Albert Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Szerintem akkor már inkább vectra turbo :D Coupe láttalak csüt este a Könyves Kálmán-on,lehet hogy Lurdy felé tartottál... Voltam megnézni múlthéten ezt. Igénytelenül van megcsinálva nagyon de a motorjának nem sok hangja volt pedig hidegen indította be a kereskedő.Le van véve összkerékről világított is serényen a lámpája+az abs pilács.Azt mondta a tag hogy ha tetszik és kipróbálás után azt mondom hogy kell akkor mond egy olyan árat hogy tuti nem fogom otthagyni.Kiváncsi lennék mennyi lenne <_< Tényleg jó kókány. Ezt mire dekársztájlingosítod... Nincs húzva egyáltalán és nem is volt vajon? Szép kékes füst vagy valami? Mér nem mentél vele egy kört? (Én is mentem tegnapelőtt a 280lovas egyesgolfal mégse lett bajom :huh: )
Stock16v Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Nem próbáltad ki igaz ? :huh: Nem.Gondoltam rá hogy visszamegyek egy kis lé-vel és kipróbálom de nem lett belőle semmi. :D Miért nem hívtál fel??????? <_< Nem egyedül voltam és siettünk is ráadásul. :D Tényleg jó kókány. Ezt mire dekársztájlingosítod... Nincs húzva egyáltalán és nem is volt vajon? Szép kékes füst vagy valami? Mér nem mentél vele egy kört? (Én is mentem tegnapelőtt a 280lovas egyesgolfal mégse lett bajom :D ) Nagyon az,nekem abszolut nem jön be külsőleg ill. belsőleg de mondom a mocija jónak tűnik.A váltója picit nehezebben mozog mint az enyém de nem vészes.Füstölni sem füstölt.Korábban láttam a városban akkor a kissebbség vezette. :lol:
opel16v Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Mérnek is, vagy csak azt nézik, hogy érvényes e? :huh: Mérnek is. :lol: Szerintem calibrával mindenki jobban jár,mint astrát turbosítani,ráadásul ott van az összkerék is....... :D <_< ...amire még lehet súlyos pénzeket költeni :D
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 http://www.fonixtuning.hu/content//termekek/1910-1_t.jpg Nem tud valaki ilyen maszkot eladót? Főnixnél 3 hetet kell rá várni. <_<
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 ebay? Én még nem vásároltam ott, így nem is merek! <_<
yooccoo Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Én még nem vásároltam ott, így nem is merek! <_< vannak itt olyanok, akik szoktak onnan rendelni szerintem minden további nélkül segítenek neked
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 az se jön meg sokkal előbb... Aztán csak megy az izgulás, hogy megjön e, vagy nem jön meg <_< :huh:
Lanti Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Aztán csak megy az izgulás, hogy megjön e, vagy nem jön meg <_< :huh: de mekkora öröm ha mégis megjön... :D :D :lol: gondolom csabának ráér a maszk ugy ma délutánig :D
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 gondolom csabának ráér a maszk ugy ma délutánig <_< :D :huh:
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Jóregggggggelt... <_< Szevaaaa "csipás" :huh: ALBERT nagyon köszi a cuccokat a klaviatúra nagyon fain , és a HDD is :D
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 (edited) kezd alakulni a gépezet :huh: http://astragsi.extra.hu/diny.jpg enyémet is ebben a muhelyben tették tönkre ahogy nezem itt is inkabb muvészi alkotas születik majd absztrak lakatolással kiegészitve <_< Módosítva Szeptember23, 2008 : Sörös Sanyi Megint képpel, megint levettem. :) Üdv.: S.S.
Sonique Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Jah igen nekikszólt a célzás há nemtom Sonikkal nemsokat beszélek <_< Anti meg állandóan melózik meg bvulizik meghalni sincs ideje :huh: irok én neked egy rövid összegzést de neked kell cikket kalapálnod belöle ... és a lényeg hogy semmilyen felelöséget nem valalok a leirt dolgokért csak magánvélemény
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 irok én neked egy rövid összegzést de neked kell cikket kalapálnod belöle ... és a lényeg hogy semmilyen felelöséget nem valalok a leirt dolgokért csak magánvélemény Húúú te egy úrvagy természetesen az fel lesz tüntetve hogy ami a leírtakban szerepel mindenki csak is sajátfelelőségre csinálja :huh: de ahhoz ragaszkodom hogy aneved ottlegyen! <_<
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 :D Igen ez nagyon állat nagyon bírom a reklámot! <_< :huh: :D
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 ... de ahhoz ragaszkodom hogy aneved ottlegyen! <_< Vagy csak a logót odatenni (tudom, hogy másképp írja :huh: ):
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Vagy csak a logót odatenni (tudom, hogy másképp írja :D ): http://news.filefront.com/wp-content/uploa...nic-classic.jpg Látod vazze tudsz te ha akarsz!!!! <_< :huh: Kurv...nagy!!!! :D
Lacee Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon <_<
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon <_< na miujság eltoltad már a vasat valakinek?? :huh:
coupe Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Diny, arra vasra dobj már egy ráncvarrott tükröt, atom lesz nagyon :D Olyan nincs a bontójában...... <_< :huh: :D :D :lol:
Lanti Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3909&s=3590
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3909&s=3590 Mégis eladja <_< nekem pedig azt mondta hogy 99% hogy nem, győzött az egy :S Ha lenne pénzem megvenném.
Recommended Posts