mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hajjaj gyerkek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ma reggel kaptam egy levelet, hogy idén még 21nap szabim van és hogy ki kell vennem mert nem lehet átvinni jövőre..... ilyet.... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ma reggel kaptam egy levelet, hogy idén még 21nap szabim van és hogy ki kell vennem mert nem lehet átvinni jövőre..... ilyet.... <_< :huh: Akkor hajrá vazze! nekem már nincs 1 db sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ma reggel kaptam egy levelet, hogy idén még 21nap szabim van és hogy ki kell vennem mert nem lehet átvinni jövőre..... ilyet.... :huh: :D Ha lenne egy 10 nap jóáron eladó átvenném szívesen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ma reggel kaptam egy levelet, hogy idén még 21nap szabim van és hogy ki kell vennem mert nem lehet átvinni jövőre..... ilyet.... :D :D Nekem már csak 20. :lol: Ha lenne egy 10 nap jóáron eladó átvenném szívesen <_< Ha leszervezed én eladok neked. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sztem mindkettő jólehet de én még is csak SKF-et választanék! :huh: Nekem az omegába 8000-ér volt SKF hátsó, bírta vagy másfél évig. Aztán most egy 4x00ft-os van benne, az is már megvan lassan másfél éves (még jó), szal egetverő különbségre szerintem nem kell számítani <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 <_< :huh: IV. Hungarian Gsi Devils Club évadzáró találkozó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nekem az omegába 8000-ér volt SKF hátsó, bírta vagy másfél évig. Aztán most egy 4x00ft-os van benne, az is már megvan lassan másfél éves (még jó), szal egetverő különbségre szerintem nem kell számítani <_< hát ja nemkell csodátvárni attólsem :huh: Csak mert SKF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 érdemes egyébbként bizonyos időnként kicserélni vagy csak ha már döglött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 érdemes egyébbként bizonyos időnként kicserélni vagy csak ha már döglött? hallani fogod, ha kell cserélni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hallani fogod, ha kell cserélni :D Mikor már hangosabb mint a zenei cucc a kocsiban akkor már illik cserélni nemigaz ??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 IV. Hungarian Gsi Devils Club évadzáró találkozó erre jön/megy eee valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mikor már hangosabb mint a zenei cucc a kocsiban akkor már illik cserélni nemigaz ??? <_< :huh: :D Nekem az omiban speciel mindig olyan érzésem volt ilyenkor, mintha követne egy 30 éves ikarus kirándulóbusz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 IV. Hungarian Gsi Devils Club évadzáró találkozó Elolvastam a fórumot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nekem az omiban speciel mindig olyan érzésem volt ilyenkor, mintha követne egy 30 éves ikarus kirándulóbusz <_< :huh: :D :D És csodálkoztál hogy miért van üldözési mániád :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 <_< :huh: :D És csodálkoztál hogy miért van üldözési mániád :D :lol: Jah vazz, 10 volt a két csapágy, meg 40 a cicológus... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Jah vazz, 10 volt a két csapágy, meg 40 a cicológus... <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Jóreggelt... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 szeptember 19 ! Február 2. ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na ma megyek 2 nap vörksopra vagy csapatépítőre vagy mi a csecsre a Mátrába :huh: (KB. innen 30km, jó messze van) Ma is megpróbálok jól beszarni és remélem lesz egy kis bagolyköpet is a sok fütyipálitól (majd gondolok Redire is):D :lol: :D De, ha lesz Jéger is akkor pedig visszajönnek a jó kis blicc élmények (Viktor és Virág úrral):D :P :D Erre kell felébrednem bakker...hogy kimaradok a jóból.... :D Hát kemény az élet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 erre jön/megy eee valaki? Valaki biztos... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Elolvastam a fórumot. <_< És??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 És??? <_< Azt inkább nem írom le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Azt inkább nem írom le. Akkóóó püben...mert nincs kedvem elolvasni ilyen korán reggel... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Akkóóó püben...mert nincs kedvem elolvasni ilyen korán reggel... :D :lol: Az arc , beszarsz felkel délutén 2 kor és még a csipa ottvan és OFFOL <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts