kiskecso Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Mérnek is, vagy csak azt nézik, hogy érvényes e? <_< érvényeségét nézik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Milyen hifit építesz?:D Ha már nem megy jól legalább hangos legyen... <_< :huh: :D na jó viccet félretéve....gondolom szóltak neki a parkolóban, hogy mivel úgy is ott áll állandóan a verda, péntekenként meg discoznának tegyen már bele valami normális hifit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 érvényeségét nézik Az jó, azért a hangja lehet, hogy így is gyanús lesz nekik, de majd azt mondom, hogy lyukas a kipufogó (és tényleg!) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Az jó, azért a hangja lehet, hogy így is gyanús lesz nekik, de majd azt mondom, hogy lyukas a kipufogó (és tényleg!) <_< Mond meg nekik: Beszélgessünk a ku..vákról!!!! ANYÁTOK HOGYVAN??? :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Köllene nekem egy oylan arc fórumról aki csinálna egy leírást a c20xe turbósításról... csak egy cikket...nem kell értékek pontos leírás csak nagyjából és költségekkel ha lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Köllene nekem egy oylan arc fórumról aki csinálna egy leírást a c20xe turbósításról... csak egy cikket...nem kell értékek pontos leírás csak nagyjából és költségekkel ha lehet! Ebben max Szonik tudna neked mesélni, meg szerintem Anti is, bár hogy cikket nem fognak írni az is biztos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ha már nem megy jól legalább hangos legyen... <_< :huh: :D na jó viccet félretéve....gondolom szóltak neki a parkolóban, hogy mivel úgy is ott áll állandóan a verda, péntekenként meg discoznának tegyen már bele valami normális hifit... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ma kérdeztem meg a hátsódobot az Astrához.(egynyóc 16 Voltoshoz) Walker 18 000 Forint minusz 10% kedvezmény klubtagoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 érvényeségét nézik Mindig megnézik ha megállítanak. De nem csak ezt hanem hogy van-e jogsid meg érvényes-e a forgalmid meg tudod a szokásos. Csak nem értem mi ezen a hír vagy mér pont zkrazzia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ebben max Szonik tudna neked mesélni, meg szerintem Anti is, bár hogy cikket nem fognak írni az is biztos <_< Jah igen nekikszólt a célzás há nemtom Sonikkal nemsokat beszélek :huh: Anti meg állandóan melózik meg bvulizik meghalni sincs ideje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Mindig bővül az ember tudástára <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Hát mit kell ezen leírni? Dugók, blokk, hajtókarok, Hf tömítés, injektorok, vezérlés...mármint computer, coolerezés, kipu, turbó... Igazából ez alap...nagyon sok lehetőség létezik amúgy ami az összetevőket illeti... De én cikket ebből már csak azért sem szívesen írok, mert nekem senki ne szidja az anyukám, mert valami nem lett jó a leírás szerint... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Mérnek is, vagy csak azt nézik, hogy érvényes e? <_< Mérnek is.....Ma pl az X.ker Gitár utcában,a XIV.ker mogyoródi úton a tesco után,az M3as bevezetőjén kifelé az OMW kút mögött lévő szervízúton......Ezeket ma láttam,tehát biztos hogy ott voltak :lol: Köllene nekem egy oylan arc fórumról aki csinálna egy leírást a c20xe turbósításról... csak egy cikket...nem kell értékek pontos leírás csak nagyjából és költségekkel ha lehet! Kell 1 milka,a többi nem számít :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Hát mit kell ezen leírni? Dugók, blokk, hajtókarok, Hf tömítés, injektorok, vezérlés...mármint computer, coolerezés, kipu, turbó... Igazából ez alap...nagyon sok lehetőség létezik amúgy ami az összetevőket illeti... De én cikket ebből már csak azért sem szívesen írok, mert nekem senki ne szidja az anyukám, mert valami nem lett jó a leírás szerint... <_< Leömlő,kábelköteg,hengerfej csavarok....rengeteg dolog,úgyhogy jobb ha veszel egy LET-et mindennel együtt...... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Kell 1 milka,a többi nem számít <_< :huh: :D :D :lol: :D Igazad van! Ezt teszem ki : Turbósítás : 1 milla és kész! :D :P Nemrossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Leömlő,kábelköteg,hengerfej csavarok....rengeteg dolog,úgyhogy jobb ha veszel egy LET-et mindennel együtt...... <_< :D na ja ha lenne egyáltalán bontva és normális áron má vettem volna lehet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 na ja ha lenne egyáltalán bontva és normális áron má vettem volna lehet! <_< Normális ár alatt mennyit értesz ? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 na ja ha lenne egyáltalán bontva és normális áron má vettem volna lehet! :huh: Ezt csak akkor tedd ha van még felesleges 1 milka a zsebedbe :D <_< :D Amúgy veszel egy turbós calit,ott a motor,váltó.....a maradékot meg kiárulod........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Normális ár alatt mennyit értesz ? <_< :huh: mndjuk egy 300-350 kb! Ha ezt lehet mondani Normális árnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ezt csak akkor tedd ha van még felesleges 1 milka a zsebedbe :huh: <_< :D Amúgy veszel egy turbós calit,ott a motor,váltó.....a maradékot meg kiárulod........ ÁÁÁ az nem menne , sajnálnám elbontani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 De ez csak DREAM egyenlőre babatervezés / készítés van! <_< :huh: Aztán majd eccer most ezt az XE-t is renbekell szednem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 ÁÁÁ az nem menne , sajnálnám elbontani :huh: Szerintem calibrával mindenki jobban jár,mint astrát turbosítani,ráadásul ott van az összkerék is....... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Mindig megnézik ha megállítanak. De nem csak ezt hanem hogy van-e jogsid meg érvényes-e a forgalmid meg tudod a szokásos. Csak nem értem mi ezen a hír vagy mér pont zkrazzia. itt a cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 itt a cikk"]itt a cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 dikk de szar a netem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts