Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 pistának Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Hát ez valami kibasz@tt szép, nagyon tetszik, bár alapból tetszik ez az alak! <_< képek, tegnap estéről esetleg???? Szép gép, szebb mint polírral sztem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ééééééssss itt van az a pont, maikor elhajtok mindenkit a medvefingszagú búbánatba ha mégegyszer b@sztatni merészel a "szinteméggyári" toldat miatt <_< Nem kell bavallani hogy vettél és akkor csend lesz. Csaba, ez a délután ez mit jelent szűkebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 vagy inkább kicsinál a hajnali kelés.... Nemcsak téged , nekem is elég fájdalamas délelőttösbe felkelni 4: 30 kor! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Nemcsak téged , nekem is elég fájdalamas délelőttösbe felkelni 4: 30 kor! <_< :huh: :D Mr kukurikú törökcsászár, tegnap az volt hogy leléptem a cégtől, aztán elmentem postára és amikor kinyitottam a csomit rájöttem hogy bent hagytam a dobozt a melóhelyen. Ügyes voltam :D Hétfő és szorri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Mr kukurikú törökcsászár, tegnap az volt hogy leléptem a cégtől, aztán elmentem postára és amikor kinyitottam a csomit rájöttem hogy bent hagytam a dobozt a melóhelyen. Ügyes voltam <_< Hétfő és szorri :D Semmi baj , ez előfordul :huh: :D Mondom nemsürgős , de a Hétfő is tökéletes! :P Szal amikor lessz affinitásod , bár már a helyem fogy a gépen , most megen leszedttem 10 GB house muzsikát! :D :D Van még kb 10GB helyem! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Nem kell bavallani hogy vettél és akkor csend lesz. Csaba, ez a délután ez mit jelent szűkebben? 13 óra körül vesz fel a Robi engem és utána megyünk át budára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Batmobil Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Batmobil Nem értem mi a bajod vele...egyedi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ügyfél <_< értékesítő :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ügyfél <_< értékesítő :D HÁT EZ MEGALOLLLL :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 képek, tegnap estéről esetleg???? Szép gép, szebb mint polírral sztem..... minnyá lesz csak diny küldje át, hogy áll a gsimnek az azev a <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 besza behu ^^ ügyfél <_< értékesítő :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 minnyá lesz csak diny küldje át, hogy áll a gsimnek az azev a :huh: :D nah csak nem te leszel a következő gazdi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 nah csak nem te leszel a következő gazdi <_< Dehogyis csak megengedtem,hogy felpróbálja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Dehogyis csak megengedtem,hogy felpróbálja. :huh: képeket akarok!!! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 lol cikk...<_< http://totalcar.hu/tesztek/audispex/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ma szervószivattyúúúú rulez van! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Dehogyis csak megengedtem,hogy felpróbálja. <_< mivan má haza is értél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ÓÓÓÓÓÓ a Váci úúúúúút.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ÓÓÓÓÓÓ a Váci úúúúúút.... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ÓÓÓÓÓÓ a Váci úúúúúút.... Láccik hogy a magyar rendörség honlapja : police .hu <_< :huh: :D De luzerek baze! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ÓÓÓÓÓÓ a Váci úúúúúút.... kárhogy nem lehet kommentálni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Tegye fel a kezét, még kinek a GSI-jén nem volt ez a kerék... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts