B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 "Te fogtad meg a seggem? Ismerem a trükkjeidet!" <_< Apa kezdődik! :D :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 De ne szárazpolír legyen! <_< Az durva lenne! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Lesznek Gabi LESZNEEEKKK! <_< :huh: :D De addígra már nem érdekesek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Eljött az idő ölni fogok... A Szuzit az elejétől a végéig többször összekarcolták, de nagyon...az egész jobb oldala fémig van karcolva... a ház elött parkoltunk...feltehetőleg Detti elfoglalta valaki "parkolóhelyét" a nagy büdös közterületen...ráadásul mindig ugyan az az autó áll ott... na, ma reggel mentem le, és jól rám állt valaki, elötte rengeteg hely, ráadásul mellém is ék alakba állt valami tehetséges, dudáltam, mint állat, semmi az ég világon ...... na most akkor ezekszerint nekem is jól össze kéne karcolnom .. ?! mondjuk egy gumileeresztést megérdemelne azért .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 <_< Na ez a szám frankó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na ez a szám frankó! Te a zenét figyelted? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hazárd Megye Lordjai hangulat...és még alkudni is lehet <_< :huh: téli autónak egy heggesztett vagy milyen difivel tökéletes lenne :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 téli autónak egy heggesztett vagy milyen difivel tökéletes lenne :D :lol: :D Ha hobbiautónak épült, akkor bizzzztos nincs benne ilyesmi <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Te a zenét figyelted? :huh: Ja úgyhogy még meghallgattam rendes edisönben is igaz a klipp igy nem olyan jó <_< http://www.youtube.com/watch?v=KLBrf5LO0nE...feature=related És a drifter edisőn, na ennek már zsear a klipje! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ja úgyhogy még meghallgattam rendes edisönben is igaz a klipp igy nem olyan jó <_< http://www.youtube.com/watch?v=KLBrf5LO0nE...feature=related És a drifter edisőn, na ennek már zsear a klipje! http://www.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU Én ezt komelom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU Én ezt komelom! <_< Ezt én is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Csabi a névváltoztatás után hogy nevezzünk? Redi2? Vagy R2D2? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Csabi a névváltoztatás után hogy nevezzünk? Redi2? Vagy R2D2? :D <_< :huh: :D Ember Cyborg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Csabi a névváltoztatás után hogy nevezzünk? Redi2? Vagy R2D2? :D redkiller <_< semmi humbuk vagy hókuszpók :lol: egyébként meg Csabika, Csabikácska, Csabikácskácska, Bikácska, bika, és hasonlók :huh: aztán cuncimókus, cucumalac, cuncimuci, üngyünbüngyüm :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 De ne szárazpolír legyen! <_< "Zuzuval társalogni olyan volt,mint sajtreszelővel rejszolni:enyhén szórakoztató,de inkább fájdalmas!" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 redkiller <_< semmi humbuk vagy hókuszpók :D egyébként meg Csabika, Csabikácska, Csabikácskácska, Bikácska, bika, és hasonlók :huh: aztán cuncimókus, cucumalac, cuncimuci, üngyünbüngyüm :lol: :D :D Annyira ari vagy! :D Sőt arcsika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Bikácska, bika, és hasonlók <_< aztán cuncimókus, cucumalac, cuncimuci, üngyünbüngyüm :D :D :huh: Ezeket inkább meghagyom a melegfrontnak. :lol: Annyira ari vagy! :D Sőt arcsika! Tessék, itt az első fecske! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ezeket inkább meghagyom a melegfrontnak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Annyira ari vagy! <_< Sőt arcsika! Mmmmmmm te vacak :huh: :D :D cuncimunci Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 <_< Nem lett finom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Neked sem emulgeálódott meg? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hol van az offkirály? <_< :huh: meg is látszott ma mind a 7 fórumon hogy nincs gépközelben :D :D :lol: Pótoltam amit tudtam de egyedül nem megyyyyyy, egyedül nem megy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 redkiller <_< semmi humbuk vagy hókuszpók :D egyébként meg Csabika, Csabikácska, Csabikácskácska, Bikácska, bika, és hasonlók :huh: aztán cuncimókus, cucumalac, cuncimuci, üngyünbüngyüm :lol: :D :D Hát igen, a B.Csaba olyan gyausított megszólítás volt :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hát igen, a B.Csaba olyan gyausított megszólítás volt :huh: :D :D :lol: :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts