Kösze Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 jó estét! milyen márkájú kerékcsapágyat ajánlanak az urak? Ruvelle? SKF? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 jó estét! milyen márkájú kerékcsapágyat ajánlanak az urak? Ruvelle? SKF? Sztem mindkettő jólehet de én még is csak SKF-et választanék! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hát igen, a B.Csaba olyan gyausított megszólítás volt :D :P :D Ki az a B_Csaba????? <_< :huh: :D :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Sztem mindkettő jólehet de én még is csak SKF-et választanék! :huh: ár/érték arány a fontos árban az SKF biztosan első helyezett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ár/érték arány a fontos árban az SKF biztosan első helyezett <_< Nemhiszem hogy 6000 FT-nál drágább lenne ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hol van az offkirály? <_< :huh: meg is látszott ma mind a 7 fórumon hogy nincs gépközelben :D :D :lol: Pótoltam amit tudtam de egyedül nem megyyyyyy, egyedül nem megy :D :D Fogorvos meg suli vóót...most meg go to darts... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Fogorvos meg suli vóót...most meg go to darts... :D Az az , de a kis köcsögre is fordítsatok időt és telóval felvenni!!! Megy Yutubra! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 október 5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nemhiszem hogy 6000 FT-nál drágább lenne ! 21.500at mondott a szerelő úriember, ruvelle 17.500 kicsit sokallom, nemmondom...mutimeg honnan tudod 6ér' guglin nem volt értelmes találat (így sebtiben), a láng webshop nem ismer ilyent külön télleg kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 21.500at mondott a szerelő úriember, ruvelle 17.500 kicsit sokallom, nemmondom...mutimeg honnan tudod 6ér' guglin nem volt értelmes találat (így sebtiben), a láng webshop nem ismer ilyent külön télleg kíváncsi vagyok Na tévedttem 9000 Ft! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 bárdinál 10e a kit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 bárdinál 10e a kit Ígyvan!!! Tököm a szerelőbe :huh: Majd énutána járok az anyagnak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na tévedttem 9000 Ft! :huh: ehehe ugyanezt néztem közben, csapágy van 7.550-ért is zeger-ekkel, SKF... holnap lesz pár telefonom asszem kösz Laci! <_< egyébként kiméregettük a kasznit a csókával (kicsit amatőr fíling a műhely, de régóta csinálja, lelkiismeretes (nek tűnik...)), hogy alapjaiban elb@szta-e az előző kasznis, de nem, faxa, úgyhogy nyakló nélkül költök a kocsira mosmá...így 1.8 misi után... :D katalizátorral egész kultúrált lett, bár nem annyira pörgős, és néhány pacit vesztett is szerintem, a hétköznapokban egyértelműen jobb. beültem mellé a jobbegybe mikor kipróbálta - más a kormány mögül, megszoktam már, de megy ez, nem kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 október 5? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ehehe ugyanezt néztem közben, csapágy van 7.550-ért is zeger-ekkel, SKF... komplett agy van 29ért bakker holnap lesz pár telefonom asszem kösz Laci! <_< Nincs mit igazán , nehagyd magad átbaxni... mert maga a kerékcsapágy csere sztem nem egy nagy meló de ezek a köcsögök az anyagon behozzák a nemnagy meló deficitjét! :D 21 ért már lecserélem mindketőt ! De én felhínám a csergőt is mert ott van kedvezményünk is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Sziasztok! Köllene egy kis segítség, főleg elektrongyos emberektől esetleg henetesektől <_< A töltésemmel lenne gond, bosch generátor 72Ah-s akksi (ez a márkaja :D ). Fogyasztó nélkül rendesen tölt asszem, fogyasztóval pl. tompított, refi, mjúziknál halványan világít a töltés lámpán amit este veszek észre. Múltkor megnéztem a töltésem 13,5V, fogyasztókkal kb.13,3V. Elvileg 14V felett kéne lennie asszem. Az akksi kb. 5 éves és egy fél éve töltöttem rá másfél lityi deszvizet. Reggel már nem indult, olyan szinten, hogy még az órát is lenullázta. Most hazaértem és felraktam töltőre, persze megint kellett rá egy kis víz, előtte akksi feszkója 12,5V. Régebben ha ment a cd és indítóztam nem álította meg, és a fejegység kék ledje is állandóan világított még kikapcsolt állapotban. Az utóbbi időkben reggelente nehezen indult, napközben jobban. Új akksit is néztem már az ósönbe most akciós a bosch silver 55AH-s, ilyet szeretnék és mindenképp megveszem. A testkábelem is kaka :huh: A kérdésem az lenne, hogy a fesszabályzóm is kaka lehet? Ha az akkor ez mennyibe fáj? Előre is kösz a választ csajok :D Sztem ne szarozz vele, úgyis jön a Z20LEt a dobozban :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 október 5? szeptember 19 ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Tököm a szerelőbe :huh: Ennyi, és csodálozik hogy stefán betalálja! :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sztem ne szarozz vele, úgyis jön a Z20LEt a dobozban :D :P <_< :huh: :D :D :lol: Már itt van csak el kell menni az ósönbe feszítővasért, aztán megy az Irmscher-hez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Na ma megyek 2 nap vörksopra vagy csapatépítőre vagy mi a csecsre a Mátrába <_< (KB. innen 30km, jó messze van) Ma is megpróbálok jól beszarni és remélem lesz egy kis bagolyköpet is a sok fütyipálitól (majd gondolok Redire is):huh: :D :D De, ha lesz Jéger is akkor pedig visszajönnek a jó kis blicc élmények (Viktor és Virág úrral):lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ahoj poblacsek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ennyi, és csodálozik hogy stefán betalálja! :D :D <_< Ha nemfejezitek be e buzizást meglesztek baxva! :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ha nemfejezitek be e buzizást meglesztek baxva! <_< :huh: :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 redkiller <_< semmi humbuk vagy hókuszpók :D egyébként meg Csabika, Csabikácska, Csabikácskácska, Bikácska, bika, és hasonlók :huh: aztán cuncimókus, cucumalac, cuncimuci, üngyünbüngyüm :P :D :D esetleg... muc muc puncicus? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts