Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Szervó ON csere itt,,, szerva ott! Leszívós szerelős xar volt de kész! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 (edited) Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... <_< :huh: :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/4.jpg nekem és nem is lessz Módosítva Szeptember21, 2008 : coupe képpel nem idézünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Mint a lopottbiciklit!!! <_< :huh: :D Egy király hathengeres Buláj!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Tegnapi móka <_< 10 videó egyelőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 nem, mert a GSI apádéééé... <_< :huh: :D azt a pimasz fajtád asztat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Albertnek és futó mesternek: faca szövege miatt... Nemtom mér nekem nem bírtam meghallgatni borzasztó. http://astragsi.extra.hu/azev2.JPG Lanti az a D Kadett hátul azmiaz? Audis cikk zsear, sajtófotók a gépekről meg nagyon ott vannak még ha kicsit illusztrációnak tűnnek is. BCsabi, nem tudtam menni mert féltengelyt szereltünk Robival a Soroksárin lévén kijött neki a helyéről. BCsabi, nem tudtam menni mert féltengelyt szereltünk Robival a Soroksárin lévén kijött neki a helyéről. Megnézve a videjókat azért arra a driftre lesz még mit gyakorolni a srácoknak mert ez nem edzés volt max csúszkálás má ha meg nem sértek senkit Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Nemtom mér nekem nem bírtam meghallgatni borzasztó. Túl vájt fülü vagy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Megnézve a videjókat azért arra a driftre lesz még mit gyakorolni a srácoknak mert ez nem edzés volt max csúszkálás má ha meg nem sértek senkit Senkit nem sértel meg, 60%-a PVC a betonnak és ugye az csak csúszkál nem gazán tapad meg hogy gyorsabb legyen a forgás, de hamarosan lekopik :huh: na meg volt elég sok víztócsa ami a végére száradt fel csak, driftnek nem hívnám, a videókhoz csak a kereső miatt raktam be ezt a kulcsszót, inkább egy kis mókázás, jó volt, nagyon jó hangulattal, még a feleségemnek is tetszett, pedig az NAGY SZÓ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Túl vájt fülü vagy! <_< Lepausolom a techno4evert erre valami vörösfejű népművészeti cserépedény üvöltözik 5 percen keresztül nem volt élmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Senkit nem sértel meg, 60%-a PVC a betonnak és ugye az csak csúszkál nem gazán tapad meg hogy gyorsabb legyen a forgás, de hamarosan lekopik :huh: na meg volt elég sok víztócsa ami a végére száradt fel csak, driftnek nem hívnám, a videókhoz csak a kereső miatt raktam be ezt a kulcsszót, inkább egy kis mókázás, jó volt, nagyon jó hangulattal, még a feleségemnek is tetszett, pedig az NAGY SZÓ <_< És hát egy videó nem adja vissza azt amit élőben érez az ember, pl.. a gumifüst szagát :D olyan büdösek voltunk mikor hazajöttünk, mintha a gumigyárban dolgoznánk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Lepausolom a techno4evert erre valami vörösfejű népművészeti cserépedény üvöltözik 5 percen keresztül nem volt élmény. Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_< Lehet de se a qtyával se veled nem szeretnék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 azt hiszem, ez a téma rövidre lett zárva <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 azt hiszem, ez a téma rövidre lett zárva <_< Figy a kishűtő fog még kelleni vagy mivan Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Na ma felmentem Pöstre az ósönbe akksié, meg is vettem a 70AH-t mert a kisebbeket szétkapkodták, hazajöttem beraktam és tekert szépen és gyorsan. Délelőtt már nem az enyimmel nem tudtam menni9 mert annyira szar volt az akksi, hogy hiába töltöttem nem ért semmit. AnTi! A te autódat láthattam a kerepesi öemfau kútnál, mert akksi és sok bizbaszvásárlás után elmenmentünk a mekibe aztán tolni kellett egy kis naftát apósom Szuziába :D Szerintem biztos tied volt a fékeket lestem és onnan ismertem meg <_< :huh: :D Ott szoktál parkolni? A Csapatépítő tréning jó volt, beszarás volt de hányás most nem :P Esőbe az erdőbe fehér sportcipőbe és világos szürke dzsekibe, mikor bejöttünk úgy néztem ki mint egy vaddisznó :D A jégert pedig lapos flaskából toltuk, este mehg kiittuk az összes fütyülőst a szálloda bárjából :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Lehet de se a qtyával se veled nem szeretnék :huh: Még jó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 AnTi! A te autódat láthattam a kerepesi öemfau kútnál, mert akksi és sok bizbaszvásárlás után elmenmentünk a mekibe aztán tolni kellett egy kis naftát apósom Szuziába :D Szerintem biztos tied volt a fékeket lestem és onnan ismertem meg <_< :huh: :D Ott szoktál parkolni? igen az az övé. 3an lakunk a környéken Coupe, Anti, meg én. Antinak az a hivatalos parkolója :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 igen az az övé. 3an lakunk a környéken Coupe, Anti, meg én. Antinak az a hivatalos parkolója <_< Gondolhattam volna, de jó ötlet nagyon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Gondolhattam volna, de jó ötlet nagyon :D Jaja...enyim a kicsike... :huh: Ott parkolok, mert hát a mai világban sajnos nem lehet tudni...a kék fekete is ott állt, meg az ódi is... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Lanti! Jártál ma este a budafoin úgy fél8 körül?Egész a petöfi hídig toltad...aszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Lanti! Jártál ma este a budafoin úgy fél8 körül?Egész a petöfi hídig toltad...aszem. igenigen...siettem haza <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 igenigen...siettem haza :huh: Hallottam! :D Utassal voltam,de legközelebb majd... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Mostanában neked még a kutya is rossz helyen fexik!Hiányzik már neked egy kiadós dugás öregem! <_< Igazad volt így már sokkal jobb helyen fexik a qtya :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Jaja...enyim a kicsike... :D Ott parkolok, mert hát a mai világban sajnos nem lehet tudni...a kék fekete is ott állt, meg az ódi is... :huh: Mondtam is Coupénak szombat délután,hogy: nézzen oda a kutas úgy könyököl a tetején és telefonál mintha az övé lenne a kocsi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Felkelni lusta banda , majdnem 8 óra és ti még huzzátoka lóbőrt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts