz te ha akarsz!!!! <_< :huh: Kurv...nagy!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon <_< na miujság eltoltad már a vasat valakinek?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon :D Olyan nincs a bontójában...... <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3909&s=3590 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3909&s=3590 Mégis eladja <_< nekem pedig azt mondta hogy 99% hogy nem, győzött az egy :S Ha lenne pénzem megvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts