Lanti Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 hétvégére beneveztük a helyi roncsderbi futamra <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Semmi Mpower szöveg ? Ejjjjjj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Pehi Te meg mesélj csak mivan <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 <_< :huh: :D Nem froclizod, már nem is válaszol :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nem froclizod, már nem is válaszol <_< :huh: :D :D de szerintem igen csak hosszú lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Akkor ezekszerint sikerült elhoznod este. Helyes. Majd szólj ha meginz bontjuk <_< Nem hoztam el,még pihen a garázsba.A géptető még nincs kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nincs is itt <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nem hoztam el,még pihen a garázsba.A géptető még nincs kész. de nagyon király lesz <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nincs is itt :huh: :D Nem először tévedtem és nem is utoljára <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Diny cserélj avatart! :huh: Segítek. Jobbklikk a képre, kép mentése más néven. Aztán itt a fórumon jobbfent vezérlőpult és bal oldalon Avatar beállítás. És feltöltöd onnan ahova mentetted <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nem először tévedtem és nem is utoljára <_< Túlzottan szigorú vagy magadhoz :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Csak Albert kedvéért.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Szerintem calibrával mindenki jobban jár,mint astrát turbosítani,ráadásul ott van az összkerék is....... :D <_< Szerintem akkor már inkább vectra turbo :D Coupe láttalak csüt este a Könyves Kálmán-on,lehet hogy Lurdy felé tartottál... Voltam megnézni múlthéten ezt. Igénytelenül van megcsinálva nagyon de a motorjának nem sok hangja volt pedig hidegen indította be a kereskedő.Le van véve összkerékről világított is serényen a lámpája+az abs pilács.Azt mondta a tag hogy ha tetszik és kipróbálás után azt mondom hogy kell akkor mond egy olyan árat hogy tuti nem fogom otthagyni.Kiváncsi lennék mennyi lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Szerintem akkor már inkább vectra turbo :D Coupe láttalak csüt este a Könyves Kálmán-on,lehet hogy Lurdy felé tartottál... Voltam megnézni múlthéten ezt. Igénytelenül van megcsinálva nagyon de a motorjának nem sok hangja volt pedig hidegen indította be a kereskedő.Le van véve összkerékről világított is serényen a lámpája+az abs pilács.Azt mondta a tag hogy ha tetszik és kipróbálás után azt mondom hogy kell akkor mond egy olyan árat hogy tuti nem fogom otthagyni.Kiváncsi lennék mennyi lenne <_< Nem próbáltad ki igaz ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Coupe láttalak csüt este a Könyves Kálmán-on,lehet hogy Lurdy felé tartottál... Miért nem hívtál fel??????? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 hm... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Az egész cikk arról szól hogy mérnek is hogy írhattad hogy csak az érvényességet nézik? ugy,hogy csak a főcímet olvastam Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Nem hoztam el,még pihen a garázsba.A géptető még nincs kész. De ugye nem ez a g astra géptető marad? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Na amég ti itt nyomtátoka sódert én szétpakoltam egy biztonsági rendszert kompletten! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Kinyitottál egy lakatot ? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Kinyitottál egy lakatot ? :D :lol: :D Na de milyet apám milyet??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na de milyet apám milyet??? :huh: :D :D <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 http://lehelemlelkem.freeblog.hu/files/erenyosv.jpg <_< :huh: Háháháh :D :D Te sanyi ez igen harapós!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Lehet mégsema kéket kelett volna kikötni??? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Csak Albert kedvéért.... <_< ctrl-F5 után már látom is és tök örülök hogy így a kedvemre tettél :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts