Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ANYÁDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ az lotty hidraulikacsövet a nyakárahajlítani! <_< :huh: :D Szigorúan nagy anyával! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Emlékeim szerint az aksin is rajta van a gyártás dátuma :huh: Jóldereng!! :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azé kell megnézni, de a multikhoz általában raklapon kerül minden és mire kifut az összes nem épp friss se a husi se a saláta se az akksi ^^ und pl a tescora jellemző hogy a dátumot "véletlenül" alig vagy látod <_< Emlékeim szerint az aksin is rajta van a gyártás dátuma :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Véletlenül nekem épp friss, ropogós Exide aksit hozott Piiista bá a múltkorában a Tacskóból, amikor erre járt, és épp volt egy kis problémám a feszültséggel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Feszkó az bennem is van ugyhogy asszem lessan földelnem kell! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kivétel mindig van :huh: Véletlenül nekem épp friss, ropogós Exide aksit hozott Piiista bá a múltkorában a Tacskóból, amikor erre járt, és épp volt egy kis problémám a feszültséggel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Meg a kivétel erősíti a szagát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ejj.. lassú voltam.. hiába. meg kellett keresni az ócsan újságot :D de legalább nem írtam hülyeséget.. már ha hihetünk abban, hogy Gabi hozzáértő :lol: :D :huh: Laci4 neked is köcce a választ, ezeket én is néztem, de szerintem bos lesz, mert a az axide-t nem ismerem és a bos egy jó pár éve autóelektronikát gyárt meg én is itt dolgozok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Emlékeim szerint az aksin is rajta van a gyártás dátuma :huh: Jaja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Amúgy mind a két helyen akciós a bos akksi, csak a tacskóba sokkal drágább <_< :huh: :D Leveszek egy multit és megmérem mekkora fesz, csak sajnos terhelő villa nincs ott :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 :D :D EZZEL AZÉ UGY DENSZELNÉK!!!!! Lehet tudnám foglalkoztatni 8 órás munkabeosztásban! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 EZZEL AZÉ UGY DENSZELNÉK!!!!! Lehet tudnám foglalkoztatni 8 órás munkabeosztásban! :huh: :D És az asszony ezt tudja?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 EZZEL AZÉ UGY DENSZELNÉK!!!!! Lehet tudnám foglalkoztatni 8 órás munkabeosztásban! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 És az asszony ezt tudja?? <_< Az "asszony"... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Éhes disznók makkal álmodnak!! :D :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Éhes disznók makkal álmodnak!! :D :D <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Őket nemadjuk ők nekünk kellenek azokat hagyd a felnőtteknek , te csak a korosztályodból válogathatsz a nagy babzsák mögött! <_< :huh: :D Ott vannak a 18+ évesek??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 :lol: Ecsém ez kihegyezné a cerkát! <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Éhes disznók makkal álmodnak!! :D :D <_< :huh: De semmi buzulás! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ecsém ez kihegyezné a cerkát! <_< :huh: :D :D Mélymosás 40fokon + centrifuga? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 De semmi buzulás! <_< :huh: :D "Te fogtad meg a seggem? Ismerem a trükkjeidet!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ott vannak a 18+ évesek??? :D Lesznek Gabi LESZNEEEKKK! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Mélymosás 40fokon + centrifuga? <_< + POLÍR! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 + POLÍR! <_< :huh: De ne szárazpolír legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts