Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Milyen hifit építesz?:D

Ha már nem megy jól legalább hangos legyen... <_< :huh: :D na jó viccet félretéve....gondolom szóltak neki a parkolóban, hogy mivel úgy is ott áll állandóan a verda, péntekenként meg discoznának tegyen már bele valami normális hifit... :lol:

Elküldve
Az jó, azért a hangja lehet, hogy így is gyanús lesz nekik, de majd azt mondom, hogy lyukas a kipufogó (és tényleg!) <_<

Mond meg nekik: Beszélgessünk a ku..vákról!!!! ANYÁTOK HOGYVAN??? :huh: :D :D :lol:

Elküldve

Köllene nekem egy oylan arc fórumról aki csinálna egy leírást a c20xe turbósításról... csak egy cikket...nem kell értékek pontos leírás csak nagyjából és költségekkel ha lehet!

Elküldve
Köllene nekem egy oylan arc fórumról aki csinálna egy leírást a c20xe turbósításról... csak egy cikket...nem kell értékek pontos leírás csak nagyjából és költségekkel ha lehet!

Ebben max Szonik tudna neked mesélni, meg szerintem Anti is, bár hogy cikket nem fognak írni az is biztos <_<

Elküldve
Ha már nem megy jól legalább hangos legyen... <_< :huh: :D na jó viccet félretéve....gondolom szóltak neki a parkolóban, hogy mivel úgy is ott áll állandóan a verda, péntekenként meg discoznának tegyen már bele valami normális hifit... :D

:D :lol:

Elküldve
érvényeségét nézik

Mindig megnézik ha megállítanak. De nem csak ezt hanem hogy van-e jogsid meg érvényes-e a forgalmid meg tudod a szokásos. Csak nem értem mi ezen a hír vagy mér pont zkrazzia.

Elküldve
Ebben max Szonik tudna neked mesélni, meg szerintem Anti is, bár hogy cikket nem fognak írni az is biztos <_<

Jah igen nekikszólt a célzás há nemtom Sonikkal nemsokat beszélek :huh: Anti meg állandóan melózik meg bvulizik meghalni sincs ideje :D

Elküldve

Hát mit kell ezen leírni?

Dugók, blokk, hajtókarok, Hf tömítés, injektorok, vezérlés...mármint computer, coolerezés, kipu, turbó...

Igazából ez alap...nagyon sok lehetőség létezik amúgy ami az összetevőket illeti...

De én cikket ebből már csak azért sem szívesen írok, mert nekem senki ne szidja az anyukám, mert valami nem lett jó a leírás szerint... <_<

Elküldve
Mérnek is, vagy csak azt nézik, hogy érvényes e? <_<

Mérnek is.....Ma pl az X.ker Gitár utcában,a XIV.ker mogyoródi úton a tesco után,az M3as bevezetőjén kifelé az OMW kút mögött lévő szervízúton......Ezeket ma láttam,tehát biztos hogy ott voltak :lol:

Kell 1 milka,a többi nem számít :huh: :D :D

Elküldve
Hát mit kell ezen leírni?

Dugók, blokk, hajtókarok, Hf tömítés, injektorok, vezérlés...mármint computer, coolerezés, kipu, turbó...

Igazából ez alap...nagyon sok lehetőség létezik amúgy ami az összetevőket illeti...

De én cikket ebből már csak azért sem szívesen írok, mert nekem senki ne szidja az anyukám, mert valami nem lett jó a leírás szerint... <_<

Leömlő,kábelköteg,hengerfej csavarok....rengeteg dolog,úgyhogy jobb ha veszel egy LET-et mindennel együtt...... :huh: :D

Elküldve
Kell 1 milka,a többi nem számít <_< :huh: :D

:D :lol: :D Igazad van! Ezt teszem ki : Turbósítás : 1 milla és kész! :D :P Nemrossz! :D

Elküldve
Leömlő,kábelköteg,hengerfej csavarok....rengeteg dolog,úgyhogy jobb ha veszel egy LET-et mindennel együtt...... <_< :D

na ja ha lenne egyáltalán bontva és normális áron má vettem volna lehet! :huh:

Elküldve
na ja ha lenne egyáltalán bontva és normális áron má vettem volna lehet! :huh:

Ezt csak akkor tedd ha van még felesleges 1 milka a zsebedbe :D <_< :D

Amúgy veszel egy turbós calit,ott a motor,váltó.....a maradékot meg kiárulod........

Elküldve
Ezt csak akkor tedd ha van még felesleges 1 milka a zsebedbe :huh: <_< :D

Amúgy veszel egy turbós calit,ott a motor,váltó.....a maradékot meg kiárulod........

ÁÁÁ az nem menne , sajnálnám elbontani :D

Elküldve
ÁÁÁ az nem menne , sajnálnám elbontani :huh:

Szerintem calibrával mindenki jobban jár,mint astrát turbosítani,ráadásul ott van az összkerék is....... :D <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.